Brännmyrsgatan 107

Stockfallet, Karlstad Se på karta

3 080 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
213 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
41 936 kr/år
Antal besök
1 433
Dagar på Hemnet
1

Nu ges möjlighet att förvärva ett hus i mycket fint skick på omtyckta Stockfallet. Här erbjuds bland annat stora sociala sällskapsytor, uteplats med lyxigt spabad, 5 sovrum vilket ger plats för den stora familjen, renoverade duschrum samt fräscht och stilrent kök. De senaste åren har stora renoveringar gjorts så som takbyte, fönsterbyte i omgångar, badrumsrenoveringar, renovering av utemiljö med mera.

Brännmyrsgatan erbjuder ett lugnt område med bilfri gata vilket passar perfekt för lekande barn. För barnen finns fantastisk gemenskap i området med lekplats och mötesplatsen Stocken. Stocken är en mycket omtyckt verksamhet för både barn och vuxna. Här erbjuds bland annat aktiviteter med pingisbord, brädspel, minigolf och massa annat. För äldre hålls ibland olika tillställningar som vinprovning, wiskeyprovning, pubkvällar med artister, fitnessgympa när tiderna tillåter. Närhet finns dessutom till såväl förskola som skola och vackra löpspår i skogen. Dessutom finns busshållplats ett stenkast från tomten som enkelt tar er in till centrum. Välsvikens handelsområde ligger även det i närheten med matbutiker, apotek och shopping.

Välkommen till ett hem som ger gott om plats för vänner, hemmakontor, trivsamhet samt det lilla extra i vardagen med det härliga spabadet i eftermiddagssolen.
Vi ses!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.