Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Jansson

Andreas Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gösta Berlings Väg 6A, Ekeby, Karlskoga kommun
  • Imorgon kl 17:00

Gösta Berlings Väg 6A

Lägenhet
Ekeby, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
259 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
2 508 kr/mån
4 317 kr/m²

Varmt välkomna till Gösta Berlings Väg 6A! Här finner ni en välplanerad 2:a med tilltalande planlösning och genomgående fina och fräscha ytskikt. Fönster åt två väderstreck gör bostaden ljus och ett naturligt ljusinsläpp ges i hela bostaden och från balkongen kan man njuta av solen efter lunch och även avnjuta solnedgången. Man välkomnas av en rymlig hall med ljusa väggar och fint golv som går vidare in i sovrum, vardagsrum och kök. Kök i praktiskt storlek med plats för matbord, sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt rymliga platsbyggda garderober, Vardagsrummet är lättmöblerat och ger utrymme för sociala sammankomster. Duschrummet är ljus och har delvis kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Gösta Berling är inte bara en fiktiv person i Selma Lagerlöfs sagor, det är även ett trevligt område att bo i. Inom ett rimligt avstånd ligger skolor, centrum och bra kommunikationsförbindelser alternativt så når man det mesta med en cykeltur eller till fots. Här finns alla möjligheter att få ett boende att trivas i! Varmt välkomna att kontakta mäklare Andreas Jansson för att veta mer 070 340 70 03

  • Plus
Österbrovägen 4, Immetorp, Karlskoga kommun

Österbrovägen 4

Villa
Immetorp, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
950 000 kr
99 + 60 m²
4 rum
1 315 m² tomt

Stig in i denna trevliga villa på Österbrovägen 4 som är beläget i den charmiga stadsdelen Immetorp. Här finner du en fridfull tillvaro i ett område präglat av natur och lugn. Med en generös trädgårdstomt om 1315 kvm får du gott om utrymme njuta av en tomt som är komplett! På tomten står även ett växthus samt ett välbevarat uthus som erbjuder rikligt med förvaringsmöjligheter. Uppvärmningen i hemmet tas om hand av bergvärme, där en ny kompressor installerades 2019, vilket säkerställer en effektiv och pålitlig uppvärmning. Njut av det bästa från både stad och landsbygd har att erbjuda i denna harmoniska bostad!! Här står dörren på glänt för att bli ditt nästa drömhem.

Parkgatan 15B, null, Degerfors kommun

Parkgatan 15B

Lägenhet
Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
120 000 kr
48,4 m²
2 rum
vån 1
3 731 kr/mån
2 479 kr/m²

Här erbjuds möjligheten att förvärva en lägenhet i ett familjevänligt område med ett stenkast till Degerforsgymnasiet. Beläget på första våningen, välkomnar denna lägenhet sina blivande nya invånare med omedelbar tillgänglighet och en lockande boendemiljö. Med sina 48 kvadratmeter bjuder bostaden in till en rymlig och ljus atmosfär, perfekt för den som söker både komfort och funktion. De välplanerade utrymmena skapar en harmonisk känsla av hemtrevnad och möjlighet till personlig utformning. Förutom den praktiska dispositionen, erbjuder lägenheten även en ekonomisk fördel genom att värme, vatten, och el ingår i månadsavgiften. Dessutom finns tillgång till parkering precis utanför bostaden, vilket gör det bekvämt för både boende och besökare. Med närhet till skola och andra bekvämligheter, är detta ett perfekt boendealternativ för både sambon och studerande som söker en bekväm och trivsam tillvaro i en trygg och attraktiv miljö.

Bangatan 8C, Centralt, Karlskoga kommun
  • Lör 20 apr kl 11:30

Bangatan 8C

Lägenhet
Centralt, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 595 000 kr
106,5 m²
5 rum
vån 1/3
4 975 kr/mån
14 977 kr/m²

Det är sällan den här typen av bostadsrätt kommer ut på öppen marknad. För första gången på otroligt lång tid säljs nu en gavellägenhet med 5 rum och kök, på första våningen, i den fantastiska föreningen brf Lärkan. Här har du chansen att förvärva en välvårdad och fin lägenhet på hela 106.5 kvm stor med 4 sovrum, modernt kök, gästtoalett, badrum, balkong och ett stort vardagsrum. Att bo på Bangatan 8C så åtnjuter du fördelarna med att vara en del av en välskött förening. Här bor du bekämt med en förvånansvärt låg månadsavgift på endast 4975 kr. Föreningen har nyligen genomfört en stor uppgradering av lägenheternas fjärrvärme, där det alla värmeväxlare byttes ut och istället samlades på en och samma plats. Detta gjordes mot en investering upp till 4 miljoner kronor, vilket endast resulterade i en minimal hyreshöjning på 2 % vid årsskiftet. Föreningen erbjuder även en rad bekvämligheter i form av gym, cykelförråd, tvättstuga, bastu och en övernattningslägenhet för gäster. Dessutom finns en festlokal för att fira speciella tillfällen och sammankomster. Beläget i ett centralt område, har denna bostad en oslagbar närhet till allt du behöver för det vardagliga livet. Med närhet till mataffärer, klädbutiker, restauranger och mer, erbjuder denna bostad en bekväm livsstil i en attraktiv och eftertraktad miljö. Missa inte chansen att äga denna exklusiva och unika lägenhet. Kontakta Andreas Jansson idag för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Skogalundsvägen 7, Bruket, Degerfors kommun
  • Ons 17 apr kl 16:30

Skogalundsvägen 7

Villa
Bruket, Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 195 000 kr
138 + 100 m²
6 rum
809 m² tomt

Välkommen till detta fräscha och öppna hus beläget på trivsamma och omtyckta Skogalundsvägen. Interiört finner vi ett väl omhändertaget hus på tre plan om 138 kvadratmeter boyta och 100 kvadratmeter biyta fördelade på sex rum och kök. Huset byggdes 1968 och bjuder bland annat på bra planlösning, mycket karaktär och sociala ytor. Den rogivande, lummiga och barnvänliga trädgårdstomten har mycket att bjuda på. Här finns bland annat fruktträd, stora gräsytor och välskött gräsmatta. Tomten är 809 kvadratmeter stor och erbjuder gott om plats för umgänge och lek. På Skoglundsvägen 7 bor du i ett attraktivt och familjevänligt område med förskola, skola, tågstation, busshållplats och givetvis Degerfors IF:s Stora Valla i närheten. Välkommen på visning!

  • Plus
Mårbackavägen 9 A , null, Karlskoga kommun

Mårbackavägen 9 A

Lägenhet
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
390 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 715 kr/mån
8 764 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en fantastisk bostadsrätt på eftertraktade Mårbackavägen! Lägenheten, belägen i ett attraktivt område i Karlskoga, är perfekt för både förstagångsköpare och de som vill bo i en förening med låga avgifter. Här har du också tillgång av en inre fond på 11 617 kr! Med sina 45 kvadratmeter är denna 1:a smart planerad och effektivt utnyttjad. Något som talar för denna lägenhet är sovalkoven som är en smart och tilltalande lösning med en tydlig avgränsning mellan vardagsrum och sovutrymme. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt och stilrena färgval. Dess närhet till livsmedelsbutiker, skolor, apotek och ett urval av restauranger gör den ännu mer attraktiv. Dessutom erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter med regelbundna bussförbindelser till centrala Karlskoga, Örebro och Karlstad, vilket ger dig friheten att enkelt utforska de omgivande områdena. Missa inte chansen att bo i denna underbara bostadsrätt. Kontakta ansvarig mäklare Andreas Jansson för mer information!

Körsbärsvägen 18, Stråningstorp, Karlskoga kommun

Körsbärsvägen 18

Villa
Stråningstorp, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 395 000 kr
136 + 6 m²
6 rum
847 m² tomt

Vackra och familjevänliga Stråningstorp. Med skog och natur runt hörnet ges här möjligheten att förvärva en villa i familjevänliga kvarter. Här bor du med gång- & cykelavstånd till det som barnfamiljen behöver i vardagen - såsom skolor, matbutiker, idrottsplatser samt skogs och friluftsområden. Exteriört erbjuds ett garage i bra storlek, en stor och lättskött gräsmatta med dubbla uteplatser och parkeringsplats. Väl interiört ges ett luftigt boende med fyra sovrum, vardagsrum, allrum samt kök och hygienutrymmen. Välkommen hem till Körsbärsvägen!

  • Uteplats
Bergsvägen 7, null, Degerfors kommun

Bergsvägen 7

Tomt
Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
150 000 kr
2 040 m² tomt

Längst in på en återvändsgata i trevligt villakvarter i Svartå finner ni denna stora tomt om 2040 kvm. Här finner ni möjligheten att förverkliga er dröm om att bygga ert nya drömboende. Tomten har optimalt läge längst in på återvändsgata och med skogen som närmsta granne. Stora plus är att vatten, avlopp samt el är draget till tomten. Enligt detaljplanen får man uppföra enplanshus med en storlek upp till 1/5 av tomten. På tomten står ett uthus som lämpar sig fint som förråd. I Svartå bor man lugnt och stilla med naturen nära inpå samt flera sjöar runt om tätorten. Här finner man förskola och skola för barnen, bra bussförbindelser till Degerfors för den som pendlar. Här finner ni även Sjötullen, ett populärt ställe med fin utsikt över sjön, bra mat och trevlig lanthandel. Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta mig!

Majvägen 6, Karlberg, Karlskoga kommun

Majvägen 6

Villa
Karlberg, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
2 500 000 kr
224 + 112 m²
12 rum
1 125 m² tomt

Välkommen till detta charmiga tvåfamiljshus där möjligheten till ett bekvämt och flexibelt boende möter moderna uppdateringar. Huset, fördelat över två plan, har ägaren bott på entréplan medan övervåningen har varit framgångsrikt uthyrd. Huset värms upp med fjärrvärme (2013) och har genomgått betydande uppgraderingar för att maximera energieffektiviteten som bland annat ny el från 2017, fönster från 2013 och nytt yttertak från 2019. Till huset finns en carport med 4 st platser. Här går det att förvara både bilar och andra tillhörigheter. På Majvägen 6 bor du i lugnt, familjevänligt och attraktivt område med både Karlbergsskolan ,Nobelhallen och centrum en kort promenad bort. Kort sammanfattat är detta ett perfekt familjehus med läge i hjärtat av Karlberg där du kan låta tankarna flöda. Varför inte göra om huset till en stor enfamiljsvilla eller varför inte hyra ut båda delarna? Möjligheterna är stora!

Tygelvägen 10, Häsängen, Karlskoga kommun

Tygelvägen 10

Villa
Häsängen, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 195 000 kr
114 + 95 m²
5 rum
935 m² tomt

Varmt välkomna till Tygelvägel 10 och denna familjevilla i 1 1/2 med källare på lugn gata i trevligt område. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med öppna och sociala ytor samt tre sovrum i bra storlek. Härlig uteplats på villans baksida samt härlig trädgård som erbjuder plats för både lek och att koppla av. Här bor man på lugn villagata med närhet till det mesta man kan önska sig såsom skola/förskola, lekplats, grönområden samt livsmedelsbutiker. Varmt välkomna att anmäla ert intresse eller boka in er på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Tallgatan 6, Agen, Degerfors kommun

Tallgatan 6

Villa
Agen, Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 200 000 kr
115 + 45 m²
4 rum
1 283 m² tomt

Äntligen! Jag har den stora glädjen att få förmedla fastigheten på Tallgatan 6 där flertalet stora renoveringar gjorts i närtid och där fördelarna är många. - Dränerat (2022) - Nytt tak (2017) - Nya 3-glasfönster (2020) - Nytt badrum (2022) - Ommålad fasad (2022) - Fiber - Fjärrvärme - Nya vitvaror (2022) - Stor och härlig trädgård - Genomgående nya ytskikt entréplan Kontakta mäklare Andreas Jansson vid intresse!

Visar alla 11