Lindvägen 1

Rödeby, Karlskrona kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 235 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
38 822 kr/år

Varmt välkommen till Lindvägen 1!
Här hittar du en villa som är fördelad på 1,5 plan med källare och har genomgått omfattande renoveringar både invändigt och utvändigt!
I källaren på bostadshuset finns det en 3 ROK:s lägenhet renoverad 2018 med separat ingång och eget kök och badrum.
Förutom bostadshuset finns det även ett stort dubbelgarage med elektroniska portar, dessutom finns det ytterligare en 2 ROK:s gäststuga med eget kök och badrum på baksidan av garagebyggnaden vilket ger en ytterligare möjlighet för uthyrning. I lägenheten finns vattenburen golvvärme.
Huset passar ypperligt för generationsboende, kanske en familjemedlem som vill ha sitt egna ställe samtidigt som det ligger i anslutning till bostadshuset där man hittar övriga familjen.
På villans entréplan möts man av en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats vilket ger ett luftigt, ljust och välkomnade intryck. Entréplanet bjuder på stora sociala ytor i ett ljust nyrenoverat kök, stor matplats i vardagsrummet där man även har plats för soffgrupp vid den öppna spisen. Vardagsrummet har utgången till det inglasade uterummet på husets baksida. I direktanslutning till hallen finns även en helkaklad toalett renoverad 2018.
På villans övre plan finns det två stora och lättmöblerade sovrum med mycket förvaringsytor varav ett har utgång till balkong. Det finns även en ett stort helkaklat badrum renoverad 2018 där ena delen kan fungera som tvättstuga. På övervåningen har nuvarande ägare gjort takkupor och därmed gjort rummen större och ljusare.
Bergvärme ger lägre driftkostnad.
I garagebyggnaden har man förutom gäststugan plats för två bilar innanför de elektroniska portarna och ytterligare förvaring. Asfalterad uppfart för ytterligare parkering.
Tomten i övrigt är plan och lättskött med ett härligt trädäck med trappa upp till det inglasade uterummet. Det finns även flertalet planteringar och fruktträd.
Runt tomten har man ett stiligt smidesstaket som ramar in det hela!
Kort och gott en ljus och välrenoverad villa med plats för hela familjen!

Lindvägen 1 ligger i ett lugnt och familjevänligt område i centrala Rödeby så du har närhet till allt man kan tänkas behöva såsom affärer, skola F-9, idrottsanläggningar, gymnastiksal, simhall, utomhusbad, vårdcentral, tänkläkare, gym, apotek, pizzerior, natur, elljusspår och bra busskommunikation som tar en till övriga Karlskrona!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona

Kontakta mäklaren

Sofia Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
Mäklare Sofia Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlskrona
0704663606

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.