Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexander Parmhed

Alexander Parmhed

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slånbärsvägen 29, Stråningstorp, Karlskoga kommun

Slånbärsvägen 29

Radhus
Stråningstorp, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 795 000 kr
160 m²
6 rum
621 m² tomt

Nu saluförs en rymlig och välplanerad villa, på en trygg återvändsgata. Populära Fisksjön är känt för dess rogivande miljö och lummiga natur, här bor barnfamiljen tryggt med gång- & cykelvägar till allt som kan tänkas behöva i vardagen - såsom matvarubutik, skolor, idrottsplatser och skogsmiljöer. Fastigheten erbjuder exteriört en tomt med grönska och många soltimmar, den insynsskyddade baksidan är perfekt lämpad för familjehäng på altanen. Här finns även ett stort garage med förrådsdel. Interiört väntar en mycket välplanerad villa med stora sociala utrymmen, stort kök och väl tilltagna sovrum. Wc-rum på båda planen finns och förvaringsutrymmet lämpar sig väl för den stora familjen. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Hedgatan 11, Rävåsen, Karlskoga kommun

Hedgatan 11

Villa
Rävåsen, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 895 000 kr
124 + 61 m²
6 rum
1 262 m² tomt

Nu saluförs ett stort hus i Rävåsen igen. Här presenteras villa från 40-talet med stor och härlig trädgård, fristående garage och det omgärdas av lummiga, härliga buskage och växter. Interiört ges ett boende med plats för stora familjen. Flertalet sovrum tillsammans med gott om förvaringsutrymme i framförallt källaren gör detta till ett boende som passar stora familjen. Huset värms bekvämt upp via bergvärme. Kontakta mäklare Alexander Parmhed redan idag vid intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
Robsahmvägen 1B, Carls-Åby, Karlskoga kommun

Robsahmvägen 1B

Lägenhet
Carls-Åby, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
695 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån 3/3
3 646 kr/mån
10 859 kr/m²

En av de finaste lägenheterna på marknaden saluförs nu i en exceptionellt väl omhändertagen förening. Här blir du medlem i en förening som med sin mycket goda ekonomi erbjuder sina boende låga avgifter och avsättning till en inre fond. Gavellägenheten erbjuder ett boende som inte lämnar något i övrigt att önska - den vackra fiskbensparketten bryts av med ett charmigt äldre plankgolv och ytskikten är genomgående genomtänkta och smakfulla. Maten du lagar i det nyrenoverade köket serveras med fördel i matrummet som ligger i anslutning till vardagsrummet. Från vardagsrummet når du dessutom den härliga balkongen i söderläge. I Carls-Åby bor du i klassiska kvarter med stor dos av historia och charm. Närheten till kultur, miljö och centrumkärnan gör detta till ett mycket attraktivt område.

  • Balkong
Klensmedsvägen 23, Svartå, Degerfors kommun
  • Budgivning pågår

Klensmedsvägen 23

Villa
Svartå, Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
895 000 kr
114 + 55 m²
4 rum
3 079 m² tomt

Äntligen saluförs ett hus i Svartå på nytt. På idylliska Klensmedsvägen ges nu möjligheten att förvärva ett 50-talshus, ett rött hus med vita knutar. Exteriört väntar dig en stor och lummig trädgård som gränsar till skogsparti - perfekt för familjelivet! Interiört erbjuds ett mysigt boende där blandningen mellan tidstypiskt och modernt skapar ett hem där du verkligen kan trivas. De två planen erbjuder bland annat tre sovrum, vardagsrum med utgång till altan i söderläge, badrum och gästtoalett. Källarplanet lämpar sig bäst för förvaring och tvätt. Huset värms bekvämt upp med bergvärme. Svartå är känt för sin mysiga och idylliska miljö. Här har du alltid nära till sjö & skog och lugn & ro. Kontakta ansvarig mäklare Alexander vid intresse på 0766-775700

  • Balkong
  • Uteplats
Storängstrand - Villa Fridhem, Storängen, Karlskoga kommun

Storängstrand - Villa Fridhem

Villa
Storängen, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
3 790 000 kr
113 m²
4 rum
986 m² tomt

Villa Fridhem, klassisk arkitektur med generösa umgängesytor. Perfekt för den mindre familjen saluförs ett nyproducerat hem där du inte behöver tumma på standarden. Från entrén når du direkt Fridhems generösa sällskapsutrymmen där vardagsrum och kök sitter samman i en öppen planlösning. Stora fönster gör rummen ljusa och luftiga, och från vardagsrummet leder en altandörr till trädgården. Köket har en bardisk mot vardagsrummet och i direkt anslutning till köket ligger tvätt/groventrén. Husets tysta sovdel rymmer två mindre sovrum och ett föräldrasovrum, här finns även badrum med dusch och ett förråd. I Storängstrand bor du i nybyggda kvarter där den natursköna miljön kombineras med det praktiska i att ha närhet till badstrand, skolor, lekplatser, matvarutbutiker och busskommunikationer. Kontakta mäklare Alexander Parmhed på 0766-775700 eller [email protected] vid intresse eller för mer info.

Storängstrand - Villa Lövhem, null, Karlskoga kommun

Storängstrand - Villa Lövhem

Villa
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
4 490 000 kr
139 m²
6 rum
939 m² tomt

Villa Lövhem, signerat Götenehus. Lövhem är ett välplanerat vinkelhus där huvudkroppen rymmer alla privata rum. Det lyxiga föräldrasovrummet ligger längst in, med egen klädkammare och eget badrum. I nära anslutning finns ett arbetsrum som även kan användas som sovrum. Mot entrésidan är barndelen placerad med ett eget allrum utanför, från allrummet är det även utgång till tvätt/groventré. I hallen finns en wc/ dusch. Öppenheten mellan hall, vardagsrum och kök skapar utmärkta sällskapsytor. Härifrån finns tre utgångar till trädgården och stora fönsterpartier som ger fin utsikt och en luftig känsla. I Storängstrand bor du i nybyggda kvarter där den natursköna miljön kombineras med det praktiska i att ha närhet till badstrand, skolor, lekplatser, matvarutbutiker och busskommunikationer. Kontakta mäklare Alexander Parmhed på 0766-775700 eller [email protected] vid intresse eller för mer info.

Visar alla 6