Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Storegården 43A, Öjersjö, Partille kommun

Storegården 43A

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 750 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
4 371 kr/mån
40 441 kr/m²

I populära och lugna Storegården finner ni denna väldisponerade gavel tvåa med radhuskänsla, bekvämt belägen i markplan med stor, prunkande trädgård. Här är det bara att flytta in och trivas i ett välskött hem i gott skick. De generösa sällskapsytorna med både kök, vardagsrum och angränsande altan i soligt söderläge bjuder in till gemenskap med nära och kära medan det insynsskyddade sovrummet bidrar till en stunds avskild avkoppling. Fräscht badrum med plats för badkar om så önskas samt separat tvättstuga underlättar de vardagliga bestyren. Den stora trädgården med gräsytor, insynsskyddande häckar och prydliga planteringar förstärker den mysiga radhuskänslan. Garageplats i länga ingår i avgiften. Yttre förråd om 4,5 kvm finns i angränsande byggnad. Här bor man mitt i ett barnvänligt och bilfritt område med omedelbar närhet till lokalt torg, goda kommunikationer till både Partille och Göteborg samt Kåsjöns vackra natur och svalkande dopp. På bekvämt gångavstånd finns flera daghem och skolor samt gott om fritidsaktiviteter med bl a ridhus, fotbollsplan, golfbana och motionsspår. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjligheten att boka visning!

 • Uteplats
Björndammsterrassen 39, Björndammsterrassen, Partille kommun

Björndammsterrassen 39

Lägenhet
Björndammsterrassen, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 450 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/3
4 772 kr/mån
28 488 kr/m²

En trappa upp med hiss, långt in i lugna och naturnära Björndammsterrassen kan vi nu erbjuda denna väldisponerade och flexibla trea. Perfekt att bara flytta in i direkt eller varför inte förädla helt efter eget tycke och smak. Öppen social planlösning mellan kök och det stora vardagsrummet med en stor, angränsande balkong i söder bjuder in till gemenskap med nära och kära. Två rofyllda sovrum i bra storlek balanserar upp och skapar harmoni i hemmet. Optimalt planerat badrum med badkar och praktisk tvätthörna underlättar i vardagen. Mycket goda förvaringsmöjligheter med stor klädkammare/förråd i lägenheten som gör skrymmande förvaringsmöbler överflödiga. I avgiften ingår parkeringsplats. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett i en välskött förening med mycket god ekonomi där avgifterna sänkts flera gånger. I de natursköna omgivningarna erbjuds grönskande strövområden, motionsspår och svalkande dopp. För de små finns flera lekplatser, varav en precis utanför dörren, samt både förskolor och skola i det direkta närområdet. På bekvämt promenadavstånd finns gym, simhall, Allums breda utbud av butiker och service samt goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar er runt i kommunen och vidare mot centrala Göteborg.

 • Balkong
 • Hiss
Helgas väg 11, Öjersjö, Partille kommun
Helgas väg 11, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Helgas väg 11, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Helgas väg 11

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/6
3 301 kr/mån
41 727 kr/m²

Upplev det bästa av två världar i denna riktigt fina lägenhet som förenar naturens lugn med stadens bekvämligheter. Belägen i brf Kerstins Gård erbjuder denna bostad en unik möjlighet att bo nära vacker natur samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll! Den öppna och sociala planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär som inbjuder till avkoppling och umgänge. Vackert parkettgolv i ek löper genom hela bostaden och ger den en stilfull och modern touch. Köket är smakfullt utformat och erbjuder allt en kock kan önska sig. Utöver standardutförandet finns integrerad diskmaskin och inbyggd micro. I anslutning till köket finns också balkongen i sydvästlig riktning som blir helt ljuvlig att sitta på under de varmare månaderna! Badrummet är utrustat med golvvärme och tvättmaskin finns för din bekvämlighet. Dessutom finns ett rymligt och rofyllt sovrum som enkelt kan möbleras med en dubbelsäng och nattygsbord. I Öjersjö finns förskola och skola nära, med två grundskolor, Öjersjö Brunn och Öjersjö Storegård, för de lite äldre barnen. För golfentusiasten är det en glädje att bo nära Partillegolfklubb, där du kan utöva din passion när du helst behagar. Service och shopping är aldrig långt borta, du når Allum köpcenter i Partille på ca 10 minuter med bil. Att ta sig till centrala Göteborg tar bara cirka 15 minuter med bil eller buss. Busslinjer med regelbundna avgångstider trafikerar området både på vardagar och helger, vilket gör det enkelt att komma dit du vill. Dessutom ligger Landvetter flygplats bekvämt nära, bara ca 15-20 minuters bilfärd bort. Välkommen att boka din tid för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Furumossen 169, Furulund, Partille kommun

Furumossen 169

Lägenhet
Furulund, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
1 990 000 kr
68 m²
2 rum
5 379 kr/mån
29 265 kr/m²

Vi kan erbjuda detta ljusa trevliga 2: a i markplan i populära och barnvänliga Furumossen. Med bra fritt och insynsskyddat hörnläge mot egen skogsdunge och med det korta avståndet till centrum är detta ett boende som bjuder på det mesta. Lägenheten erbjuder modernt kök med gott om plats för matlagning och umgänge, trivsamt vardagsrum med parkettgolv, sovrum med gott om plats för dubbelsäng och badrum med dusch och egen tvätt hörna. I Brf Furumossen bor man i ett barnvänligt och i stort sett bilfritt område med lekplats och närhet till skola och förskola. I de natursköna omgivningarna finns både Prästtjärn, Kåsjön eller Öjersjö som erbjuder fina badplatser, vadringsspår, ridhus och fotbollsplaner. På några minuter når vi Allums köpcentrum med sitt breda utbud av butiker och service. Goda kommunikationer med buss, bil eller cykel tar du dig snabbt mot Partille och vidare mot Göteborg.

 • Uteplats
Paradisvägen 6, Paradiset, Partille kommun

Paradisvägen 6

Lägenhet
Paradiset, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
1 300 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1
2 834 kr/mån
39 394 kr/m²

Letar du efter första boendet eller övernattningslägenhet? Då kan vi erbjuda dig denna mysiga 1:a i Paradiset. Denna charmiga lägenhet ligger fantastiskt.Tänk att på knappa fem minuter nå pendeltågstationen, på sju minuter Kyrktorget och åtta minuter köpcentrumet Allum och busscentralen som tar oss till Göteborg. Lägenheten är i fint skick och du kan flytta in och bara trivas. Ett rum och kök är allt du behöver. Vardagsrummet är luftigt och ljust med plats för soffa. Köket har gott om plats för förvaring i skåp. Tänk att du även får in en stor säng. Badrummet med dusch och tvättmöjligheter.

Gökegårdsvägen 43B, null, Partille kommun

Gökegårdsvägen 43B

Tomt
Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
4 750 000 kr
920 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera en härlig tomt med en riktigt bra placering i Gökegård i Öjersjö. Här kan du bygga ditt nya hus och skapa ditt drömboende på en plats med närhet till både natur, service och kommunikationer. Tomten sträcker sig över en vacker yta om dryga 900 m² mestadels bestående av grönskande plant parti med berg i dagen. Anslutningar för el, VA och fiber ombesörjs av köparen. Enligt de planbestämmelser som finns för denna fastighet, blivande Öjersjö 2:110 och nyss avstyckad från Öjersjö 2:18: - Byggnadsarea huvudbyggnad max120 kvm - Byggnadsarea komplementbyggnad max 50 kvm - Nockhöjd huvudbyggnad max 7,5 meter - Nockhöjd komplementbyggnad max 4 meter - Max två våningar får byggas på huvudbyggnad - Garage/carport ska placeras minst 6 meter från gata dit anslutning sker. - Fasadfärg ska ha minst 20% svärta. Enligt lantmäteriet kommer avstyckningen registreras i Fastighetsregistret 2023-10-06 och förändringarna kommer att synas dagen efter då också kartdelen kommer att uppdateras. Avstyckningen vinner laga kraft i oktober och därefter kan tillträde ske. Inga inteckningar finns.

Bisittarevägen 4, Furulund, Partille kommun

Bisittarevägen 4

Lägenhet
Furulund, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
1 900 000 kr
67 m²
2 rum
4 582 kr/mån
28 358 kr/m²

Välkommen till välplanerade 2 rum med kök i sobra färger och flödande ljus från stora fönster. Köket med gott om plats för matbord och om man önskar kan man ha sin arbetshörna. Här finner vi även tvätthörna med tvättmaskin och torkskåp. Vardagsrum med fint parkettgolv. Rymligt sovrum med utgång till uteplats med kvällssol. Klädkammare med gott om plats för förvaring. Grönt och stillsamt område närhet till Furulund köpcentrum och bad vid Kåsjön, samt goda kommunikationer till centrala Göteborg.

 • Uteplats
Långekärrsvägen 4, Öjersjö, Partille kommun

Långekärrsvägen 4

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 500 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1
3 477 kr/mån
43 860 kr/m²

Nu välkomnas du till en helt nyproducerad 2: a som stod klart i november 2022. Här erbjuds en välplanerad bostad med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som förlängs med den trevligt soliga uteplatsen i söder. Helkaklat badrum med praktisk tvätt hörna som underlättar vardagsbestyren. Sovrum med praktisk klädkammare. Utvändigt, isolerat förråd, värme (kostnadseffektiv bergvärme) samt TV/Bredband/IP-telefoni via Telia Play (fiber) ingår i månadsavgiften. Här bor du bekymmerslöst i det expansiva Öjersjös senaste stadsdel – Hossaberget – med närhet till Kåsjöområdets vackra och avkopplande natur och svalkande bad. I närområdet finns flera daghem och skolor samt gott om fritidsaktiviteter såsom ridhus, fotbollsplan, inomhushallar och svalkande dopp i närliggande Kåsjön och Hålsjön. På bekvämt gångavstånd

 • Uteplats
 • Hiss
Furumossen 41, null, Partille kommun

Furumossen 41

Lägenhet
Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
1 995 000 kr
66 m²
2 rum
5 322 kr/mån
30 227 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en väldisponerad tvåa belägen i markplan i populära Furumossen. Rymligt kök med plats för den kreative kocken som dennes gäster medan vardagsrummet bjuder in till fredagsmys med både familj och vänner. Sovrummet med flera möbleringsalternativ. Helkaklat badrum med praktisk tvätthörna som underlättar vardagliga bestyren. Stor klädkammare med gott om förvaring. Den rejäla altanen med soligt läge på baksidan bjuder på gemenskap med både nära och kära med plats för både solstolar, grill samt matbord. Stort rymligt förråd som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. I Furumossen bor man i ett barnvänligt, i stort sett bilfritt område. Här är närheten till skola och förskola, som nås utan att passera några vägar. I de natursköna omgivningarna finns vacker natur, svalkande bad och flera motionsanläggningar. Goda kommunikationer med buss, bil eller cykel tar du dig enkelt till Partille centrum och vidare mot Göteborg.

 • Uteplats
Långekärrsvägen 4, Öjersjö, Partille kommun
Långekärrsvägen 4, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Långekärrsvägen 4, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Långekärrsvägen 4

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 950 000 kr
62 m²
2 rum
3 843 kr/mån
47 581 kr/m²

I nyproducerade BRF Spinnaren kan vi nu erbjuda en väldisponerad tvårumslägenhet med social, öppen planlösning med balkong. Stora fönsterpartier skänker bostaden generöst ljusinsläpp och bildar tillsammans med de ljusa materialvalen ett mycket ljust intryck. Den flexibla planlösningen kan justeras efter behov och erbjuder väl tilltagna sociala ytor som förlängs ut på den soliga balkongen i söder. Helkaklat badrum med praktisk tvätthörna som underlättar vardagsbestyren. Trevligt och lugnt sovrum. Utvändigt, isolerat förråd, värme (kostnadseffektiv bergvärme) samt TV/Bredband/IP-telefoni via Telia Play (fiber) ingår i månadsavgiften. Här bor du bekymmerslöst i det expansiva Öjersjös senaste stadsdel – Hossaberget – med närhet till Kåsjöområdets vackra och avkopplande natur och svalkande bad. I närområdet finns flera daghem och skolor samt gott om fritidsaktiviteter såsom ridhus, fotbollsplan, inomhushallar och svalkande dopp i närliggande Kåsjön och Hålsjön. På bekvämt gångavstånd finns Partille Golfklubbs vackra natur som kan upplevas både som spelare, motionär eller i vinterprakt från skidspåret och pulkabacken. Goda kommunikationer med både bil och buss tar dig snabbt och enkelt runt i kommunen samt vidare mot centrala Göteborg och Landvetter flygplats.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gamla vägen 36, Öjersjö, Partille kommun

Gamla vägen 36

Tomt
Öjersjö, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
3 900 000 kr
1 000 m² tomt

Vill ni skapa ert eget drömboende och bygga ett helt nytt hus? På en mindre villagata, ligger denna villatomt på ca 1000 m² i fina Öjersjö omgiven av härlig natur och nära till Hålsjön. Tomten är idag obebyggd. Här har man således en byggbar tomt utan krav på husleverantör vilket ger er som köpare möjlighet att bygga ert eget drömhus. Säljare är Partille kommun. Öjersjö är ett barnvänligt område med närhet till lokalt torg, goda kommunikationer till både Partille och Göteborg samt Kåsjöns vackra natur. Perfekt för härliga promenader och svalkande dopp i flera sjöar. På bekvämt gångavstånd ligger flera förskolor och skolor samt gott om fritidsaktiviteter med bl.a. ridhus, fotbollsplan, golfbana samt många motionsslingor. Till Göteborg går bussarna med 15 minuters mellanrum i rusningstid, det tar ca 20 minuter med kollektivtrafiken och 12 minuter med bil till Korsvägen. Dessutom ger den korta sträckan till Partille centrum fler fördelar som är svåra att motstå. Delsjöns sjöar med bad och fiskemöjligheter, Bertilssons Café och Partille golfbana ligger också närheten. Ring gärna eller besök oss på vårt kontor på Gamla Kronvägen 19 A i Partille för mer information. Välkommen!

Lilla Tulteredsvägen 22, null, Partille kommun

Lilla Tulteredsvägen 22

Tomt
Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 200 000 kr
1 077 m² tomt

Fin tomt i naturskönt läge på Lilla Tulteredsvägen 22. Storleken på tomten är på 1 077 kvm. Det finns ett mindre fritidshus på tomten idag . Positivt förhandsbesked från kommunen finns på 1,5 plansvilla samt garage. Tomten säljs utan krav på husleverantör eller hustyp. Här finns stora möjligheter att själv välja ett arkitektritat lösvirkeshus eller ett hus från valfri husleverantör. Tomtens belägenhet på Lilla Tulteredsvägen är lugnt och tyst med ett fint lantligt läge men ändå nära till Partille och sedan in till Göteborg. Direkt närhet till skog och härlig natur direkt från tomten. Endast 10 min med bil till centrala Göteborg samt även nära till Landvetter flygplats. Här kan din husdröm gå i uppfyllelse. Valmöjligheterna på tomten är många. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Plus

Visar alla 12