Rönnbärsvägen 9

Stråningstorp, Karlskoga kommun Se på karta

1 995 000 kr

2 150 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
177 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
1 253 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
52 490 kr/år

Rymligt Familjehem i trevliga Stråningstorp

Välkommen till detta imponerande och omsorgsfullt utformade hus med generösa 177 kvm boendeyta. Här erbjuds en unik livsstil där komfort, rymd och närhet till naturen går hand i hand.

Husets Karaktärsdrag:
Detta praktfulla hem sträcker sig över två våningar och är utrustat med alla moderna bekvämligheter som en familj kan önska sig. De rymliga sovrummen, var och en präglad av riklig rymd och ljus, skapar en känsla av harmoni och avkoppling. Det är den perfekta platsen att dra sig tillbaka till efter en lång dag.

Ett framstående drag i detta hus är dess flera eldstäder, som sprider en välkomnande värme och skapar en intim atmosfär i både vardagsrum och allrum. Den öppna planlösningen möjliggör en smidig övergång mellan de olika utrymmena, vilket underlättar för sociala sammankomster och familjegemenskap.

Utomhusutrymmen:
Den generösa och insynsskyddade tomten om hela 1253 kvm erbjuder oändliga möjligheter för trädgårdsentusiaster. Den vackert inglasade altanen förlänger boendeytan och ger en möjlighet att njuta av utomhuslivet oavsett väderlek. Trädgården bjuder på grönska och plats för lek och rekreation för hela familjen.

Läge och Område:
Beläget i det populära området Stråningstorp, har detta hem närhet till skola, lekplatser och grönområden. Här kan barnen leka fritt och tryggt medan du som förälder njuter av lugnet och den nära kopplingen till naturen. Samtidigt är det en kort resa till stadens centrum och dess bekvämligheter.

Kontakta oss för att boka en visning och upplev detta drömhem på nära håll. Välkommen till Stråningstorp!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

Kontakta mäklaren

Ann Skoglund

Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
Mäklare Ann Skoglund, Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
070-779 3307

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas