Gängletorpsvägen 55

Ramdala, Karlskrona kommun Se på karta

2 295 000 kr

2 495 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
108 m²
Biarea
69 m²
Tomtarea
2 033 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
25 000 kr/år

Rymligt hus med välskött interiör, ompysslad trädgård, flera uthus och stort garage.

Trivsam 2-plansvilla med välskött interiör. Entréplanet har stort härligt vardagsrum med balkar i taket, allrum med braskamin och lantligt kök med fin välbevarad 50 talsinredning. Gott om förvaringsutrymme och groventré. Övervåningen har ett allrum i centrum och tre välplanerade sovrum samt badrum. Huset bjuder på mycket karaktär med fina detaljer så som te x blyinfattat glas, klassiskt 50-tals kök och fina trägolv.

Trädgården är stor och har flera uppvuxna fruktträd och buskar samt gott om ytor för att odla sina egna grönsaker och blommor. Förrådslänga med flera olika förråd samt ett stort garage med förrådsdel och verkstad. Uppfart med plats för flera fordon.

Omgivningarna ger tillgång till fin natur och det är endast en kort bilfärd ut till öarna och Karlskronas skärgård. På gångavstånd finns Trummenäs golfbanan och havet med fin sandstrand samt omtyckt restaurang. För barnfamiljen är det praktiskt avstånd både till Ramdala förskola men även till Trummenäs nyöppnade förskola. Kommunikationer - bussar till öarna ansluter till E22:ans bussar så det är bra kommunikationer här längs gängletorpsvägen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Kontakta mäklaren

Sofia Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
Mäklare Sofia Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
0704663606