Kommande

Arenanders promenad 29

Silverdal, Sollentuna kommun Se på karta

11 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
316 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
55 572 kr/år
Kommande

Området är en dröm för barnfamiljer med villakänsla, mycket trygghet och ett praktiskt, enkelt vardagsliv. Här finns gott om lekkamrater för barnen och trevliga grannar att umgås och "grannsamverka" med. I närområdet finns flera populära skolor och förskolor. Kring Edsviken finns alla möjligheter till naturupplevelser och aktiviteter samt inte minst härliga sommarbad vid fina badplatser - den närmaste cyklar du till på bara fem minuter!

Motion, träning och utflykter är enkelt - på ett par minuter är du ute i Edsvikens fina motionsspår med löparskorna, skidorna eller kanske svampkorgen. På Edsvikens is plogas skridskobanor när vädret tillåter på vintern. När du vill göra en mysig utflykt kanske du tar med familjen på en cykeltur till Ulriksdals slott och trädgårdscafé, eller hela vägen in till stan.

Den nödvändigaste servicen finns lättillgängligt kring Silverdals torg eller i Helenelunds centrum. För de lite större shoppingturerna finns Sollentuna centrum inom några minuters restid med bil. Så även Kista Galleri och Mall of Scandinavia. Kommunikationerna är goda. För dig som jobbar i stan blir arbetsresorna enkla tack vare direktbussen till/från Sergels torg varje vardag morgon och kväll. Några få minuter bort har du närmaste busshållplats, men du kan även promenera till pendeltågsstationen på 20 minuter, en perfekt sträcka för vardagsmotion. Även det stora vägnätet nås snabbt.

Vi välkomnar hela familjen till detta toppenhus som kan bli ert nya hem!

Läs mer hos mäklaren
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Susanne Persson

Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
Mäklare Susanne Persson, Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
08-410 88 700

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.