Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Max Nilsson

Max Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björndalsgatan 14, Ramshöjden, Degerfors kommun

Björndalsgatan 14

Villa
Ramshöjden, Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
895 000 kr
101 m²
4 rum
481 m² tomt

Välkommen till detta trevliga kedjehus i underbara Ramshöjden! Här presenteras en nyrenoverad suterrängvilla med en genomtänkt och välplanerad planlösning över tre plan. Denna bostad erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Invändigt möts du av tre rogivande sovrum som ger utrymme för vila och återhämtning. Det stora, sociala vardagsrummet badar i naturligt ljus och har utgång till ett soldäck i bästa söderläge – perfekt för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner. Köket och badrummen har nyligen moderniserats och utrustats med högkvalitativa material och vitvaror, vilket gör det lätt att trivas från första dagen. Dessutom finns en praktisk tvättstuga som underlättar vardagens bestyr. Denna bostad är verkligen inflyttningsklar – här är det bara att packa upp och börja njuta av ditt nya hem! För att få mer information om denna underbara bostad, vänligen kontakta oss. Missa inte chansen att uppleva ditt drömhem i Ramshöjden!

Tegnérvägen 1B, Karlberg, Karlskoga kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00

Tegnérvägen 1B

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
375 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/3
3 094 kr/mån
7 653 kr/m²

Välkommen till Tegnervägen 1B där man nu erbjuds en väldisponerad tvårummare på andra våningen i gott skick. Lägenheten har en välkommande hall med fina förvaringsmöjligheter, ett modernt kök med genomgående fräscha ytskikt med ljusa väggar och ett större vardagsrum med plats för både soffgrupp och middagsbord, här finns även dörr till franskbalkong som vetter mot Innergård. Det moderna Köket erbjuder bra arbetsytor och är funktionellt utrustat med diskmaskin, här finns även yta för matbord och stolar. Sovrummet innehar bra förvaringsmöjligheter med två stycken inbyggdagarderober, plats för dubbelsäng och sängbord. Det kaklade badrummet är bekvämt utrustad med en tvättmaskin. Brf Tegner är en populär förening i Karlberg där man bor centralt med gång och cykelavstånd till det mesta. Här har man Frödingsparken med grönytor alldeles runt hörnet. Bra busslinjer finns att tillgå i området. Kontakta Alexander Parmhed på 0766-775700 vid övriga frågor.

  • Plus
Tre systrars väg 9, Bråten, Karlskoga kommun

Tre systrars väg 9

Villa
Bråten, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
2 395 000 kr
148 + 140 m²
6 rum
831 m² tomt

Varmt välkomna till denna omskötta familjevilla i populära Bråten. Villan uppfördes år 1975 och är belägen på en välskött och insynsskyddad trädgårdstomt med fina sällskapsytor inne som ute. Här erbjuds två fulla våningsplan samt en inredd källare med totalt 5-6 rum + kök, inklusive 4 sovrum. På entréplanet finns en generösa sociala yta med öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum, ett avkopplande badrum och två sovrum med generös förvaring. Från köket når man den inglasade altanen med stor matplats och loungegrupp. Övre plan erbjuder två rymliga och rogivande sovrum och en wc. Källarplanet har ett sällskapsrum med kamin, ett hobbyrum samt en tvättstuga med bubbelbad och wc. Villan har även ett uppvärmt dubbelgarage med plats för både bilar och motorcyklar och en ny bergvärmepump från 2024. I Bråten bor man bland barnfamiljer med gångavstånd till skolor, förskolor, matbutik och fina naturområden med motionsspår. Busshållplats ligger precis runt hörnet som smidigt tar dig in till stadskärnan. För att boka in en visning vänligen kontakta ansvarig mäklare Alexander Parmhed på 076 6775700

  • Uteplats
Dahlgrensvägen 10A, null, Karlskoga kommun

Dahlgrensvägen 10A

Lägenhet
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
130 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 977 kr/mån
4 407 kr/m²

Välkommen till denna smidiga etta som nu är till salu på Dahlgrensvägen 10A. Denna praktiska lägenhet erbjuder en månadsavgift som inkluderar det mesta. Bo bekvämt med tvättstuga i samma hus och nära till matbutiker. Lägenheten har en kokvrå med matplats, ett kaklat badrum och ett rymligt rum som rymmer både soffgrupp, säng och skrivbord. Franskbalkongen och gaveläget ger fantastiskt ljusinsläpp. Denna bostad passar utmärkt för dig som söker ett smidigt boende eller din första bostad. Varmt välkommen på visning! Kontakta Max Nilsson på Fastighetsbyrån för mer information och för att boka din visning. Ring 070-3495977.

Östra Lonntorp 838, null, Karlskoga kommun

Östra Lonntorp 838

Fritidshus
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
275 000 kr
40 m²
2 rum
1 500 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva ett rogivande fritidshus intill insjön Lonnen som omfamnar dig med massor av grönska och härlig natur. En riktig semesterpärla att fly ut till över sommaren och helgerna. Här kan man slå sig ner med något gott att äta och drick för att koppla av och blicka ut över sjön med dess fina landskap. Storstugan ger dig ett kök med fönster från två håll, sovrum och ett stort vardagsrum med matplats och öppenspis. Från vardagsrummet når du hall med matplats som ger en fantastik utsikt utöver hagen och sjön. Köket har en gasolspis och en vedspis. Till arrendet hör även en mindre gäststuga, här finns plats för två bäddar samt förvaring av redskap och ett utedass. Är man badsugen kan man gå knappa 300 meter ner till sjön Lonnen där du hittar sandstrand, badbrygga, bastu och båtbrygga som tillhandahålls av Pyttelsbergs stugförening. Detta fina fritidshus är geografiskt väldigt lämpligt beläget med endast 10 minuters bilfärd från Karlskoga centrum. I området finns populära områden såsom Gälleråsen och Lunedet. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Max på 0703495977!

Sandtorpsvägen 3B, null, Karlskoga kommun

Sandtorpsvägen 3B

Lägenhet
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
950 000 kr
99,5 m²
4.5 rum
vån 2/3
5 353 kr/mån
9 548 kr/m²

På Sandtorpvägen 3B ges du nu en unik möjlighet att förvärva en stor fyrarummare med två renoverade badrum i toppskick. Bostaden erbjuder dig enhetliga golv och fräscha ytskikt med hela tre sovrum - Alternativt två rymliga vardagsrum, som dessutom innehar två balkonger mot föreningens trevliga innergård. Här bor du bekvämt med närhet till sandviksbadet och des härliga natur med matbutiker och skolor inom gång och cykel avstånd. För dig som söker en bostadsrätt om 99,5 kvm med sjönära läge är det här den perfekta bostaden. Den här chansen vill du inte missa, här är det bara att flytta in och börja trivas!

Gösta Berlings Väg 29B, Ekeby, Karlskoga kommun

Gösta Berlings Väg 29B

Lägenhet
Ekeby, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
225 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
2 270 kr/mån
5 488 kr/m²

På Gösta Berlings Väg 29 B finns nu möjligheten till att förvärva en fräsch etta med renoverat kök och genomgående fina ytskikt! Här är det bara att flytta in och börja trivas direkt! Lägenheten är perfekt för dig som söker ett enkelt boende eller för dig som söker din första bostad, eller som är student och ska plugga på Möckeln. Inom ett rimligt avstånd ligger skolor, centrum och bra kommunikationer som man tar sig till med en cykeltur eller till fots. Vänligen kontakta Max Nilsson på 070-3495977 för att boka in dig på visning!

Visar alla 7