Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åsvägen 48, Rickeby, Vallentuna kommun
  • Kommande
Åsvägen 48, Rickeby, Vallentuna kommun, bild 2
Åsvägen 48, Rickeby, Vallentuna kommun, bild 3

Åsvägen 48

Villa
Rickeby, Vallentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
151 + 25 m²
6 rum
345 m² tomt

Välskött radhus med ett av områdets bästa lägen på lugn återvändsgata. Insynsskyddad baksida med söderläge mot skogsparti. Här finns trädäck samt inglasat uterum och gräsmatta. På framsidan finns uteplats och gräsmatta med fruktträd och bärbuskar. Charmigt 60-tal bevarat med fönsterbrädor av kolmårdsmarmor och tapeter från Stig Lindbergs ”Herbarium” i hall samt kökstapeten som är av mönstret Tallyho, även designat av Stig Lindberg. Välkomnande planlösning öppet i nock i del av huset. Öppen planlösning mellan vardagsrum och allrum samt matsalsdel. Möjlighet att göra om till flera rum. På övre plan finns fyra sovrum och möblerbar hall. Rickeby är ett mycket populärt område centralt i Vallentuna. Gångavstånd till Vallentuna centrum där det finns många butiker, bank, systembolag, restauranger, apotek, livsmedelsaffärer m.m. Det är ett barnvänligt lugnt område med närhet till roslagsbana och buss. I närheten finns goda möjligheter till både natur och motion. På Vallentuna IP finns utegym, två ishallar, elljus-och motionsspår, bollplaner, tennishall samt anordningar för friidrott. Sommartid finns Kvarnbadet i närheten. Även flertalet skolor samt förskolor finns att tillgå.

  • Premium
Enhagsbacken 8, Ella Gård, Täby kommun
  • Kommande

Enhagsbacken 8

Villa
Ella Gård, Täby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 500 000 kr
239 + 18 m²
8 rum
1 018 m² tomt

Välkommen till detta hemtrevliga hus med plats för många. Bergvärme och solceller ger låg energiförbrukning. Bra planlösning med sex sovrum varav fyra på övre plan. Fint kök med generös matplats för trevliga middagar. Utgång till insynsskyddad uteplats i sydväst från matplatsen. Vardagsrummet erbjuder plats för avkoppling framför braskaminen. Stora fönsterpartier med skjutdörrar som leder ut till väl tilltagen terrass i nordost. Fruktträd. Jasmin- och- syrénbuskar omgärdar tomten. Två badrum varav ett med både badkar och dusch. På övre plan finns även ett stort allrum samt stor walk-in-closet. Gott om förvaringsmöjligheter. I källaren finns tvättstuga samt garage. Nära Täby centrum, skola, grönområden, bad och kommunikationer ger bra livskvalitet.

Kavallerigatan 85, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Kavallerigatan 85

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 499 kr/mån

Välkommen till denna välplanerade och stora 2:a på en centralt belägen adress i trevliga Upplands Väsby. Generösa ytor i bostadens alla vrår. Ombyggd till öppen planlösning mellan vardagsrum och kök för optimal genomgående känsla och fantastiskt ljusflöde. Även ombyggd badrumsvägg för att få mer yta för ett ordentligt bubbelbadkar och duschutrymme. Stilrena och moderna materialval med hög standard. Rikligt med förvaringsutrymme i förråd, klädkammare, garderober, lådor & skåp. Inglasad balkong i trevligt och soligt västerläge. I det direkta närområdet närhet till bostaden finner man Väsby centrum, en shoppinggalleria med ett generöst utbud av butiker, restauranger, vårdcentral, dagligvaruhandel, gym och mycket mer. I närområdet finner du också Glädjens trafikplats, Vilunda Parken, Gunnes gård och Breddens handelsplats. Du når pendeltågsstationen inom cirka tio minuter och därifrån Stockholm City och Uppsala på cirka 20 minuter samt Arlanda på cirka 8 minuter. Är du bilburen når du motorvägen inom någon minut. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Loftvägen 3, Skogås, Huddinge kommun
  • Kommande

Loftvägen 3

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
61,5 m²
2 rum
vån 4/5
3 243 kr/mån

Välkomna till denna välplanerade, rymliga och ljusa tvårummare i gott skick. Bra läge i huset med balkong i soligt läge och fin utsikt över området. Här finns ett rymligt sovrum, kök med matplats-del för 6-8 personer, förvaringsmöjligheter i stor klädkammare och garderober. Renoverat badrum och kök. I Skogås finns ett flertal mindre butiker och restauranger, samt en större matvarubutik. Det finns också ett apotek och vårdcentral på platsen. För den som vill ha större utbud av shopping och nöjen finns det goda kommunikationer till både Huddinge centrum och Stockholm city. Området har ett bra utbud av förskolor och skolor, både för yngre och äldre elever. Skogås är även känt för sin mångsidiga fritidsverksamhet med bland annat fotbollsplaner, ishall, ridklubb och en välutrustad simhall. Tack vare närheten till naturreservatet Ågesta och sjöarna Flaten och Drevviken finns det gott om möjligheter till friluftsliv och rekreation. Det finns många vandrings- och cykelleder som slingrar sig genom området och lockar till aktiviteter utomhus. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4