Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lena Gustafsson

Lena Gustafsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vallhamra torg 20, Sävedalen, Partille kommun

Vallhamra torg 20

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/5
3 349 kr/mån
41 667 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en trivsam och modern tvåa med väl genomtänkt planlösning där de sociala och privata ytorna balanseras på absolut bästa sätt. Öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum som kröns av generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Den inglasade och stora balkongen inbjuder till avkopplande stunder året om. Balkongen ligger i soligt söderläge med fin utsikt. Det väl utrustade köket inspirerar till spännande matlagning medan gästerna kan följa skådespelet från den rejäla matplatsen intill. Stort sovrum med stor skjutdörrsgarderob. Stilrent helkaklat badrum med praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Det finns ett förråd till lägenheten och i entréplanet finns ett cykel - och barnvagnsförråd. Lägenheten tillhör Brf fjällsippan i området kring Vallhamra Torg. En ny, levande stadsdel nära skolor, träning, skog, sjöar och idrott. Torget erbjuder service i form av butiker, salonger, restauranger mm. Bra kommunikationer med busshållplats som ligger runt knuten där Svart express tar dig in till centrala Göteborg på endast 15 min. Ett stenkast bort ligger Härlanda tjärn med dess mysiga badplatser och många sköna promenadstråk, även Skatås motionsslingor ligger på bekvämt avstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Fussegårdsvägen 8, Kåhög, Partille kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fussegårdsvägen 8

Villa
Kåhög, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
4 900 000 kr
109 + 109 m²
7 rum
792 m² tomt

Trivsam enplansvilla med källare i ett lugnt villaområde i Kåhög. Huset ligger bra på en barnvänlig återvändsgata. Högt och soligt läge med utsikt över området och genomtänkt planlösning. Huset består av ett ljuvligt vardagsrum i vinkel, trevligt kök, 3 generöst tilltagna sovrum, stor gästvänlig entréhall, badrum, rejält allrum, sovrum med pentry, helkaklad tvättstuga med bastu samt ovanligt gott om förrådsutrymmen. Stor altan i soligt sydväst läge i markplan på baksidan av huset. Vidbyggt garage med rymlig förrådsdel. Lättskött trädgårdstomt med fina träd och planteringar. Här bor ni dessutom med närhet till underbara strövområden och busshållplats. I närområdet finns naturreservatet Bokedalen, pendeltåg, skolor, service och inte minst underbara strövområden samt bad i Aspen. Endast 10 min med bil till centrala Göteborg samt även nära till Landvetter flygplats.

Timmerslätt 9 c, Timmerslätt, Partille kommun

Timmerslätt 9 c

Lägenhet
Timmerslätt, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 950 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/2
5 967 kr/mån
29 500 kr/m²

Välkommen till idylliska Timmerslätt, nu kan vi återigen erbjuda en välplanerad bostadsrätt med mycket fördelaktigt, insynsskyddat och attraktivt läge. I avgiften ingår garage, förråd, bredband och kabeltv. Lägenheten är mycket ljus och välplanerad. Generöst kök för den stora familjen, rymligt vardagsrum med utgång till den stora balkongen, tre bra sovrum och stort kombinerat badrum och tvättstuga. Gott om förvaring. Rejäl balkong med underbar vy mot skogspartiet och över Furulund. Utomhusförråd och garage i länga med elektrisk port och elbilsladdare. Gästparkeringar i närheten. Timmerslätt är ett lugnt och trivsamt radhusområde med lekplatser och bilfria innergårdar. På bekvämt gångavstånd når man Furulund centrum. Barnomsorg, grund och- mellanstadiet finns i närområdet. Förskola ligger i området, endast 250 m. Sävehof idrottshall ligger på kort avstånd. Grönområden med sköna promenad och- joggingstråk, Partille Golfbana, Kåsjön med sandstränder och hopptorn. Bra kommunikationer till både Partille centrum och Göteborg. Allum köpcentrum når man på några få minuter med buss eller bil.

  • Balkong
Broängsvägen 22, Sävedalen, Partille kommun

Broängsvägen 22

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
1 650 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 1
2 920 kr/mån
41 772 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma bostadsrättslägenhet på Broängsvägen i Sävedalen. Här finner du allt du behöver för en bekväm och praktisk vardag. Lägenheten är optimalt planerad och erbjuder generösa ytor på sina 35 kvadratmeter. Direkt vid entrén möts du av en praktisk hall med gott om förvaring. Badrummet är helkaklat med stilrena detaljer och Köket är ljust och fräscht med funktionell och modern maskinell utrustning. Här bor du bekymmerslöst i det trivsamma Sävedalen med närhet till vacker natur och ett lugnt område. På bekvämt gångavstånd finns förskola, skolor, buss Svart express som tar dig till centrala Göteborg på drygt 10 min. Nära till Vallhamra Torg med ICA, vårdcentral, frisör, blomsteraffär samt pizzeria. Nära även till Östra Sjukhuset I närheten finns elljusspår som leder till Delsjöterrängens vackra och avkopplande naturområde med grönskande omgivning och badsjö.. Välkommen på visning!

Gamla strandlinjen 4G, Partille, Partille kommun

Gamla strandlinjen 4G

Lägenhet
Partille, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
1 750 000 kr
55,4 m²
2 rum
vån 3/4
4 444 kr/mån
31 588 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna trevliga och ljusa tvåa med inglasad balkong i söderläge. Här erbjuds en väldisponerad planlösning som balanserar de sociala och privata ytorna på bästa sätt. Välutrustat kök som inspirerar till kulinariska äventyr bjuder tillsammans med det väl tilltagna vardagsrummet bjuder in till gemenskap med familj och vänner. Vardagsrummet förlängs ut på den härliga, inglasade balkongen i soligt söderläge och blir nästan som ett extra rum oavsett årstid. I det rofyllda sovrummet sover du lugn och skönt utan insyn. Badrum med kaklade väggar och dusch. Lägenheten erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter med 3 st garderober i sovrummet som kompletteras av ytterligare en inbyggd garderob och två källarförråd. Bredband från Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Här är det bara att flytta in och trivas i en populär och mycket stabil HSB-förening som nyligen har gjort stora insatser i föreningens byggnad såsom tak, balkonger och delvis fönster. I föreningen finns gemensam bast, grillplats på gården, lokal samt övernattningslägenhet. Med sitt centrala men ändå naturnära läge har man ungefär lika nära till Allums breda utbud av butiker och service som till Jonsereds avkopplande natur och svalkande bad. I den direkta närheten finns både mataffärer, gym, padelhall och Partille Arena med dess breda utbud av både sport- och kulturevent. Goda kommunikationer med bil, buss och cykel tar dig snabbt och lätt runt i kommunen eller vidare in mot pulsen i centrala Göteborg. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Nedre Östergårdsvägen 4, Kåhög, Partille kommun

Nedre Östergårdsvägen 4

Villa
Kåhög, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
6 950 000 kr
269 m²
10 rum
1 621 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska hyresfastighet i hjärtat av Kåhög! Med sin natursköna och idylliska miljö erbjuder denna fastighet inte bara tre välunderhållna lägenheter utan även en trädgård som är perfekt för avkoppling och njutning. Detta är en unik möjlighet för dig som söker ett naturnära boende med goda investeringsmöjligheter! Den här charmiga hyresfastigheten rymmer tre bekväma lägenheter och är perfekt för både den erfarna investeraren och den som vill ta sina första steg in i fastighetsmarknaden. Varje lägenhet har sin egen unika stil och karaktär och erbjuder bekvämt boende för de blivande hyresgästerna. Den uppvuxna trädgården ger en lugn och rofylld atmosfär, perfekt för utomhusaktiviteter eller bara för att njuta av naturens skönhet. Läget kan inte bli bättre! Denna hyresfastighet är belägen i det populära området Kåhög, som erbjuder närhet till allt du behöver. Här finns vacker natur, fantastiska promenadstråk och grönområden. Samtidigt är du bara en kort bilresa från Partille centrum och Sävedalens utbud av butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Med närheten till bra kommunikationer, skolor och förskolor är detta det perfekta läget för potentiella hyresgäster. Denna hyresfastighet erbjuder utmärkta investeringsmöjligheter. Med tre lägenheter kan du njuta av stabil inkomst och långsiktig tillväxt. Hyresmarknaden i området är stark och efterfrågan på bostäder är hög. Detta gör denna fastighet till en smart investering för den som söker ekonomisk trygghet och en säkerhet inför framtiden. Tveka inte att ta kontakt med oss för att boka en visning eller få mer information om denna trevliga hyresfastighet. Detta är en möjlighet du inte vill missa!

Långekärrsvägen 4, Öjersjö, Partille kommun
Långekärrsvägen 4, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Långekärrsvägen 4, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Långekärrsvägen 4

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 850 000 kr
62 m²
2 rum
4 615 kr/mån
45 968 kr/m²

I nyproducerade BRF Spinnaren kan vi nu erbjuda en väldisponerad tvårumslägenhet med social, öppen planlösning med balkong. Stora fönsterpartier skänker bostaden generöst ljusinsläpp och bildar tillsammans med de ljusa materialvalen ett mycket ljust intryck. Den flexibla planlösningen kan justeras efter behov och erbjuder väl tilltagna sociala ytor som förlängs ut på den soliga balkongen i söder. Helkaklat badrum med praktisk tvätthörna som underlättar vardagsbestyren. Trevligt och lugnt sovrum. Utvändigt, isolerat förråd, värme (kostnadseffektiv bergvärme) samt TV/Bredband/IP-telefoni via Telia Play (fiber) ingår i månadsavgiften. Här bor du bekymmerslöst i det expansiva Öjersjös senaste stadsdel – Hossaberget – med närhet till Kåsjöområdets vackra och avkopplande natur och svalkande bad. I närområdet finns flera daghem och skolor samt gott om fritidsaktiviteter såsom ridhus, fotbollsplan, inomhushallar och svalkande dopp i närliggande Kåsjön och Hålsjön. På bekvämt gångavstånd finns Partille Golfklubbs vackra natur som kan upplevas både som spelare, motionär eller i vinterprakt från skidspåret och pulkabacken. Goda kommunikationer med både bil och buss tar dig snabbt och enkelt runt i kommunen samt vidare mot centrala Göteborg och Landvetter flygplats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7