Mäklare Alexander  Makrygiannis

Alexander Makrygiannis

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rådjursvägen 6, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun
  • Imorgon kl 10:30
Rådjursvägen 6, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 2
Rådjursvägen 6, Norra Kroppkärr, Karlstads kommun, bild 3

Rådjursvägen 6

Villa
Norra Kroppkärr, Karlstads kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 850 000 kr
95 + 10 m²
4 rum
667 m² tomt

Nu har vi nöjet att välkomna er till detta fina och välskötta familjehus - med allt i ett plan. Villan har omsorgsfullt genomgått omfattande renoveringar de senaste åren så här är det bara att flytta in och njuta! Här välkomnas ni in i en ljus hall som leder er vidare till det stilrena och moderna köket med matplats. För de som inte vill laga mat kan ni öppna upp mot den inglasade altanen i söderläge där ni kommer kunna njuta av många soltimmar under vår, sommar och höst. Tänk er att ta med frukostbrickan och avnjuta frukosten här? Helt underbar start på dagen! Altanen kan ni även nå från det rymliga vardagsrummet och för barnfamiljen är det här det optimala boendet då det erbjuder tre sovrum, ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc. Utomhus har ni en lättskött trädgård i lagom storlek som löper runt huset med plats för spel och lek och blomsterodlingar. Parkeringsmöjligheter ges på den stenlagda uppfarten samt via garaget, som även har inredd gästrumsdel. På området bor ni i en trygg miljö för barnen att växa upp i med en stor allmänning utanför ytterdörren och flera lekparker i området. Endast några minuters promenad till Kroppkärrskolan. Goda bussförbindelser via linje 2, 3 och 4 som tar er in till Karlstad centrum. För er som vill ut på tur löper Klarälvsbanan förbi området. Det här är en villa ni absolut inte vill missa! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Alexander vid intresse!

  • Premium
Hamnvägen 9, Lillängshamnen, Hammarö kommun

Hamnvägen 9

Lägenhet
Lillängshamnen, Hammarö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 1/7
2 400 kr/mån
26 949 kr/m²

Välkomna till denna praktiska etta i toppskick med en egen entré. Här ryms mycket på dessa väldisponerade 29,5 kvadratmeter. Lägenheten erbjuder ett allrum där både soffa och dubbelsäng får plats, praktiskt kök och ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning som underlättar vardagen. Dessutom finns en stor inglasad balkong på första plan som ger lägenheten ett extra rum som du kan njuta av stora delar av året. I Lillängshamnen bor du med ett fantastiskt bra läge intill Vänerns kant. Starta dagen med ett uppfriskande morgondopp, ta en härlig promenad på Skärgårdspromenaden, förbi St Olofs gryta och avsluta med en härlig middag på Lillängshamnens fiskrökeri. Du har dessutom bara en kort promenad till Skoghall centrum med matbutiker, apotek och restauranger. På knappt 15 minuters bilfärd befinner du dig i Karlstad centrum med komplett serviceutbud. Kontakta mäklare Alexander för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nolgårdsvägen 16E, Nolgård, Hammarö kommun
  • Imorgon kl 13:15

Nolgårdsvägen 16E

Lägenhet
Nolgård, Hammarö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 285 000 kr
74 m²
2 rum
vån 2/2
4 613 kr/mån
17 365 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna ljusa och trivsamma tvårummaren på populära Nolgård. Här bor ni i en lägenhet med fräscha ytskikt med allt man behöver för ett bekvämt boende. Ni välkomnas av en ljus hall som via en trapp som tar er upp till ett stilrent och praktisk kök renoverat 2021. Köket bjuder in till matlagning och socialt umgänge, och här ryms även ett matbord för ca fyra personer. Därefter finns ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen i solsäkert västerläge, där ni kommer njuta av många härliga stunder. Tänk er att ta med kaffekoppen ut och starta dagen i morgonens första solstrålar, låter inte det underbart? Vidare finns ett stort sovrum med fyra garderober som ger bra förvaring samt ett fint helkaklat badrum med tvättmaskin och avlastningsbänk. På Nolgård bor ni i ett trivsamt område cirka 10 minuter från Karlstad centrum. Med gångavstånd finner du även Nolgårds shoppingområde med mataffärer, apotek och restauranger. I närområdet finns skolor, förskola, vårdcentral samt sport- och ishall. Goda kommunikationsmöjligheter till Karlstad med buss. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Alexander vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
Brf Annebergsgläntan, null, Hammarö kommun

Brf Annebergsgläntan

Lägenhet
Hammarö kommun
Erik Olsson Nyproduktion
fr. 2 995 000 kr
125 m²
5 rum
4 950 kr/mån

På Anneberg, Hammarö, uppförs nu Brf Annebergsgläntan, 33 varsamt utformade radhus om 131 (Eken) respektive 125 (Alen) kvadratmeter med plats för livet. Inredningen i bostadsrätterna är modern med ljus skandinavisk stil och gedigna materialval. Samtliga radhus har parkering med plats för två bilar och laddbox på uppfart framför huset och altan samt gräsmatta mot baksidan. På framsidan ges även plats för kompletterande sittgrupp för att kunna följa solen. Här lever ni det bekväma familjelivet med närhet till förskolor, skolor, natur, badsjöar och skärgård. Inflyttning kvartal 1 2023.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 4