Mäklare Alexander Parmhed

Alexander Parmhed

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ferlinsvägen 18B, Karlberg, Karlskoga kommun
 • Tis 12 dec kl 16:45

Ferlinsvägen 18B

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
4 406 kr/mån
8 151 kr/m²

Äntligen saluförs en rymlig trerummare i Karlberg igen. Här bor du billigt och bra i en mycket väl omhändertagen förening, i den redan låga avgiften ingår allt - el, värme, vatten, tv och bredband. Bostaden präglas av genomgående fina och genomtänkta ytskikt, luftiga ytor och som extra lyx - en balkong i västerläge där du kan njuta av eftermiddags- & kvällssol. I Karlberg bor du med närhet till det mesta du behöver i vardagen. Grönområden, skolor, matbutiker, Nobelhallen och busskommunikationer når du enkelt till fots eller med cykel. Kontakta Andreas eller Alexander på Fastighetsbyrån vid övriga frågor. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Kilsta 312, null, Karlskoga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kilsta 312

Villa
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 185 000 kr
66 + 50 m²
3 rum
1 530 m² tomt

Högst upp på den mysiga gatan i kilsta-by finner ni denna härliga fastighet. Huset har sedan 2010 genomgått omfattande renoveringar där i stort sett allt är gjort både interiört och exteriört. Tak och fönster är nytt, dränering runt huset utförd, bergvärme insatt, ny elcentral och rör från tomtgräns till huset är bytt. Vissa renoveringar är inte helt färdigställda, utan det lämnas över till framtida köpare. Källarplanet har stora renoveringsbehov, då en renovering blivit påbörjad, men inte kommer att färdigställas. Här bor du i mycket rogivande miljö, med naturen alldeles intill. Med enbart en promenad/cykeltur kommer du in i Karlberg, vilket gör detta läge till det bästa av två världar - bo i lantlig miljö, med närhet in till centrum. Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Blockstensvägen 35, Aggerud, Karlskoga kommun
 • Mån 11 dec kl 16:00

Blockstensvägen 35

Villa
Aggerud, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 795 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
744 m² tomt

Fantastisk möjlighet! Ett otroligt väl omhändertaget hus saluförs nu i attraktiva Aggerud. Här erbjuds en fastighet som fått mycket kärlek under de 20 år som nuvarande ägare har bott här. Exteriört väntar en trevlig baksida med en trädgård som blandar grön gräsmatta med frukt- & bärträd, söderläget ger optimalt med soltimmar vilket gör att det är här man har sitt utomhushäng. En stor inglasad altan och ett trevligt utedäck är härliga platser för sociala sammankomster. Att tak och fönster är bytta och att dränering är gjord runt fastigheten i närtid gör att du kan fokusera dina timmar på att umgås med familj och vänner istället för att slita med tuffa och kostsamma renoveringar. För dig med intresse för bilar eller liknande hobbys så är det stora, utbyggda garaget helt perfekt - det rymmer i dagsläget två bilar och en båt. Väl interiört väntar ett modernt boende med genomgående ljusa och härliga materialval. Entréplanet ger dig tre bra sovrum, mycket förvaringsutrymmen och ett fint badrum. Vardagsrum, kök och matplats flyter samman på ett mycket härligt sätt, och sätter standarden för ett hemtrevligt hus. Vintertid spenderar man gärna i vardagsrummet där braskaminen både värmer billigt och mysigt. Källarplanet lämpar sig ypperligt på flera sätt. Här finns gott om förvaringsutrymme, pannrum med bergvärmepump, fräsch tvättstuga, dusch & wc, extra vardagsrum och ett stort sovrum. I övre Aggerud bor du familjevänligt med gångavstånd till skolor, grönområden och skogspartier. En kort cykeltur tar dig till idrottsplatser, badsjö, Storängens handelsområde och busskommunikationer. Varmt välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Templargatan 13D, Kanada, Degerfors kommun
 • Mån 11 dec kl 16:00

Templargatan 13D

Lägenhet
Kanada, Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
595 000 kr
74,9 m²
3 rum
vån 2/2
5 192 kr/mån
7 944 kr/m²

Precis intill Letälven saluförs nu en luftig trerummare med tillgång till båt- & bryggplats. Denna bostad är belägen på andra våningen med härlig utsikt över Letälven från balkongen. Här har du dubbla uteplatser - en veranda direkt när du kommer uppför trappan, och en härlig balkong som nås från vardagsrummet. Interiört väntar ett praktiskt boende med bland annat luftiga ytor, egen tvättstuga, stort kök med diskmaskin och väl tilltagna sovrum. Bostaden har i närtid renoverats med genomgående ljusa och fina ytskikt som matchar ihop på ett mycket smakfullt sätt. Här bor du i en rofylld miljö, med naturen runt hörnet och gångavstånd in till samhället med matbutik, restauranger och buss/tåg-kommunikationer.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Baldersgatan 22, Strömtorp, Degerfors kommun

Baldersgatan 22

Villa
Strömtorp, Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
950 000 kr
139 m²
5 rum
644 m² tomt

Äntligen saluförs en villa i Strömtorp som har det mesta för barnfamiljen - baksida som vetter mot grönområde och fotbollsplan, luftiga ytor, flera sovrum, badrum på både planen och tryggt område att bo i. Till villan hör även ett praktiskt garage med tillhörande förrådsdel, perfekt för er som behöver extra förvaringsutrymme. Två uteplatser, varav en takbeklädd altan ger dig utmärkta förutsättningar för att trivas i utomhusmiljön. I Strömtorp bor du med behändigt avstånd till skolor, lekparker, idrottsplatser och med cykel når du snabbt samhället med matvarubutiker och även Stora Valla. Kontakta Alexander på Fastighetsbyrån redan idag vid intresse.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Slånbärsvägen 29, Stråningstorp, Karlskoga kommun

Slånbärsvägen 29

Radhus
Stråningstorp, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 995 000 kr
160 m²
6 rum
621 m² tomt

På en återvändsgata i barnvänliga kvarter saluförs nu en rymlig villa om hela 160 kvadratmeter. Populära Fisksjön är känt för dess rogivande miljö och lummiga natur, här bor barnfamiljen tryggt med gång- & cykelvägar till allt som kan tänkas behöva i vardagen - såsom matvarubutik, skolor, idrottsplatser och skogsmiljöer. Fastigheten erbjuder exteriört en tomt med grönska och många soltimmar, den insynsskyddade baksidan är perfekt lämpad för familjehäng på altanen. Här finns även ett stort garage med förrådsdel. Interiört väntar en mycket välplanerad villa med stora sociala utrymmen, stort kök och väl tilltagna sovrum. Wc-rum på båda planen finns och förvaringsutrymmet lämpar sig väl för den stora familjen. Välkommen till en perfekt familjevilla!

 • Balkong
 • Uteplats
Åsgatan 11, Ramshöjden, Degerfors kommun
 • Ons 13 dec kl 15:45

Åsgatan 11

Villa
Ramshöjden, Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 495 000 kr
118 + 34 m²
6 rum
1 037 m² tomt

Nytt tak, nya fönster, nyligen utförd dränering, nya värmepumpar och helt nytt både kök och badrum, och vi kan fortsätta ännu längre. Mycket prisvärd fastighet som inte kommer ut på marknaden ofta - ta den unika chansen att förvärva dig ditt drömhus! Topprenoverad villa där fastighetsägaren investerat över en miljon kronor under de senaste två åren. Välkommen till Ramshöjden och Åsgatan där vi nu saluför en härlig familjevilla, lämpligt belägen på en återvändsgata i rogivande miljö. Exteriört möts du av en lummig, kuperad gårdsbild med skogsdungen som närmsta granne på baksidan. Väl interiört väntar ett modernt boende med genomgående enhetliga och stilrena ytskikt som tillsammans med en för familjen passande planlösning skapar ett perfekt hem. Med uppdaterat värmesystem så ges även en lägre och mer kontrollerad boendekostnad, både vattenburet värmesystem och helt nya luftvärmepumpar! På Åsgatan bor du på Gräddhyllan - du har en milsvid utsikt från balkongen och till fots når du snabbt det mesta du behöver för en bra vardag, såsom matvarubutiker, skolor, grönområden och idrottsplatser. Huset är besiktigat genom Anticimex med dolda fel- försäkring. Protokoll uppladdat under dokument.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Storängstrand - Villa Fridhem, Storängen, Karlskoga kommun

Storängstrand - Villa Fridhem

Villa
Storängen, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
3 790 000 kr
113 m²
4 rum
986 m² tomt

Villa Fridhem, klassisk arkitektur med generösa umgängesytor. Perfekt för den mindre familjen saluförs ett nyproducerat hem där du inte behöver tumma på standarden. Från entrén når du direkt Fridhems generösa sällskapsutrymmen där vardagsrum och kök sitter samman i en öppen planlösning. Stora fönster gör rummen ljusa och luftiga, och från vardagsrummet leder en altandörr till trädgården. Köket har en bardisk mot vardagsrummet och i direkt anslutning till köket ligger tvätt/groventrén. Husets tysta sovdel rymmer två mindre sovrum och ett föräldrasovrum, här finns även badrum med dusch och ett förråd. I Storängstrand bor du i nybyggda kvarter där den natursköna miljön kombineras med det praktiska i att ha närhet till badstrand, skolor, lekplatser, matvarutbutiker och busskommunikationer. Kontakta mäklare Alexander Parmhed på 0766-775700 eller alexan[email protected] vid intresse eller för mer info.

Storängstrand - Villa Lövhem, null, Karlskoga kommun

Storängstrand - Villa Lövhem

Villa
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
4 490 000 kr
139 m²
6 rum
939 m² tomt

Villa Lövhem, signerat Götenehus. Lövhem är ett välplanerat vinkelhus där huvudkroppen rymmer alla privata rum. Det lyxiga föräldrasovrummet ligger längst in, med egen klädkammare och eget badrum. I nära anslutning finns ett arbetsrum som även kan användas som sovrum. Mot entrésidan är barndelen placerad med ett eget allrum utanför, från allrummet är det även utgång till tvätt/groventré. I hallen finns en wc/ dusch. Öppenheten mellan hall, vardagsrum och kök skapar utmärkta sällskapsytor. Härifrån finns tre utgångar till trädgården och stora fönsterpartier som ger fin utsikt och en luftig känsla. I Storängstrand bor du i nybyggda kvarter där den natursköna miljön kombineras med det praktiska i att ha närhet till badstrand, skolor, lekplatser, matvarutbutiker och busskommunikationer. Kontakta mäklare Alexander Parmhed på 0766-775700 eller alexan[email protected] vid intresse eller för mer info.

Visar alla 9