Sotenäsvägen 22

Sävedalen, Partille kommun Se på karta

8 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
170 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
766 m²
Byggår
1937

Stolt vill vi presentera detta trevliga och välplanerade flerfamiljshus i bra skick med två lägenheter om 3 ROK. Lägenheten i entréplan har genomgått en omfattande renovering, ytskikt, nytt badrum och nytt kök. Lägenheten i plan 1 har samma trevliga planlösning som lägenheten i entréplan. Fastigheten har löpande förbättrats/renoverats och bergvärme står för uppvärmningen. Här bor man på ypperligt läge i Sävedalen med en trevlig trädgårdstomt och samtidigt bo bra och få hyresintäkter som ger en lägre boendekostnad.
Det rejäla huset om 2½-plan med helkällare ligger mycket bra mitt i Sävedalens med direkt närhet till all tänkbar service. inom fem minuters promenadavstånd från fastigheten finns det mesta man behöver i vardagen. Det finns två supermarkets, Willys Hemma och ICA Prima, och för den mer kulinariske finns Sävedalens Saluhall och två fisk- och skaldjursbodar i anslutning till respektive supermarket. Det finns även ett stort utbud med restauranger, caféer och ett konditori /bageri. I området finns även gym, vårdcentral, apotek, tandläkare, frisersalonger, jakt, vitvarubutik, inredning, färgaffärer, tobaksaffär/spelbutik, fotobutik, elaffär, bank och bankomat, zoo, optiker, bilhallar/verkstad, tankstationer, klädaffärer. Glasstillverkaren Triumf med sin näraliggande butik och glasscafé finns också på gatan. I närheten finns även flera olika valmöjligheter för skola och barnomsorg. I grannskapet finns Ugglums skola (1-9) och flera förskolor.

Goda kommunikationer med bil och buss tar dig snabbt och enkelt runt i kommunen samt in mot centrala Göteborgs storstadspuls. Busshållplatsen ligger direkt utanför huset, buss 513, som på fem minuter tar dig till Allum /Partille Centrum, eller till Göteborg C, som du når på 15 minuter. Det är endast 6 km in till Göteborgs central.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille

Kontakta mäklaren

Madeleine Sandström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
Mäklare Madeleine Sandström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
0706-50 55 81