Skolbacken 11

Sigtuna - Staden, Sigtuna Se på karta

6 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
188 m²
Biarea
21 m²
Tomtarea
837 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
58 319 kr/år
Antal besök
2 247
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till Skolbacken 11, ett mycket trevligt hus med ett svårslaget centralt läge med vy över staden, Mälaren och Mariakyrkan!

Huset har en mycket tilltalande planlösning i två plan. Entréplanet har stora sociala ytor i kök och vardagsrum. Det stora köket har bra med arbetsytor och en köksö mot matplatsen. I vardagsrummet finns en mysig kamin och här sitter stora fönster med vy mot trädgården och staden. På entréplanet finns även hall, gäst WC och två sovrum varav ett med egen walk-in-closet och duschrum.

När man kommer nedför trappan till soutterängplanet möts man av ett stort allrum med en mysig och värmande kamin. Det finns två rymliga sovrum, stor tvättstuga, förråd samt det stora badrummet med både dusch och badkar.

Baksidan har ett insynsskyddat läge med ett stort trädäck och balkong. Solläget på baksidan är perfekt mot sydväst med härlig sol på eftermiddagar och kvällar!

Mycket i huset renoverades åren 2013-2014 men huset är i behov av renovering, mestadels utvändigt. All el är omdragen år 2014 och nytt elskåp finns.

Ett dubbelgarage finns vid infarten och det finns plats för flera bilar utanför huset.

När man bor på Skolbacken så bor man verkligen mitt i staden. Närheten till all service på Stora gatan, skolor och förskolor är oslagbar! På Stora gatan finns matbutik, restauranger, caféer, sportaffär, gym, apotek mm. Vid den mysiga strandpromenaden finns den nya minigolfbanan (äventyrsgolf) och på Borgmästarängen finns en ny populär lekpark.

Busstationen finns nedanför backen och härifrån går bussar till övriga delar av Sigtuna, Märsta, Bålsta och Arlanda.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Visningstider

  • 20
    jun
    Idag
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.