Kommande

Spelarvägen 3

Skärgårdsstad, Österåkers kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
211 m²
Tomtarea
1 812 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
78 816 kr/år
Kommande

Förhandsvisning - Ring 073-805 13 38. Påkostad arkitektritad villa -något utöver det vanliga. Högt insynsskyddat läge med magisk inne-utekänsla. Måste upplevas på plats. Bekvämt boende med plats för umgänge, barn och arbete. Omgärdad av naturen och skogen på andra sidan vägen samt nära till havet kan man följa alla årstiderna från fönstret. Njut av tystnaden och fågelkvitter. Två rymliga terrasser i sydväst om ca 40 kvm vardera. Inglasat uterum med utgång till altan med tillgång till större badtunna och vedeldad bastu. Välkomnande entré med takhöjd om ca 2,75. Bastu och relaxavdelning. Tre sovrum på entréplan samt två sovrum på övre plan. Gott om klädförvaring. Övre plan har öppen planlösning med generösa sociala ytor. Takhöjd upp till 4,60. Köket är en dröm för den matlagningsintresserade. Matplats med fönster från golv till tak ger en känsla av att sitta ute. Braskaminen är centralt placerad. Från vardagsrummet nås altan och uterum. Besiktigat och doldafel-försäkrat.
Tomten har staket, körsbärsträd, äppelträd och vinbärsbuskar och lekstuga. Kallförråd under altanen.
Garage samt plats för flertalet bilar på uppfarten. Laddstolpe för elbil samt motorvärmaruttag.
I Skärgårdsstad finns skola, förskolor. Fina strövområden utanför dörren. Nära bad och båthamn. Till denna fastighet ingår båtplats för stor båt, klass 4.
Aktiv samfällighetsförening. jakt--fiske och båtklubb. Besök gärna den informativa hemsidan: https://www.skargardsstad.se/

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Kerstin Fröjdh

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Kerstin Fröjdh, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-805 13 38

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.