Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Grindtorpsvägen 7, Grindtorp, Täby kommun

Grindtorpsvägen 7

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
79 m²
3 rum
vån 9/10
5 506 kr/mån
36 076 kr/m²

9 trappor upp med fritt läge i populärt område. Njut av middag i kvällssolen på balkongen. Trivsam lägenhet med bra planlösning. Separat gäst-wc samt fint badrum i stambytt fastighet. Kök med matplats och förråd innanför köket. Två sovrum. Vardagsrum med parkettgolv. Utgång till balkong mot den grönskande innergården. Vindsförråd. Välskött förening med aktiv styrelse och god ekonomi. Promenadavstånd till Täby Centrum där du erbjuds allt du kan önska dig. Butiker för all sorts shopping, samt en rad olika restaurang och bussar och roslagsbana. Föreningen ordnar pubaftnar, vinprovning, grillkvällar samt soppluncher. Det finns även en boulegrupp och till jul ordnas grantändning. I föreningen finns gym och bastu, snickerirum, vävstuga samt festlokal. Promenadavstånd till Täby Centrum där du erbjuds allt du kan önska dig. Butiker för all sorts shopping, samt en rad olika restaurang och bussar och roslagsbana. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Häggviksvägen 19, Häggvik, Sollentuna kommun
  • Sön 21 apr kl 12:45
Häggviksvägen 19, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 2
Häggviksvägen 19, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 3

Häggviksvägen 19

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
109,5 m²
4 rum
vån 1/7
6 070 kr/mån
36 484 kr/m²

Ljus hemtrevlig välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum. Tre rymliga sovrum. Vardagsrummet har utgång till stor balkong med soligt läge. Balkongen har plats för matbord och solstolar. Två badrum varav ett med fönster. I lägenheten finns klädkammare samt stort förråd. Även källarförråd finns att tillgå. Välskött solid förening med nya rymliga hissar. Till Brf gula Husen i Häggvik är det populärt att flytta när man säljer sin villa. I centrum finns butiker, restauranger och annan service. Edsviken och Norrviken erbjuder fina grönområden och badmöjligheter. Vintertid kan man besöka Sollentuna badhus. Närhet till Väsjöbacken, Edsbergs sportfält med motionsslingor, parkourbana och tennishall. Gångavstånd till Häggviks handelsplats med många affärer, stormarknader. Ett stenkast till Häggviks station gör livet enkelt att ta sig till Sollentuna C, Solna, Odenplan, eller Stockholms city, vidare mot Nynäshamn med hållplatser bla Älvsjö, Farsta strand, Västerhaninge. Motsatt riktning mot Upplands Väsby, Märsta, Arlanda, Knivsta och Uppsala.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Golfbanevägen 7, Mörby, Danderyds kommun
  • Sön 21 apr kl 16:15
Golfbanevägen 7, Mörby, Danderyds kommun, bild 2
Golfbanevägen 7, Mörby, Danderyds kommun, bild 3

Golfbanevägen 7

Lägenhet
Mörby, Danderyds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 875 000 kr
109 m²
5 rum
vån 6/9
6 217 kr/mån
108 945 kr/m²

Exklusivt bekvämt boende på vån 6. Gavellägenhet med ett av de bästa lägen i föreningen. Trevlig utsikt mot trädtoppar och Klingsta. Två balkonger, den större är längsgående med söderläge och har plats för matbord och loungemöbler. Fint ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det går att ta ner vägg mot ett sovrum för att få större vardagsrum. AC installerad i lägenheten. Gott om garderober med Elfa inredning. Direkttaccess till garage med laddstolpe som tillhör lägenheten. Förråd nås från hissen. Välskött förening styrelse. Centralt läge intill Mörby centrum med all tänkbar service och många butiker. I Mörby centrum ligger Må hälsa och Friskis & Svettis. Promenadavstånd till SATS. Bra kommunikationer med tunnelbanans röda linje till Danderyds sjukhus, universitetet och KTH samt city .Flertalet busslinjer finns i anslutning. Nära natur och fina promenadstråk längs Edsviken. I kommunen finns golfbanor, badsjöar och tempererat utomhusbad, Danderydsvallen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grindtorpsvägen 7, Grindtorp, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 14:50
Grindtorpsvägen 7, Grindtorp, Täby kommun, bild 2
Grindtorpsvägen 7, Grindtorp, Täby kommun, bild 3

Grindtorpsvägen 7

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 650 000 kr
131 m²
4 rum
vån 1/10
7 210 kr/mån
43 130 kr/m²

Fantastisk våning något utöver det vanliga. Denna bostad med flexibelt tillträde måste upplevas på plats. Ljus och rymd samt hög takhöjd gör att bostaden påminner om en studiovåning i New York. Från övre entrén blickar man ner över det generösa vardagsrummet med fina sociala ytor. Härligt kök med utsikt mot den fina innergården. Privat sovrumsavdelning med badrum och gott om garderober. Ett sovrum ligger avskilt på övre plan. Stor insynsskyddad balkong. Nedre plan erbjuder ett vardagsrum där man lätt får en känsla av befinna sig i en hotellounge. Här finns även plats för matsalsbord och läshörna. På detta plan finner du ett sovrum samt pentry och wc. Det finns en entrédörr på detta plan, den används dock ej idag. Förråd finns i källaren. Välskött förening med aktiv styrelse och god ekonomi. Föreningen ordnar pubaftnar, vinprovning, grillkvällar samt soppluncher. Det finns även en boulegrupp och till jul ordnas grantändning. I föreningen finns gym och bastu, snickerirum, vävstuga samt festlokal. Promenadavstånd till Täby Centrum där du erbjuds allt du kan önska dig. Butiker för all sorts shopping, samt en rad olika restaurang och bussar och roslagsbana.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Säbyviksvägen 28, Ingarö, Värmdö kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30

Säbyviksvägen 28

Fritidshus
Ingarö, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 975 000 kr
50 + 50 m²
3 rum
5 050 m² tomt

Direkt när du svänger in på den kringliga vägen mot Evlinge, möts du av naturen och dess skönhet men framförallt vackra Säbyviken. Här möts du även av ett stall och hästhagar längs vägen. Huset ligger längre ner på Säbyviksvägen mot återvändsgränden vilket gör att området har minimalt med trafik och ingen insyn från grannar, tack vare skogen och dess grönska. Från huset kan du blicka över området, gräsängen men även vattnet som glittrar av solens strålar. Huset som är byggt på sent 40-tal präglas av den tidstypiska stil men som även har moderna inslag. Stugan är i nationalromantisk stil ritad av arkitekten Ralph Erskine som en del av hans examensarbete. Den är väldisponerad vilket ger utrymme till familjen men även bekanta när det vankas sommartider. För dagar så som midsommar eller Påsk, finns en stuga intill huset där gästerna ryms. Gäststugan har en fantastisk uteplats som nås via skjutdörrar i glas, som vetter mot tomten. Till huset ingår en båtplats vid bryggan närmast huset. På Säbyviksvägen bor du på ett av Värmdös trevligaste områden, då Ingarö räknas som en av Sveriges största öar. Ingarö erbjuder allt från vackra båthamnar, stränder och badplatser, fridfulla naturområden men också populära restauranger. Vill du bo nära naturen men även kunna njuta av ett dopp i havet så är Ingarö den rätta platsen. För den som uppskattar att utforska havet finns Björkviksbrygga där utbud av vattensporter är gediget. Förutom dess härliga natur och vatten finns såklart både förskolor och skolor, samt matbutiker, serviceställen och caféer. Direktbussar till Cityterminalen, Slussen och Gustavsberg finns. Välkomna till en bostad ni inte får missa!

  • Plus
Lomvägen 563, Kärrdal, Sollentuna kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Lomvägen 563

Radhus
Kärrdal, Sollentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
164 m²
6 rum
333 m² tomt

Äntligen ett av områdets största radhus till salu. Välplanerat rymligt med gavelläge. Eget dubbelgarage utanför gör detta till ett mycket bra alternativ till en friliggande villa. Här finns möjlighet till många sovrum. Vardagsrum i vinkel med utgång till altan. På övre plan finns stort allrum och tre sovrum. Två badrum varav ett med SPA-känsla. Separat tvättstuga. Optimal lösning - 6 rum och kök fördelade på ca 164 kvm boyta i omåttligt populära Kärrdal. Två balkonger och härliga uteplatser med sol från morgon till kväll. Liten gräsmatta, japanskt körsbärsträd, buskar och växter. Attraktivt barnvänligt område med lekplats intill huset. Alldeles i närheten ligger Rösjöbadet. Även närhet till badberget i Landsnora och fina strövområden, samt Väsjöbacken. Ca 3,3 km till Sollentuna sim-och sporthall. I området finns förskola och skolor. Bra bussförbindelser till Sollentuna C samt Danderyds sjukhus och Danderyds gymnasium samt Kista. Avstånd till Sollentuna ca 2,7 km, till Mörbyc ca 4,7 km och drygt 5 km till Täby c.

  • Plus
Duvbergsvägen 15B, Duvberget, Huddinge kommun

Duvbergsvägen 15B

Villa
Duvberget, Huddinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 950 000 kr
163 + 18 m²
5 rum
990,1 m² tomt

Detta fantastiska Myresjöhus bjuder in dig till en oas av naturlig skönhet och lugn. Omringad av en lummig naturträdgård med gröna gräsytor, fruktträd och vackra planteringar, erbjuder detta hem den perfekta harmonin mellan komfort och natur. På det övre planet möts du av rymliga sällskapsytor med imponerande takhöjd, perfekt för både avkoppling och underhållning. En inbjudande sällskapsdel leder ut till en generös balkong och en insynsskyddad altan där solen strålar hela dagen. Det stora, renoverade köket (år 2022), komplett med nya vitvaror samt diskbänk och kommod i keramik, är en inspirerande plats för matlagning och samvaro med en magnifik utsikt som komplement. På entréplanet finner du ett mysigt sällskapsrum och bekväma sovrum, komplett med ett stilfullt badrum och en generös bastu för avkoppling under kyliga dagar. Ytterligare förvaringsutrymmen och en flexibel planlösning möjliggör en anpassning efter dina behov och önskemål. Förrådet används idag som ett extra sovrum/gästrum. Njut av sommardagar med bad och lek vid Vårby Mälarbad, bara några minuter bort, eller ta en uppfriskande skridskotur på Mälaren under vintern, följt av en avkopplande bastu hemma. Parkera din bil bekvämt i det fristående garaget, med tillräckligt med plats för ytterligare bilar utanför. Ett barnvänligt och tryggt område med trivsam närhet till både service och natur. Vid Vårby Gårds Centrum finns närservice såsom en välsorterad ICA butik och Post/paketservice. För shopping har du unik närhet till IKEA, Zetas Trädgård, SKHLM, Kungens Kurva och Heron City dit du kan gå! Området erbjuder även riktigt bra barnomsorg på tryggt bilfritt promenadavstånd. Här finns ett stort urval av dagis och närhet till flertalet skolor, såväl privata som kommunala med olika inriktningar. Vårby Sim- och sporthall och fotbollsplaner finns för de sportintresserade och en aktiv områdesförening med anor från trettiotalet välkomnar. Kommunikationerna är närbelägna; på cirka fem minuter är du vid t-banestation Vårby Gård samt tre olika busshållplatser. För pendeltåg tar du buss 173 till Älvsjö Station. Buss 707 går till Tumba och buss 740 till Stockholm Syd. Under sommarhalvåret kan du även glädjas åt ångbåtsbryggan på Korpberget där båten som går mellan Stockholm-Birka stannar dagligen. Kuriosa: Vårby är en av Stockholms äldsta platser för bosättningar och en utgrävd stenåldersby. Sevärt är även brons- och järnålders-gravarna på Korpberget som även erbjuder en magnifik utsikt och Vårby Brunn från 1700-talet. Välkommen till ett liv av harmoni och komfort i detta fantastiska hus, där varje dag är en upplevelse att minnas!

Sköldvägen 5, Margretelund, Österåkers kommun
Sköldvägen 5, Margretelund, Österåkers kommun, bild 2
Sköldvägen 5, Margretelund, Österåkers kommun, bild 3

Sköldvägen 5

Villa
Margretelund, Österåkers kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 975 000 kr
266 + 78 m²
7 rum
1 516 m² tomt

Bergvärme och solpaneler samt kakelugn för effektiv energiförbrukning. Omgärdad av grönska, smidesstaket och två meter höga grindar finns denna privata oas. Vacker villa i gammal stil med fin gårdsbild. Stort pooldäck och trädgård i bästa sydvästläge. Smakfulla färg-och- materialval. Fint ljusinsläpp i alla rum genom de vackra fönstren. Generösa sociala ytor med öppen planlösning mellan kök ,matsal och vardagsrum samt musikrum. Separat ingång till två rum, badrum och möjlighet att återställa med pentry. Bastu i anslutning till tvätt-och duschrum. Övre plan erbjuder tre rymliga sovrum samt allrum, klädkammare och badrum. Besiktigad och doldafelförsäkrad fastighet. Fristående varmgarage samt två förråd. Fint inredd vinkällare. Attraktivt läge i populärt område med promenadavstånd till Margretelunds och Åkersberga centrum Nära kommunikationer, bad och natur samt förskolor och skolor.

  • Premium
Ormbunksvägen 28, Älvsala, Värmdö kommun

Ormbunksvägen 28

Villa
Älvsala, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 975 000 kr
54 m²
3 rum
2 310 m² tomt

På Ormbunksvägen 28 får du en känsla av "herre på täppan". Läget är högt och du har en insynsskyddad känsla med härlig utsikt. Tomten är väldigt stor och charmig med både lättskött naturskog, något sluttande bergspartier som ger skärgårdskänslan och plana fina gräsytor med både uppvuxna äppelträd, krikon och plana gräsytor som uppmuntrar till diverse aktiviteter. Huvudbyggnaden och gästhuset (byggt 1998) är renoverade för permanentboende året med bl a 3-glas fönster och tilläggsisolering så märker du hur pass välbyggt och välskött det är när du väl kommer på plats. Se även renoveringar i ytterligare beskrivning. Båda husen har öppen spis och gästhuset om ca 40 kvm har även en fin bastu med dusch/wc. Utöver dessa byggnader finns en uppvärmd friggebod (byggt 2009) där det finns snickarbod samt väldigt gott om förvaring och utvöver detta finns en en fin vedbod. Likväl som samtliga byggnader är tomten lika omhändertagen. I Älvsala bor du mitt i skärgårdsnaturen med dess lugn och underbara miljö. Du har flertalet badplatser i runt knuten, den närmaste ligger i Älvsalaviken där du har en fin sandstrand och badbryggor. Båtbrygga där du har möjlighet till en båtplats ligger också där och där finns det mastskjul, mastkran och du kan även ha tillgång till en bastuflotte. Utgångsläget att ta dig ut i Skärgården är optimal härifrån. På promenadavstånd så har du Bullandö Marina som är norra Europas största marina. Här har du Bullandö krog som erbjuder god mat i skärgårdsmiljö, båtförsäljning, glassbar etc. Samtidigt som du har en riktigt förträfflig skärgårdskänsla så har du väl fungerande kommunikationer till Stockholm city via buss 440 som tar dig till Slussen på knappt en timme. Med bil tar det dig ca 40 minuter till Stockholm city. Behöver du handla eller övrig service så har du Hemmesta centrum att tillgå knappt 15 min bort med bil. Större köpcentrum med väldigt välsorterade butiker och all tänkbar service som kan behövas kan du ta dig till Mölnvik köpcentrum eller värmdö marknad som tar dig ca 20 minuter med bil. Summa summarum så är det här ett riktigt bra ställe med stora möjligheter i närtid med utökad byggrätt, kommunalt V/A och allt som hör därtill.

Lantbrukets väg 20, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
  • Imorgon kl 15:00
Lantbrukets väg 20, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Lantbrukets väg 20, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Lantbrukets väg 20

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
134 m²
4 rum
vån 2/2
7 900 kr/mån
41 007 kr/m²

**Kontakta mäklaren för visning** Välkommen till Sigtuna kommuns pärla – en omsorgsfullt designad och exklusiv bostad som tar andan ur dig. Med imponerande 134 kvadratmeter fördelade på 4 rum och kök samt 2 badrum, är denna lägenhet inte bara ett hem utan en livsstilshöjande upplevelse. Öppna dörren till en hall som omfamnar dig med elegans och atmosfär. De generösa Ballingslöv-garderoberna välkomnar dig att ställa av dig utan att kompromissa med stil. Framför dig sträcker sig vardagsrummet ut, en imponerande pjäs i lägenhetens spelplan. Varje detalj, varje konstruktion är vald med precision för att skapa en atmosfär av oöverträffad lyx. Köket är själva hjärtat av denna bostad, där generösa arbetsytor, elegant design och en praktfull köksö väcker den inre mästerkocken till liv. Den öppna ytan inbjuder till social samvaro med nära och kära, med möjlighet att skapa ett vardagsrum som rymmer livets alla skiftningar. Och när solen skiner, lockar den syd-västvända balkongen till grillkvällar och avkoppling. Utsikten från det stora sovrummet via det eleganta sadelvalvet, som leder till lägenhetens andra balkong i nord-ost, är en naturskön bonus som gör varje morgon magisk. Parkettgolvet och trösklarna i massiv ek genomsyrar hela hemmet med en känsla av oslagbar kvalitet och gedigenhet. Ett stort sovrum med tillhörande badrum komplett med designsäkra material och praktiska vitvaror erbjuder en privat oas. Det andra sovrummet, med sina moderna oxöga-fönster, är perfekt för barnet i familjen, med ett intilliggande kontorsrum som lätt kan förvandlas till ett gästrum. Det andra, fräscha badrummet intill hallen är ett smakfullt utformat utrymme som bjuder in till dagens start med elegans och stil. Denna bostad är mer än bara en plats att bo på, den är en lyxig inbjudan till en förhöjd livsstil i Sigtuna kommun. Välkommen hem till en oöverträffad kombination av elegans, design och funktionalitet - en investering i både nuet och framtiden. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skärgårdsvägen 147, Mörtnäs, Värmdö kommun

Skärgårdsvägen 147

Villa
Mörtnäs, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
64 + 64 m²
5 rum
2 138 m² tomt

I populära Mörtnäs ligger detta charmiga hus med ursprung från 30-talet. Läget är högt och du har trevlig sjöutsikt över Grisslingefjärden. Huset är totalt 128 kvm och fördelas på två plan varav det ena i sutteräng. Genomgående genomsyras det detaljer från ursprungsåret så som exempelvis massiva spegeldörrar och vackra originalträgolv. Önskar du bygga ut så medges en generös byggrätt. Byggrätt som gäller är 120 kvm byggyta i 2 plan, 160 kvm byggyta i 1 plan samt garage/uthus om 50 kvm byggyta. Mörtnäs är ett av Värmdös mest populära områden. Här är du nära till natur, vatten och sandstrand samtidigt som du har bekvämligheten av goda kommunikationer, butiker och restauranger och förskolor/skolor på gångavstånd. Det bästa av två världar!

Sollenkrokavägen 124, Djurö, Värmdö kommun

Sollenkrokavägen 124

Fritidshus
Djurö, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
54 m²
3 rum
2 530 m² tomt

Drömmer du om ett sommarställe eller något som kan nyttjas året runt som kan ge dig harmoni och lugn av den fina havsutsikten? Då har du kommit rätt. Du kan ha en båtplats nedanför huset och vill du bada på en ogenerad vacker sandstrand så tar du dig dit på ett par minuter. Charmen i huset är riktigt påtaglig med genomgående vackert originalträgolv i bra skick och den nyinstallerade Conturakaminen värmer väldigt gott i hela huset och spar på driftskostnaderna. Köket är fullutrustat och det finns två bra sovrum med möjlighet till tre sovrum. och en utgång till Från vardagsrummet når du terrassen med harmonisk utsikt. Stor lättskött naturtomt med potential att uppföra ytterligare byggnader med vacker havsutsikt. Det finns även arkitektritningar om huset önskas byggas ut. Se bifogad dokument. Möjligheten att hyra ut till en riktigt bra peng är möjlig då nuvarande ägare hyrt ut i omgångar framförallt under sommarhalvåret. Avkastningen har varit ca 3500 kr per natt under högsäsong. Båtplats finns till förfogande för den som önskas, det tar endast 20 min att ta sig med båt till trevliga Sandhamn. Bra kommunikationer precis utanför med direkt anslutning till Slussen. Djurö närområde erbjuder god service med matbutik, restauranger etc. Önskar du koppla av och skämma bort dig själv så ta dig till Djurönäset där det finns både dagsspa, övernattningspaket, evenemang och vandringsled. Välkomna!

Skyttevägen 12, Gustavsberg Munkmora, Värmdö kommun

Skyttevägen 12

Lägenhet
Gustavsberg Munkmora, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 050 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 347 kr/mån
34 167 kr/m²

Välkommen till en riktigt fräsch och fin 2:a! Nu säljes en stilfullt renoverad bostad med solig balkong i söderläge. Genomgående har du en modern och fräsch känsla med nytt kök och trevliga detaljer så som ribbvägg i både hall och kök. Mycket välskött och solid förening med låg belåning och i deras månadsavgift ingår hushållsel, värme, vatten, förråd samt bredband/tv. Huset är beläget i nedre Munkmora och du har kort promenadväg bort Gustavsbergs centrum/hamn. Naturen ligger nära till hands trots att du har närheten till centrum och goda kommunikationer. Ett prisvärt boende med många kvaliteter.

  • Balkong
Stig Lindbergs gata 17A, Gustavsbergs hamn, Värmdö kommun

Stig Lindbergs gata 17A

Lägenhet
Gustavsbergs hamn, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/6
4 613 kr/mån
46 837 kr/m²

Välkommen till en bostad med karaktär! Du har genomgående en modern industrikänsla och färgvalen går i gråa, svarta och ljusa nyanser. Takhöjden är något utöver det vanliga, nämligen ca 3,5 m och den kvadratsmarta bostaden en ytterligare rymd. De stora fönstren ger ett gott ljusinsläpp och dörren till den mysiga och soliga balkongen är helt i glas. Takloftet med industritrapp möjliggör ytterligare sovdel eller förvaring. Här kan även den riktigt kräsne trivas! Hiss som ger enkel access till föreningens stora takterrass som bjuder på bästa solläge och underbar utsikt över vatten, hamnområde och natur. Fabrikshuset är en av Gustavsbergs alla kulturhistoriska bevarade byggnader. Kom och upplev på plats, eller köp och bli en del av byggnadens kulturistiska kulturarv. Du har ett läge som är mycket praktiskt med bra och snabba kommunikationer till stan, mysiga promenadstråk, välsorterad matbutik, restauranger och övrig service inom ett par minuters promenad.

  • Balkong
  • Hiss
Skyttevägen 4, Gustavsberg Munkmora, Värmdö kommun
  • Budgivning pågår

Skyttevägen 4

Lägenhet
Gustavsberg Munkmora, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
82,3 m²
3 rum
vån 3/3
5 796 kr/mån
25 516 kr/m²

Välkommen till en fräsch och välplanerad 3:a med balkong i soligt söderläge med fri utsikt. Sovrummen är stora och lättmöblerade likväl som det tilltagna vardagsrummet. Solid bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter som inkluderar värme, vatten, hushållsel samt tv/bredband. Området har fina grönområden och närhet till buss, förskolor och skolor gör området mycket populärt. Promenad till Gustavsberg med alla dess faciliteter tar ca 5 minuter. Kommunikationer till flertalet platser och till Slussen tar det endast 25 minuter. Prisvärt boende med många kvaliteter.

  • Balkong

Visar alla 15