Kommande

Mariedalsvägen 8

Solgård, Huddinge kommun Se på karta

9 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
187 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
1 115 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Kommande

Söker ni ett bekymmerfritt boende? Nu presenteras en superfin nyproducerad villa oerhört genomtänkt för att passa in fint på tomten och med en perfekt, tilltalande planlösning.
Här bor ni med mycket generösa sociala ytor på entréplan, den stora köksön kommer troligtvis bli familjens naturliga plats för umgänge och läxläsning. Kök och vardagsrum i vinkel har öppen planlösning där också utgång till den L-formade terrassen är byggd för att fånga många soltimmar. Det förhöjda vägglivet ger en takhöjd på entréplan på 2,70 och övre plan har 2,50 m. Så ytorna känns riktigt rymliga. På nedre plan finns också ett snyggt badrum i vitt och grått, en tvättstuga och hall alla dessa med klinkers och vattenburen golvvärme.
På övre plan finns en separat föräldraavdelning på ca 27 kvm med eget sovrum, badrum och klädkammare. Ytterligare tre bra sovrum finns liksom ett allrum på ca 20 kvm och husets tredje badrum. Alla tre barnsovrum är i väldigt bra storlek; 10,2, 12,3 och 12,3 kvm. Behöver man ett femte sovrum går det att dela av vardagsrummet nere eller allrummet uppe.
Garage med elektrisk port och ett förråd som sammanlänkar byggnaderna på ett snyggt sätt. Tomten kommer att beläggas med grus på infart och framför garage/ entré utöver den terrass som byggs. Övrig mark kommer man så gräs på. Delar av tomten på baksidan är lummig naturtomt med även en övre platå. Se tomtkartan för tydlighet av tomtgränser. Det finns en grannfastighet som är obebyggd.
Bekvämt promenadavstånd till Huddinge C med brett butiksutbud, torghandel och Pendeltågsstation på 5-6 minuter. Förskolan Guldfisken med fin förskole gård når man på 3-4 min promenad, lekparken Spindelparken och fina naturområden ligger också i närområdet. Huset kommer stå färdigt för inflytt i sept/ okt. Lämna en intresseanmälan för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Sabina Klingsell

Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Sabina Klingsell, Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
+46701008719

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.