Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Max Nilsson

Max Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gösta berlings väg 6D, null, Karlskoga kommun
  • Tis 21 maj kl 16:00

Gösta berlings väg 6D

Lägenhet
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
395 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 485 kr/mån
6 639 kr/m²

Här öppnar vi upp porten för ett smakfullt renoverat hem som följer en rödtråd genom hela lägenheten med genomgåendegolv och fina ytskikt, ett nyrenoverat badrum med marmorklinker samt ett modernt funktionellt kök med integrerad kyl/frys och diskmaskin. Man erbjuds här ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp samt ett sovrum med stora garderober. Gösta Berling är inte bara en fiktiv person i Selma Lagerlöfs sagor, det är även ett trevligt område att bo i. Inom ett rimligt avstånd ligger skolor, centrum och bra kommunikationer som man tar sig till med en cykeltur eller till fots. Varmt Välkomna att kontakta mäklare Max Nilsson för att veta mer 070 349 59 77

  • Plus
Sandtorpsvägen 3B, null, Karlskoga kommun

Sandtorpsvägen 3B

Lägenhet
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
975 000 kr
99,5 m²
4.5 rum
vån 2/3
5 353 kr/mån
9 799 kr/m²

På Sandtorpvägen 3B ges du nu en unik möjlighet att förvärva en stor fyrarummare med två renoverade badrum i toppskick. Bostaden erbjuder dig enhetliga golv och fräscha ytskikt med hela tre sovrum - Alternativt två rymliga vardagsrum, som dessutom innehar två balkonger mot föreningens trevliga innergård. Här bor du bekvämt med närhet till sandviksbadet och des härliga natur med matbutiker och skolor inom gång och cykel avstånd. För dig som söker en bostadsrätt om 99,5 kvm med sjönära läge är det här den perfekta bostaden. Den här chansen vill du inte missa, här är det bara att flytta in och börja trivas!

Inre Lötsvängen 12, null, Karlskoga kommun

Inre Lötsvängen 12

Villa
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 600 000 kr
108 m²
4 rum
574 m² tomt

Välkommen till detta omhändertagna enplanshus beläget på Inre lötsvängen. Här ges du chansen att ta över ett kedjehus med gavelläge i gott skick som renoverats löpande under årens lopp, med moderna bekvämligheter som nyrenoverad tvättstuga och ett stiligt badrum. Huset är välplanerat och ger dig en luftig planlösning med ljusa ytskikt och enhetliga golv om 4 rum och kök var av tre sovrum och ett härligt öppet kök med rymlig matplats samt ett stort socialt vardagsrum att umgås i med hela familjen. Bostaden har i närtid försetts med funktionella 2-glas isolerfönster som ger dig rikligt med dagsljus och ett nytt fjärrvärmesystem. Huset sägs dessutom inneha ett av Inre Lötsvängens bästa sollägen med både soldäck och inglasad altan. Detta hem är perfekt för dig som söker ett smidigt boende i ett omtyckt område!

  • Plus
  • Uteplats
Filipstadsvägen 27C, Carls-Åby, Karlskoga kommun

Filipstadsvägen 27C

Lägenhet
Carls-Åby, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
695 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
6 326 kr/mån
8 580 kr/m²

Välkommen till Filipstadsvägen 27C där vi nu saluför en stor trerummare med bästa gavelläge om 81 kvm, som erbjuder bekvämligheter som första våningen och hiss i en mycket omtyckt förening. Här erbjuds du ett smidigt boende i centrala kvarter med möjlighet till att bygga uteplats. Bostaden ger dig ett tjusigt burspråk med parkettgolv och matplats i direkt anslutning till kök samt bra förvaringsmöjligheter och två rofyllda sovrum för en god natts sömn. Här blir du väl omhändertagen av en förening med bra koll och struktur, som dessutom tillhandahåller flertalet gemensamma utrymmen såsom övernattningslägenhet, bastu, gym och tvättstuga till sina medlemmar. I Carls-Åby bor du i klassiska kvarter med stor dos av historia och härlig miljö. Närheten till centrumkärnan gör detta till ett mycket attraktivt område. Nobelhallen ligger inom gångavstånd och rävåskullens grönområde runt hörnet. Drömmer du om att bo på markplan vill du inte missa den här bostaden!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Kamratstigen 6C, Karlberg, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kamratstigen 6C

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
360 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 117 kr/mån
6 729 kr/m²

Välkommen till denna ljusa tvårummare om 53 kvm på andra våningen. Bostaden passar perfekt för dig som söker en luftig tvåa men samtidigt vill bo bekvämt i en bra förening med låg månadsavgift. Bostaden erbjuder ett funktionellt kök, ett rymligt sovrum med praktiska garderober och ett lättmöblerat vardagsrum med balkong i trevligt västerläge. Lägenheten är belägen i det populära området Karlberg, där avståndet till det mesta är nåbart med en kortare promenad eller cykeltur. Sammanfattningsvis är det här en perfekt lägenhet för dig som söker ett smidigt boende med låg avgift i ett populärt område med närhet till centrum! För att veta mer, vänligen kontakta ansvarig mäklare Max på 070-3495977.

Gösta Berlings Väg 29B, Ekeby, Karlskoga kommun

Gösta Berlings Väg 29B

Lägenhet
Ekeby, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
240 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
2 270 kr/mån
5 854 kr/m²

På Gösta Berlings Väg 29 B finns nu möjligheten till att förvärva en fräsch etta med renoverat kök och genomgående fina ytskikt! Här är det bara att flytta in och börja trivas direkt! Lägenheten är perfekt för dig som söker ett enkelt boende eller för dig som söker din första bostad, eller som är student och ska plugga på Möckeln. Inom ett rimligt avstånd ligger skolor, centrum och bra kommunikationer som man tar sig till med en cykeltur eller till fots. Vänligen kontakta Max Nilsson på 070-3495977 för att boka in dig på visning!

Gustavsgatan 9B , Centralt, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gustavsgatan 9B

Lägenhet
Centralt, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
170 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/3
2 467 kr/mån
5 862 kr/m²

Den ultimata lägenheten för dig som är ute efter ett smidigt boende där man bor billigt och bra, med närhet till allt som Karlskoga centrum har att erbjuda. Här bor man på andra våningen med en låg månadsavgift, med gångavstånd till matbutiker och centrumkärnan. Utmärkt lägenhet för dig som behöver en smidig övernattningslägenhet eller dig som söker ditt första boende! Vänligen kontakta Max Nilsson på 070-3495977 för mer information.

Östra Lonntorp 838, null, Karlskoga kommun

Östra Lonntorp 838

Fritidshus
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
300 000 kr
40 m²
2 rum

Nu ges möjligheten att förvärva ett rogivande fritidshus intill insjön Lonnen som omfamnar dig med massor av grönska och härlig natur. En riktig semesterpärla att fly ut till över sommaren och helgerna. Här finns både öppenspis och vedspis att värma sig vid när hösten väntar runt hörnet. Här kan man slå sig ner med något gott att äta och drick för att koppla av och blicka ut över sjön med dess fina landskap. Storstugan ger dig ett kök med fönster från två håll, sovrum och ett stort vardagsrum med matplats och öppenspis. Från vardagsrummet når du hall med matplats som ger en fantastik utsikt utöver hagen och sjön. Till arrendet hör även en mindre gäststuga, här finns plats för två bäddar samt förvaring av redskap och ett utedass. Är man badsugen kan man gå knappa 300 meter ner till sjön Lonnen där du hittar sandstrand, badbrygga, bastu och båtbrygga som tillhandahålls av Pyttelsbergs stugförening. Detta fina fritidshus är geografiskt väldigt lämpligt beläget med endast 10 minuters bilfärd från Karlskoga centrum. I området finns populära områden såsom Gälleråsen och Lunedet. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Max på 0703495977!

Visar alla 8