Mäklare Max Nilsson

Max Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skrågatan 15A, null, Karlskoga kommun

Skrågatan 15A

Lägenhet
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
750 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
3 862 kr/mån
10 000 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en modern trerummare med centralt attraktivt läge i populära kvarter på Skrågatan 15A! Lägenheten har under årens lopp uppdaterats med badrum, kök och smakfulla ytskikt. Här finns närhet till bra busskommunikationer och gångavstånd till centrumkärnan där restauranger och matbutiker väntar dig. Ica ligger enbart runt hörnet. Riksbyggen BRF Karlskoga hus 8 är en välskött föreningen med ordning och reda. För att veta mer om bostaden eller boka in en visning, vänligen kontakta mäklare Max på 070 349 59 77!

  • Balkong
Hjortronvägen 26, Övre Aggerud , Karlskoga kommun

Hjortronvägen 26

Villa
Övre Aggerud , Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
2 650 000 kr
120 + 150 m²
777 m² tomt

På Hjortronvägen 26 ges nu möjligheten att förvärva en stor tegelvilla i Övre Aggerud. Bostaden har fått smakfulla renoveringar av kök och ytskikt på entréplan i närtid. Interiört på entréplan väntar dig ett stort vardagsrum med öppen planlösning och generösa umgängesytor, 3 sovrum och ett badrum. Källaren är inredd med biarea om 150 kvm med ett extra vardagsrum, tvättstuga, duschrum, förvaringsyta och garage med moderna bekvämligheter som laddbox för dig med elbil. Fastigheten värms upp med hjälp av bergvärme och en kamin. Exteriört erbjuds en lättskött trädgårdstomt med trevligt gavelläge. Uteplats som ger yta för grill och loungegrupp och ett härligt spabad med soltimmar i bästa västerläge. I Övre Aggerud bor man i lugna och familjära kvarter med närhet till skolor, matbutiker och handelsområden. Huset är perfekt för dig som söker ett rejält hus med fina sociala ytor med bra uppvärmning i ett populärt område, där man har utmärkta förutsättningar för att trivas och leva länge. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Max på 070 349 59 77!

  • Uteplats
Kilstavägen 3B, Karlberg, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kilstavägen 3B

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
160 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/3
1 473 kr/mån
5 926 kr/m²

På Kilstavägen 3B hittar du denna hemtrevliga lägenhet med optimalt planerade ytor. På första våningen bor man smidigt med en låg avgift där det mesta ingår, där tvättstuga finns bekvämt i samma trappnedgång. Bostaden erbjuder ljusa hemtrevliga ytskikt med sovalkov och en liten kokvrå. Här bor du med gångavstånd till matbutiker och centrumkärnan. Perfekt lägenhet för dig som söker din första bostad eller för dig som letar efter ett smidigt boende. Vänligen höra av dig till ansvarig mäklare Max för att veta mer!

Övre Rävåsvägen 27, Rävåsen, Karlskoga kommun
  • Idag kl 16:00

Övre Rävåsvägen 27

Villa
Rävåsen, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 075 000 kr
41 + 23 m²
3 rum
462 m² tomt

Välkomna till denna mysiga familjevilla från 1930 talet som ligger högt belägen på Övre Rävåsvägen 27. Här erbjuds du ett smidigt boende om 3 rum och kök, med ett ljust vardagsrum som värms upp av en trevlig eldstad och en övervåning med tilltänkt planlösning där sovrummen är placerade med intilliggande badrum. Exteriört erbjuder tomten parkeringsplats för bil och en murad stentrappa som tar dig ner till entré med intilliggande uteplats som ger fina soltimmar året om. Till tomten hör en lättskött trädgårdstomt med växthus för dig med gröna fingrar. Drömmer man om ett enkelt boende i familjevänliga kvarter med närhet till skolor, matbutiker och centrumkärnan är det här den ultimata platsen. Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Max på 070 349 5977 för att veta mer!

  • Plus
Gustavsgatan 18B , null, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 15:15

Gustavsgatan 18B

Lägenhet
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
185 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/3
1 618 kr/mån
5 781 kr/m²

Välkomna till Gustavsgatan 18B och denna smidiga etta med fina ytskikt som erbjuder bra planlösning och låg avgift. Bostaden erbjuder en välkomnande hall följt av ett stort luftigt vardagsrum där både säng och soffgrupp ryms, vidare finner vi en funktionell kokvrå och ett kaklat badrum. Den perfekta bostaden för dig som är ute efter en lägenhet i de central kvarteren där man bor billigt och bra, med närhet till allt som Karlskoga centrum har att erbjuda när det kommer till dagvaruhandel, nöjesliv och bra busskommunikationer. Vill man höra mer om bostaden kan man höra av sig till ansvarig mäklare Max på 070-3495977!

  • Plus
Faktorivägen 8A, Bohult, Karlskoga kommun

Faktorivägen 8A

Lägenhet
Bohult, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
450 000 kr
69 m²
2 rum
4 446 kr/mån
6 522 kr/m²

Nu saluför vi en luftig tvårummare om 69kvm med genomgående fina ytskikt på Faktorivägen 8A. Bostaden erbjuder stora rymliga rum samt ett större kök och badrum med detaljer som både diskmaskin och tvättmaskin. Här bor man i fridfulla kvarter med gång och cykelavstånd in till pulsen i stadskärnan och med Björkborns herrgårds härliga miljö runt hörnet. Möjligheter till egen uteplats/odlingslott finns på baksidan om huset. Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Max på 070 349 5977 för att veta mer.

  • Plus
Östra Lonntorp 838, null, Karlskoga kommun

Östra Lonntorp 838

Fritidshus
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
350 000 kr
40 m²
2 rum

Nu ges möjligheten att förvärva ett rogivande fritidshus intill insjön Lonnen som omfamnar dig med massor av grönska och härlig natur. En riktig semesterpärla att fly ut till över sommaren och helgerna. Här finns både öppenspis och vedspis att värma sig vid när hösten väntar runt hörnet. Här kan man slå sig ner med något gott att äta och drick för att koppla av och blicka ut över sjön med dess fina landskap. Storstugan ger dig ett kök med fönster från två håll, sovrum och ett stort vardagsrum med matplats och öppenspis. Från vardagsrummet når du hall med matplats som ger en fantastik utsikt utöver hagen och sjön. Till arrendet hör även en mindre gäststuga, här finns plats för två bäddar samt förvaring av redskap och ett utedass. Är man badsugen kan man gå knappa 300 meter ner till sjön Lonnen där du hittar sandstrand, badbrygga, bastu och båtbrygga som tillhandahålls av Pyttelsbergs stugförening. Detta fina fritidshus är geografiskt väldigt lämpligt beläget med endast 10 minuters bilfärd från Karlskoga centrum. I området finns populära områden såsom Gälleråsen och Lunedet. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Max på 0703495977!

Visar alla 7