Västra Karlsgrundsgatan 9

Romstad, Karlstads kommun Se på karta

5 175 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
173 m²
Tomtarea
821 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
53 841 kr/år

På ett av Karlstads absolut mest attraktiva områden Romstad presenteras nu denna mycket välskötta 1½-plansvilla på lugn återvändsgata. Huset om 173kvm är välbyggt och betongplattan på mark är pålad. Många små detaljer ger en fin helhet och en detalj som skvallrar om de goda materialvalen är fönsterbrädorna i marmor.
Här märks att någon verkligen bryr sig om huset och löpande renoveringar och förbättringar har utförts sedan 2002. Bland renoveringarna märks exempelvis installation av nya fönster och två renoverade badrum varav ett är utbyggt. Här bor ni med allt ni kan tänkas behöva och lite till för en mycket bekväm och trivsam vardag. Huset bjuder på ljusa, väl tilltagna ytor och fyra sovrum som med enkelhet kan bli fem sovrum!
Utsidan bjuder på en härlig, lättskött och insynsskyddad trädgård i bra storlek med bärbuskar och träd som bjuder in till såväl lek som avkoppling. Här erbjuds en stor altan i ypperligt sydvästligt läge där man med fördel dukar upp för middag under sommarhalvåret eller bara njuter av solen.

Till huset hör ett stort, uppvärmt dubbelgarage med ett stort förråd i direkt anslutning. En asfalterad uppfart med plats för två bilar leder upp till garaget.

För familjen är huset är ypperligt placerat nära Västerstrands för - och grundskola och den lilla grinden på baksidan av huset är som gjord för att man enkelt skall kunna hämta och lämna.

Romstad är ett mycket eftertraktat bostadsområde och uppskattas mycket främst för sitt lugna, härliga läge och sin direkta närhet till förskolor, skola, lekplatser och Västerstrands IP - perfekt för barnfamiljerna! Fina cykelvägar längs med Klarälven in till centrum och busshållplats alldeles i närheten av bostaden. Även Bergvik Köpcentrum nås på bekvämt avstånd endast en kort cykel- eller biltur bort. I området finns mataffär, pizzerior och annan service.

Varmt välkomna hem!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Alexander Makrygiannis

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Alexander  Makrygiannis, Erik Olsson Fastighetsförmedling