Mäklare Ann Skoglund

Ann Skoglund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gösta Berlings väg 31, Ekeby, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gösta Berlings väg 31

Lägenhet
Ekeby, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
175 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 309 kr/mån
2 800 kr/m²

Du hälsas nu välkommen till denna bostadsrätt om 2 rok på Gösta Berlings väg 31 med visst renoveringsbehov. Ett stort och rymligt vardagsrum med utgång till egen uteplats, delvis under tak, med ett härligt söderläge som ger många soltimmar. Köket är rymligt och har gott om förvaring. Fräscht badrummet som är omgjort när föreningen gjorde sin ROT-renovering. Möjligheter till ett relativt snabbt tillträde finns! Välkommen på visning!

  • Uteplats
Branta stigen 9, Stora Valla, Degerfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Branta stigen 9

Villa
Stora Valla, Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
490 000 kr
111 + 65 m²
4 rum
1 119 m² tomt

En fastighet som är uppförd 1940 och har en boyta om 111 kvm och 65 kvm i biyta. En trädgårdstomt på 1119 kvm med olika buskar, fruktträd och perenna växter. Fastigheten erbjuder idag bland annat 2-(3) sovrum, vardagsrum med utgång till altan, funktionellt kök, fjärrvärme och garage i källarplan. Fastigheten ligger nära centrum och en kort promenad tar dig dit. Vill du gå åt andra hållet så kan du hamna nere på Stora Valla och där se Degerfors IF spela någon av sin matcher. Välkommen på visning!

Linnebäck 442, Linnebäck, Karlskoga kommun

Linnebäck 442

Villa
Linnebäck, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
895 000 kr
138 + 24 m²
6 rum
1 833 m² tomt

En fastighet på landet men ändå nära stan! Bostaden erbjuder bland annat ett funktionellt kök med öppen planlösning både mot matplats och vardagsrummet, 3 st. sovrum finns på övervåningen, luft/vattenvärmepump, fiber finns, nyare fönster och dörrar, rejält uthus samt en gäststuga/friggebod. Fastigheten består av två tomter och den totala tomtytan blir nu på hela 1833 kvm. Välkommen på visning!

Rönnbärsvägen 9, Stråningstorp, Karlskoga kommun

Rönnbärsvägen 9

Villa
Stråningstorp, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 995 000 kr
177 + 45 m²
6 rum
1 253 m² tomt

Rymligt Familjehem i trevliga Stråningstorp Välkommen till detta imponerande och omsorgsfullt utformade hus med generösa 177 kvm boendeyta. Här erbjuds en unik livsstil där komfort, rymd och närhet till naturen går hand i hand. Husets Karaktärsdrag: Detta praktfulla hem sträcker sig över två våningar och är utrustat med alla moderna bekvämligheter som en familj kan önska sig. De rymliga sovrummen, var och en präglad av riklig rymd och ljus, skapar en känsla av harmoni och avkoppling. Det är den perfekta platsen att dra sig tillbaka till efter en lång dag. Ett framstående drag i detta hus är dess flera eldstäder, som sprider en välkomnande värme och skapar en intim atmosfär i både vardagsrum och allrum. Den öppna planlösningen möjliggör en smidig övergång mellan de olika utrymmena, vilket underlättar för sociala sammankomster och familjegemenskap. Utomhusutrymmen: Den generösa och insynsskyddade tomten om hela 1253 kvm erbjuder oändliga möjligheter för trädgårdsentusiaster. Den vackert inglasade altanen förlänger boendeytan och ger en möjlighet att njuta av utomhuslivet oavsett väderlek. Trädgården bjuder på grönska och plats för lek och rekreation för hela familjen. Läge och Område: Beläget i det populära området Stråningstorp, har detta hem närhet till skola, lekplatser och grönområden. Här kan barnen leka fritt och tryggt medan du som förälder njuter av lugnet och den nära kopplingen till naturen. Samtidigt är det en kort resa till stadens centrum och dess bekvämligheter. Kontakta oss för att boka en visning och upplev detta drömhem på nära håll. Välkommen till Stråningstorp!

Grenadjärvägen 17A, Stackfallet/knektåsen, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Grenadjärvägen 17A

Radhus
Stackfallet/knektåsen, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
995 000 kr
117 m²
5 rum
228 m² tomt

Ett perfekt hus med ett bra läge. Huset för dig som letar efter ett lugnt område samt mindre tomt. Bra planlösning som erbjuder många sovrum, 2 st. hygienutrymmen samt ett stort vardagsrum med plats för både matsalsbord och sittgrupp. Här är både fönster och tak utbytta. Närhet till centrum, grundskola, förskola samt fina cykelvägar. Garage i länga samt p-plats finns. Välkommen på visning!

Visar alla 5