Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Selkroksvägen 42, Häsängen, Karlskoga kommun

Selkroksvägen 42

Villa
Häsängen, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

1 500 000 kr

102 m²

4 rum

877 m² tomt

Hemtrevligt, luftigt och stort hus beläget på fridfulla, lummiga och trivsamma Selkroksvägen. Här bor du lugnt, familjevänligt och naturnära med förskola, skola, fotbollsplan, idrottshall och vårdcentral i närområdet. Välkommen på visning!

Lugna vägen 7, Sandviken/Flottnäset, Karlskoga kommun

Lugna vägen 7

Villa
Sandviken/Flottnäset, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

1 200 000 kr

79 m²

3 rum

534 m² tomt

I ett trevligt område nära badplats, mataffär och skola hittar ni detta enplanshus med källare. Huset har en bra planlösning med ordentliga rum på båda plan. Källaren är ganska kal idag men här finns möjlighet till en stor gillestuga samt ett badrum. Huset ligger i ett bostadsområde som lockar både barnfamiljen och äldre och du får en variation av grannar. Huset är på 3 rum och kök med lagom stor trädgård. Garage, uppvärmning via fjärrvärme, inglasad altan och kamin i vardagsrummet är bara några av de saker som erbjuds.

Häsängsvägen 37, null, Karlskoga kommun

Häsängsvägen 37

Lägenhet
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

400 000 kr

51,5 m²

2 rum

3 719 kr/mån

7 767 kr/m²

Varmt välkomna till Häsängsvägen 37 och denna ljusa och hemtrevliga bostadsrätt om 51,5 kvm. Lägenheten är genomgående inredd med ett vackert parkettgolv samt ljusa färger och stilrena materialval. Vi bjuds här på ett luftigt vardagsrum, ett rofyllt sovrum, fräscht badrum samt ett trivsamt och modernt kök som bjuder in till många trevliga middagar. Balkong i söderläge med utsikt mot föreningens innergård. Tvättstuga finns bekvämt i samma hus, parkering går att överta. Lugnt och trivsamt område med gångavstånd till träningsanläggning och padelhall. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Max Nilsson på 070 349 59 77 för att veta mer

Galtåsvägen 10, Bruket, Degerfors kommun

Galtåsvägen 10

Villa
Bruket, Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

850 000 kr

105 m²

4 rum

835 m² tomt

Ett trivsamt hus med närhet till naturen! Fastigheten ligger i ett lugnt område med lite biltrafik. Erbjuder idag bland annat 3 st sovrum, stort och fint kök, vardagsrum med kamin, inglasad altan samt en stor vind med gott om förvaringsmöjligheter. I källaren finner man tvättstuga, pannrum, garage samt hobbyrum m.m. Billig uppvärmning genom vedpanna med ack. tankar. Välkommen på visning!

Hotellgatan 12, Centralt, Karlskoga kommun

Hotellgatan 12

Lägenhet
Centralt, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

715 000 kr

68,3 m²

2 rum

5 010 kr/mån

10 469 kr/m²

Ta tillfället i akt och förvärva denna fina 2:a med hiss! Här bor du bekvämt i en rymlig lägenhet på ca. 68 kvm! Det är en vacker och öppen lägenhet med stora sällskapsytor, vackert ljusinsläpp och påkostade material. Här bor ni med bästa läget i centrala Karlskoga, gångavstånd till stans alla butiker och restauranger. Garage och parkering finns ledigt att hyra. Missa heller inte utsikten från takterrassen som föreningen har! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Gustavsgatan 9A, null, Karlskoga kommun
 • Tor 8 jun kl 16:30

Gustavsgatan 9A

Lägenhet
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

790 000 kr

75 m²

3 rum

4 493 kr/mån

10 533 kr/m²

Nu ges möjligheten att ta över en väl omhändertagen trerummare med centralt attraktivt läge i trendiga kvarter på Gustavsgatan 9B! Här erbjuds en bostad med genomgående fina ytskikt om 3 rum och kök med en stor inglasad balkong. Här finns närhet till bra kommunikationer och gångavstånd till centrumkärnan där restauranger och matbutiker fins tillhands. Ica ligger enbart runt hörnet. HSB Brf lärlingen är en populär föreningen där man kan bo och trivas länge! För att veta mer om bostaden eller boka in en visning, vänligen kontakta mäklare Max på 070 349 59 77! Välkomna på visning!

 • Plus
Flygfältsvägen 5A, Karlberg, Karlskoga kommun

Flygfältsvägen 5A

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

425 000 kr

54 m²

2 rum

3 382 kr/mån

7 870 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva en fin tvårummare på första våningen i populära Karlberg. Lägenheten har i sin helhet ljusa fräscha ytskikt samt ett modernt funktionellt kök. I bostaden hittar vi kvaliteter som både diskmaskin och tvättmaskin. Lägenheten har på sina 54 kvm en bra planlösning där matsalsdelen idag används som barnrum/kontor, fina förvaringsmöjligheter finns där klädkammare ger ingång från både hall och sovrum. Här bor man i en välskött förening där det mesta ingår i avgiften. I Karlberg har du nära till både matbutiker, skolor samt gång cykelavstånd in till centrum och Nobelstadions idrottsplats. Området har bra bussförbindelser för dig som pendlar. Runt hörnet hittar vi även fin natur i trevliga Frödingsparken. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Max Nilsson på 070 349 59 77 för mer information!

Åsgatan 11, Ramshöjden, Degerfors kommun
 • Imorgon kl 17:15

Åsgatan 11

Villa
Ramshöjden, Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

1 675 000 kr

118 m²

6 rum

1 037 m² tomt

Detta är en typ av fastighet som inte kommer ut på marknaden ofta - ta den unika chansen att förvärva dig ditt drömhus! Topprenoverad villa där nästan allt är gjort senaste två åren. Välkommen till Ramshöjden och Åsgatan där vi nu saluför en härlig familjevilla, lämpligt belägen på en återvändsgata i rogivande miljö. Exteriört möts du av en lummig, kuperad gårdsbild med skogsdungen som närmsta granne på baksidan. Väl interiört väntar ett modernt boende med genomgående enhetliga och stilrena ytskikt som tillsammans med en för familjen passande planlösning skapar ett perfekt hem. Med uppdaterat värmesystem så ges även en lägre och mer kontrollerad boendekostnad, både vattenburet värmesystem och helt nya luftvärmepumpar! På Åsgatan bor du på Gräddhyllan - du har en milsvid utsikt från balkongen och till fots når du snabbt det mesta du behöver för en bra vardag, såsom matvarubutiker, skolor, grönområden och idrottsplatser.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Frödingsvägen 6C, Karlberg, Karlskoga kommun

Frödingsvägen 6C

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

150 000 kr

33 m²

1 rum

2 839 kr/mån

4 545 kr/m²

Här presenteras en ljus och trevlig enrummare med balkong på klassiska Frödingsvägen. Här ges gott om utrymme i kök med plats för matgrupp. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och säng, dessutom når du den härliga balkongen i sydvästligt läge från vardagsrummet. På Frödingsvägen bor du i en förening som erbjuder låga månadsavgifter och en geografisk närhet till det mesta du kan tänkas behöva - såsom matbutiker, restauranger och idrottsområden.

Lupinvägen 13, Fisksjön, Karlskoga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lupinvägen 13

Villa
Fisksjön, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

2 550 000 kr

139 m²

6 rum

840 m² tomt

Välkomna till denna pärla beläget på trivsamma och fridfulla Lupinvägen. Huset erbjuder sex rum och kök om 139 kvm med generösa sällskapsytor och fräscha ytskikt. Bostaden värms bekvämt upp med bergvärme och en öppenspis. Här finns detaljer som inglasat uterum samt ett funktionellt dubbelgarage med plats för två bilar. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till skolor, fina skogspartier och joggingspår. Storängens handelsområde ligger en cykeltur bort. Här kan man enkelt bara flytta in och bara börja trivas. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Max Nilsson på 070 349 59 77 för att veta mer!

Stjernevägen 14, Karlberg, Karlskoga kommun

Stjernevägen 14

Villa
Karlberg, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

2 295 000 kr

126 m²

5 rum

1 128 m² tomt

Nu saluför vi en trevlig enplansvilla med hörntomt i gott skick i ett utav av stadens centralaste områden. Fastigheten uppfördes 2003 med en boyta om 126 kvm. Här finns stora möjligheter om man vill sätta sin egen prägel på huset när det kommer till färg och ytskikt. Huset har ett genomgående parkettgolv som bekvämt värms upp genom golvvärme i hela huset. Bostaden är dessutom helt handikappanpassad i samtliga rum. Interiört står 5 rum och kök tillförfogande, varav fyra sovrum, två helkaklade badrum och ett stort socialt vardagsrum med kamin och luftig planlösning. Här finns gott om yta för den stora familjen att samlas i goda vänners lag med bra gemensamhetsytor inne som ute. Exteriört erbjuds en lättskött trädgårdstomt där tujahäckar smakfullt ramar in fastigheten, på baksidan finns uteplats i sydväst läge med förnödenheter som bastu och en mindre inglasad altan där säljarna spenderat många timmar sommarhalvåret. Bostaden erbjuder garage om 32 kvm med nyare elport och en stenlagd uppfart som rymmer plats för två bilar. Stjernevägen 14 är ett smidigt boende med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva i form av matbutiker, skolor och centrumkärnan. Här finns bra bussförbindelser i närheten med riktning mot både Örebro och Karlstad. Cykelbanan ligger runt hörnet och tar dig smidigt ner till Näsets badplats. Vill ni se eller höra mer om bostaden vänligen kontakta ansvarig mäklare Max på 070 349 59 77!

Nitarevägen 17, null, Karlskoga kommun
 • 1 ledig bostad

Nitarevägen 17

Radhus
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

fr. 1 099 000 kr

72 m²

1 rum

72 m² tomt

Friköpta industriradhus med bästa läge i anslutning till E18 I Surpussens Industriområde finns det möjlighet att förvärva friköpta lokaler på en tomt om ca 6000 kvm. Lokalerna är 6 m x 12 m (72 m2) och kan utökas till 108 m2 med ett halvt entresolplan.Takhöjden är 6 m i nock och 4,6 m vid port. Samtliga lokaler har en vikport om 4000x4000 mm (BxH), gångdörr i stål samt aluminiumfönster. Gavellokalerna har 5 fönster. Lokalerna byggs på en betongplatta med en stomme av varmförzinkat stål. Ytterväggarna består av prefab sandwichelement 150 mm med en kärna av mineralull och in och utvändig beklädnad av stål. Innerväggarna består av sandwichpanel 100 mm och varje lokal är en egen brandcell utförd i El 60. Varje lokal förbereds för att kunna installera wc, dusch och pentry. Kommunalt vatten och avlopp samt el är framdraget till varje fastighet och det ingår en fiberanslutning som är betald och anslutning finns i det gemensamma teknikrummet. En brunn kommer finnas i varje lokal med gemensam oljeavskiljare. Konceptet friköpta lokaler innebär att både företag och privatpersoner blir lagfaren ägare och behöver således inte betala någon avgift. Samtliga köpare blir en del av en obelånad samfällighetsförening, vilket innebär att samtliga fastighetsägare delar på kostnaden för VA, försäkring av fastigheten, ekonomisk förvaltning av gemensamhets-anläggningen, skötsel av gemensamhetsytor samt oljeavskiljare. Kostnaden för samfälligheten är ca 500 kr/månad. . Lokalerna har ett brett användningsområde och kan användas som t.ex. verksamhetslokal, kontor, förråd, träningslokal, verkstad, lager, studio, frisörsalong, bilgarage, båtförvaring, husvagnsförvaring, motorcykelförvaring m.m. Möjligheterna är stora och lokalerna går även att hyra ut eller sälja. Momsregistrerade företag har möjligheten att göra avdrag för mervärdesskatt för den delen som avser byggkonstnaden. Den närmsta ytan runt lokalerna kommer vara asfalterad och övriga ytor är grovplanerade. P-platser kommer finnas vid varje port med utrymme för 2 bilar/lokal. I övrigt kommer ett staket att sättas upp runt hela området med en slaggrind. Utebelysning kommer finnas vid varannan port och vid gavlarna

 • Nybyggnadsprojekt
Villingsberg Dalabo 704, Villingsberg, Karlskoga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Villingsberg Dalabo 704

Villa
Villingsberg, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

1 250 000 kr

68 m²

4 rum

1 083 m² tomt

Drömmer du om ett välskött boende där det bara är att flytta in och börja trivas? Då står nu Villingsberg Dalabo snart till ditt förfogande. Här erbjuds ett smidigt boende med genomgående fina ytskikt där bostaden renoverats löpande under de senaste åren. Bostaden har bland annat försetts med ett modernt kök, nytt badrum, fönster och en dränering av källaren. Hushållet värms bekvämt upp med hjälp av en nyare bergvärmepump från 2018. Exteriört ligger en lagom trädgårdtomt med uteplats i bästa söderläge där man kan välkomna våren, jaga soltimmar och tända grillen. Interiört på entréplan möts man av en hall som leder till samtliga rum där man kommer upp till ett hemtrevligt vardagsrum med bra gemensamhetsyta, ett helkaklat badrum och ett modernt kök med plats för matbord och stolar med fönster mot naturen. Bostaden erbjuder totalt tre stycken sovrum varav det större på entréplan med två stycken klädkammare. Källaren har en tvättstuga och ett garage i direktanslutning från hallen. Här ges gott om utrymme om man har motor eller cykel intresse. Villingsberg är ett fridfullt och tryggt område där man har naturen om hörnet. Karlskoga centrumkärna når man med enbart 10 minuter bilväg där matbutiker och skolor finns. Välkomna att höra av er til ansvarig mäklare Max på 070 3495977 för att boka in er på en visning!

Hotellgatan 6B, Centralt, Karlskoga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hotellgatan 6B

Lägenhet
Centralt, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

545 000 kr

63,5 m²

3 rum

3 241 kr/mån

8 583 kr/m²

Äntligen har vi nöjet att sälja en bostadsrätt på Hotellgatan och första våningen (Endast ett fåtal trappor upp). Denna bostad har tidigare varit en trea men är nu omgjort till en tvåa. Ett mycket ljust och fint vardagsrum med utgång till den stora balkongen med söderläge. Närhet till affärer, restauranger, Ekmansdalen och fina promenadstråk på Rävåskullen eller ned till sjön Möckeln. Välkommen på visning!

Storängstrand - Villa Fridhem, Storängen, Karlskoga kommun

Storängstrand - Villa Fridhem

Villa
Storängen, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

3 790 000 kr

113 m²

4 rum

986 m² tomt

Villa Fridhem, klassisk arkitektur med generösa umgängesytor. Perfekt för den mindre familjen saluförs ett nyproducerat hem där du inte behöver tumma på standarden. Från entrén når du direkt Fridhems generösa sällskapsutrymmen där vardagsrum och kök sitter samman i en öppen planlösning. Stora fönster gör rummen ljusa och luftiga, och från vardagsrummet leder en altandörr till trädgården. Köket har en bardisk mot vardagsrummet och i direkt anslutning till köket ligger tvätt/groventrén. Husets tysta sovdel rymmer två mindre sovrum och ett föräldrasovrum, här finns även badrum med dusch och ett förråd. I Storängstrand bor du i nybyggda kvarter där den natursköna miljön kombineras med det praktiska i att ha närhet till badstrand, skolor, lekplatser, matvarutbutiker och busskommunikationer. Kontakta mäklare Alexander Parmhed på 0766-775700 eller [email protected] vid intresse eller för mer info.

Storängstrand - Villa Lövhem, null, Karlskoga kommun

Storängstrand - Villa Lövhem

Villa
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

4 490 000 kr

139 m²

6 rum

939 m² tomt

Villa Lövhem, signerat Götenehus. Lövhem är ett välplanerat vinkelhus där huvudkroppen rymmer alla privata rum. Det lyxiga föräldrasovrummet ligger längst in, med egen klädkammare och eget badrum. I nära anslutning finns ett arbetsrum som även kan användas som sovrum. Mot entrésidan är barndelen placerad med ett eget allrum utanför, från allrummet är det även utgång till tvätt/groventré. I hallen finns en wc/ dusch. Öppenheten mellan hall, vardagsrum och kök skapar utmärkta sällskapsytor. Härifrån finns tre utgångar till trädgården och stora fönsterpartier som ger fin utsikt och en luftig känsla. I Storängstrand bor du i nybyggda kvarter där den natursköna miljön kombineras med det praktiska i att ha närhet till badstrand, skolor, lekplatser, matvarutbutiker och busskommunikationer. Kontakta mäklare Alexander Parmhed på 0766-775700 eller [email protected] vid intresse eller för mer info.

Skördevägen 15, Karlberg, Karlskoga kommun

Skördevägen 15

Villa
Karlberg, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

2 195 000 kr

177 m²

5 rum

1 306 m² tomt

Utmärkt möjlighet! Med ett toppenläge på hörntomt i det alltid så populära Karlberg saluförs nu en stor familjevilla. Här väntar ett boende som det bara är flytta in i på en gång. På sommartid kan du bjuda hem familj och vänner för häng vid poolen, renoveringar behöver du inte pyssla med för dom bitarna är redan avklarade. Det luftiga entréplanet är främst för sociala sammankomster med kök och gott om samlingsutrymmen och ett stort hobbyrum. Här finns även ett sovrum. Övre planet ger dig två sovrum och badrum. Källarplanet lämpar sig bra för tvätt och förvaring, men här finns även ett stort sovrum/gillestuga. På hörntomten finns gott om plats för spring och lek, och i närområdet finns allt du kan tänkas behöva - såsom skolor, matvarubutiker, skogs- & strövområden, idrottsplatser och mycket mer. Detta är en fastighet som behöver upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare Max Nilsson för att veta mer.

 • Balkong
 • Uteplats
Tre systrars väg 8, Bråten, Karlskoga kommun

Tre systrars väg 8

Villa
Bråten, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

2 100 000 kr

153 m²

5 rum

854 m² tomt

Nu till saluförs ett öppet och charmigt hus beläget på trygga och trivsamma Tre systrars väg. Här bor du naturnära och familjevänligt med skola, matbutik, fina motionsspår, fotbollsplan och förskola i närområdet. Fastigheten erbjuder en öppen och praktisk planlösning om 153 väldisponerade kvadratmeter. Huset har dessutom ett inglasat och mysigt uterum med sociala ytor och plats för soffgrupp och matbord. Fiber finns installerat! Välkommen på visning!

 • Uteplats
Riksbyggevägen 16A, null, Karlskoga kommun

Riksbyggevägen 16A

Lägenhet
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

190 000 kr

44 m²

2 rum

3 587 kr/mån

4 318 kr/m²

Här öppnar vi upp dörren för Rikbyggevägen 16a som är en ljus tvåa på 44 kvm. Lägenheten har 2 rum och kök med genomgående golv i alla rum, där ljusa väggar ger dig ett fräscht första intryck. Här bor du i en omtyckt förening där det mest nödvändiga ingår i avgiften. I området har du promenadavstånd till skola och handelsområde med bra bussförbindelser som kan ta dig in till stadskärnan. I närheten finner vi även aggerudsspåret med grönska samt näsets badplats. Välkommen att boka in dig på visning till ansvarig mäklare Max på 070 3495977!

Filipstadsvägen 27C, Karls-Åby, Karlskoga kommun

Filipstadsvägen 27C

Lägenhet
Karls-Åby, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

325 000 kr

41,5 m²

1 rum

3 282 kr/mån

7 831 kr/m²

Tar du hissen eller trappan? I en väl omhändertagen förening med god ekonomi och låg månadsavgift saluförs här en stor enrummare med sovalkov. Bostaden har genomgående fina ytskikt och ett badrum som blev renoverat under 2022. Från det stora vardagsrummet når du den trevliga balkongen med härlig utsikt över takåsarna ner mot stan, och i lägenheten har du tillgång till bekvämligheter såsom tvättmaskin och diskmaskin. Här bor du med gångavstånd till bland annat centrumkärnan och Nobelhallen.

 • Balkong
 • Hiss
Mobråten 195, null, Degerfors kommun
 • Tis 13 jun kl 16:00

Mobråten 195

Villa
Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

595 000 kr

101 m²

4 rum

1 350 m² tomt

Drömmer du om ett smidigt boende med lantlig touch? - Då kan det här verkligen vara något för dig. Här omges man av fågelkvitter och härlig natur dagarna långa. Exteriört erbjuds en större tomt om 1350kvm med ett uthus som ger goda förvaringsmöjligheter, ett soldäck med söderläge som ger många fina soltimmar där ägarna spenderat mycket tid genom åren. interiört på entréplan möts man av en hall för att hänga av sig ytterplagg, ett socialt vardagsrum och ett stort kök med matplats där man allt som oftast samlas hela familjen, här finns utgång till den inglasade altanen samt ett badrum. På övreplan finns tre stycken sovrum, ett allrum och en klädkammare. Här bor man lugnt och fridfullt tillsammans med naturen. Matbutiker, restauranger och allsvensk fotboll når man med en kortare biltur in till Degerfors. Från Degerfors finns goda kommunikationer för både buss och tåg. För ytterligare frågor kontakta Mäklare Max på 0703495977! Välkommen på visning!

 • Plus
Nitarevägen 17, null, Karlskoga kommun

Nitarevägen 17

Radhus
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

1 099 000 kr

72 m²

1 rum

72 m² tomt

Friköpta industriradhus med bästa läge i anslutning till E18 I Surpussens Industriområde finns det möjlighet att förvärva friköpta lokaler på en tomt om ca 6000 kvm. Lokalerna är 6 m x 12 m (72 m2) och kan utökas till 108 m2 med ett halvt entresolplan.Takhöjden är 6 m i nock och 4,6 m vid port. Samtliga lokaler har en vikport om 4000x4000 mm (BxH), gångdörr i stål samt aluminiumfönster. Gavellokalerna har 5 fönster. Lokalerna byggs på en betongplatta med en stomme av varmförzinkat stål. Ytterväggarna består av prefab sandwichelement 150 mm med en kärna av mineralull och in och utvändig beklädnad av stål. Innerväggarna består av sandwichpanel 100 mm och varje lokal är en egen brandcell utförd i El 60. Varje lokal förbereds för att kunna installera wc, dusch och pentry. Kommunalt vatten och avlopp samt el är framdraget till varje fastighet och det ingår en fiberanslutning som är betald och anslutning finns i det gemensamma teknikrummet. En brunn kommer finnas i varje lokal med gemensam oljeavskiljare. Konceptet friköpta lokaler innebär att både företag och privatpersoner blir lagfaren ägare och behöver således inte betala någon avgift. Samtliga köpare blir en del av en obelånad samfällighetsförening, vilket innebär att samtliga fastighetsägare delar på kostnaden för VA, försäkring av fastigheten, ekonomisk förvaltning av gemensamhets-anläggningen, skötsel av gemensamhetsytor samt oljeavskiljare. Kostnaden för samfälligheten är ca 500 kr/månad. . Lokalerna har ett brett användningsområde och kan användas som t.ex. verksamhetslokal, kontor, förråd, träningslokal, verkstad, lager, studio, frisörsalong, bilgarage, båtförvaring, husvagnsförvaring, motorcykelförvaring m.m. Möjligheterna är stora och lokalerna går även att hyra ut eller sälja. Momsregistrerade företag har möjligheten att göra avdrag för mervärdesskatt för den delen som avser byggkonstnaden. Den närmsta ytan runt lokalerna kommer vara asfalterad och övriga ytor är grovplanerade. P-platser kommer finnas vid varje port med utrymme för 2 bilar/lokal. I övrigt kommer ett staket att sättas upp runt hela området med en slaggrind. Utebelysning kommer finnas vid varannan port och vid gavlarna

 • Nyproduktion
Vindarnas Väg 6 E , Sandviken/Flottnäset, Karlskoga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vindarnas Väg 6 E

Lägenhet
Sandviken/Flottnäset, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

230 000 kr

47 m²

2 rum

3 018 kr/mån

4 894 kr/m²

Välkommen in i denna lägenhet som erbjuder en boyta om 47 kvadratmeter. Detta hem utgörs av två rum och kök och här bor ni med låg månadsavgift. Rotrenovering av badrummen i föreningen är nyligen gjord. Vilket innebär ett hel fräscht badrum. I området hittar vi Sandviksbadet och Sandtorpsbadet, och mataffären, Coop Forum samt Lidl. Men också närhet till skog och natur med dess promenadstråk. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Bragegatan 6, Strömtorp, Degerfors kommun

Bragegatan 6

Villa
Strömtorp, Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

1 050 000 kr

112 m²

5 rum

820 m² tomt

Välkommen till Bragegatan 6 i strömtorp! Här hittar du ett väl omhändertaget enplanshus med 5 rum och kök. Här bor du i ett barnvänligt område på en återvändsgata, med närhet till både skola och förskola. Degerfors centrum ligger endast 3,5 km bort, men du bor även nära fina grönområden med promenadstråk. Här kommer familjen stortrivas!

 • Uteplats
Halmvägen 38, Stråningstorp, Karlskoga kommun

Halmvägen 38

Villa
Stråningstorp, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors

975 000 kr

125,3 m²

6 rum

6 386 kr/mån

Tillfälle att förvärva ett friliggande bostadsrätts hus med en härlig villakänsla och barnvänligt område. Här finns gott om plats för den stora familjen med hela fyra sovrum samt 2 st fina hygienutrymmen, nytt kök från 2015. En lättskött tomt samt 2 st fina uteplatser i olika väderstreck. Garage ingår i hyran. Närhet till grundskola och förskola, ridskolan i Botorp, fina promenadstråk vid Fisksjön och gång/cykelvägar alldeles inpå husknuten. Välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 25