Stallmästaregatan 9

Skillinge, Kungsörs kommun Se på karta

2 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
98 m²
Biarea
137 m²
Tomtarea
944 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
35 349 kr/år

Välkommen hem till ett arkitektritat hus med genomtänkt planlösning i ett välvårdat skick!

Nuvarande ägare (sedan april 2003) har tilläggsisolerat taket och bytt ut alla fönster i bostadsdelen. Samtliga ytterdörrar är utbytta, inklusive balkong- och altandörrar. De har även låtit installera två luftvärmepumpar, vilket ger en bra energideklaration och låga energikostnader.

Bostadshuset karaktäriseras av en väl planerad planlösning bestående av fyra olika etager, sammanbundna med halvtrappor dem emellan – väldigt speciellt och unikt.
Bostaden har kök, fyra sovrum, vardagsrum, gillestuga, dubbelgarage, bastu med dusch, ett badrum och en wc. Bostaden har även tvättstuga, matkällare och stora förrådsutrymmen.
Bostaden har en välkomnande entréhall med plats för ytterkläder, ett kök med goda förvaringsutrymmen och plats för matbord samt vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp. Vardagsrummet har utgång till en altan under tak. En halvtrappa upp finns tre sovrum, varav två har utgång till en balkong. Det finns även ett badrum med dusch (plats för badkar om man önskar). En halvtrappa ned (räknas som biyta i bostadens ytdeklaration) från entréplanet finner vi en trevlig stor gillestuga med fina ljusinsläpp och öppen spis (används ofta av säljaren). Här trivs man bra mörka vinterkvällar framför brasan. På detta våningsplan har man även ett tonårsrum med egen wc och egen ingång. Ytterligare en halvtrappa ned, rakt under entréplanet, finns en bastu med dusch, tvättstuga, matkällare samt stora förrådsutrymmen. Härifrån har man också ingång till ett stort dubbelgarage. Garageportarna är utbytta av nuvarande ägare.

Bostaden är belägen på en lättskött trädgårdstomt med grönytor, uteplats, trädgårdsland, uppvuxna buskar, fruktträd och perenna växter.

I områdets närhet finns skola, förskola och motionsspår samt en kvartersbutik med varierat utbud. Kungsörs centrum och järnvägsstationen når man på 10 minuters promenad.

Varmt välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping

Kontakta mäklaren

Jeanette Nyqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
Mäklare Jeanette Nyqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping
070-249 11 92