Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Andreas Jansson

Andreas Jansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Nobelvägen 2, Carls-Åby, Karlskoga kommun

Västra Nobelvägen 2

Lägenhet
Carls-Åby, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
695 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/3
6 688 kr/mån
7 240 kr/m²

Välkommen till denna exceptionella fyrarumslägenhet som erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och bekvämlighet! Med en generös planlösning, två soliga balkonger i både väst- och östläge och fönster i alla väderstreck så får du njuta av solen hela dagen lång. Denna ljusa och moderna bostad är belägen i det eftertraktade området Carls-Åby, strax bredvid Nobelparken. Här har du det mesta inom räckhåll - lekparker för de små, restauranger, idrottsanläggningar vid Nobel, Björkborn och en promenad in till centrum för ett brett utbud av butiker för alla dina behov. Här blir du även en del av en välskött och omsorgsfullt förvaltad förening där trivsel och gemenskap står i fokus. Missa inte chansen att uppleva ett boende utöver det vanliga. Kom och se din framtid på Västra Nobelvägen – där varje dag känns som hemma!

  • Balkong
Gösta Berlings Väg 27, Ekeby, Karlskoga kommun

Gösta Berlings Väg 27

Lägenhet
Ekeby, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
275 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 705 kr/mån
4 015 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna rymliga och charmiga tvåa belägen på tredje våningen i attraktiva Ekeby. Det stora vardagsrummet erbjuder generöst utrymme för både matsalsbord och sittgrupp, perfekt för både vardagsliv och sociala tillställningar. Det stilfulla, helkaklade duschrummet har gott om plats och möjlighet för egen tvättmaskin, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen. Det praktiska köket är utrustat med ljusa köksluckor och den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, ugn, spis och fläkt. Lägenheten ligger i närhet till utmärkta kommunikationsmöjligheter, Möckelngymnasiet och endast en 10 minuters cykeltur från centrum, vilket gör det lätt att ta sig dit du behöver. Välkommen på visning!

Skråmmen 517, null, Karlskoga kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Skråmmen 517

Fritidshus
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 250 000 kr
74 m²
1 122 m² tomt

Välkommen till detta underbara fritidshus/permanentboende i natursköna Skråmmen, som bara har några meter ner till vattnet. Med 74 kvadratmeter boyta, en charmig gäststuga och ett praktiskt förråd/uthus, erbjuder denna fastighet en oas av komfort och bekvämlighet. Detta fritidshus är Huset genomgått flera omfattande renoveringar från 2017 där det börjades med tilläggsisolering, ny panel, nya fönster och dörrar samt ett stort inbjudande altandäck. 2018 uppgraderades det moderna och stilfulla köket som numera är bostadens hjärta och mittpunkt. Med nya vitvaror och en genomtänkt inredning är köket inte bara otroligt fräscht, utan också en plats där matlagning blir en fröjd. Här kan du skapa kulinariska mästerverk samtidigt som du umgås med familj och vänner. Samma år installerades även en modern luftvärmepump för ett behagligt inomhusklimat året runt. Våtutrymmet renoverades 2019 och erbjuder nu en fräsch dusch, tvättmaskin och torktumlare. Vidare uppgraderas även en ny förbränningstoalett. Sist men inte minst så fick även gäststugan en renovering i form av en ny panel och invändig målning 2023. Fastigheten ligger precis intill Svartälven, med bara några meter ner till vattnet. Här ligger idag en brygga som nuvarande ägare använder. Det stora altandäcket bjuder in till avkoppling och trevliga grillkvällar med familj och vänner, samtidigt som du kan njuta av den rogivande omgivningen Missa inte chansen att förvärva denna pärla som kombinerar lugn, komfort och en fantastisk miljö. Välkommen att boka en visning och upplev detta fantastiska hem på plats!

  • Plus
Bangatan 10B, null, Karlskoga kommun

Bangatan 10B

Lägenhet
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
550 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 106 kr/mån
9 322 kr/m²

Nu finns återigen chansen att förvärva en tvåa på attraktiva Bangatan 10B! Välkommen till denna ljusa och trivsamma tvåa om 59 kvm på första våningen. Här bor du i en omsorgsfullt förvaltad förening med en låg månadsavgift på endast 3106 kr, där allt ingår. Du bor inte bara ekonomiskt fördelaktigt, utan också bekvämt med tillgång till gym, cykelförråd, tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu och festlokal. Lägenheten bjuder på en öppen och välkomnande atmosfär med en genomtänkt planlösning. Bostadens höjdpunkt är den inglasade balkongen där du har en liten glimt utav staden pärla, Möckeln. Vidare ges en rymligt vardagsrum och kök samt ett sovrum och badrum. Till lägenheten finns även en inre fond på 11 943 kr! Med sitt centrala läge är det bara en kort promenad till stadens centrum där du hittar ett brett utbud av butiker, mataffärer och restauranger. Allt du behöver för en smidig vardag och en aktiv fritid finns inom räckhåll.

Källsbo 583, null, Degerfors kommun
  • Ons 31 jul kl 15:30

Källsbo 583

Fritidshus
Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
450 000 kr
2 rum
2 158 m² tomt

Välkommen till detta charmiga röda torp med vita knutar, enskilt beläget utan några grannar i närheten. Här får du din egen idyll där lugnet och naturen står i fokus. Torpet är klassiskt och inbjudande med ett kök som har en vedspis som är i fullt bruk. Vidare finns ett rymligt sovrum samt ett allrum/vardagsrum som erbjuder gott om plats för både avkoppling och umgänge. I källaren finns det gott om förvaringsutrymme samt en mulltoa. På tomten finns en stor lada som främst används till förvaring, idealisk för alla dina trädgårdsredskap och fritidsprylar. Dessutom finns en liten gäststuga med plats för en våningssäng, perfekt för besökande gäster eller som en mysig extra sovplats. Den stora tomten på hela 2158 kvm erbjuder rikligt med utrymme för aktiviteter och avkoppling. Den är lummig och naturlig, perfekt för den som älskar att vara ute i det gröna. Detta torp är den perfekta tillflyktsorten för dig som söker lugn och ro i en vacker och privat miljö. Här kan du njuta av naturen och den fridfulla atmosfären, samtidigt som du har alla nödvändiga bekvämligheter inom 10 minuter bort. Välkommen att uppleva detta idylliska torp – ditt nya drömhem på landet!

  • Plus
Rustorp 175, Åtorp, Degerfors kommun

Rustorp 175

Fritidshus
Åtorp, Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
300 000 kr
35 m²
1 rum
1 387 m² tomt

Mysigt fritidshus på stor tomt belägen i fantastisk natur med oändliga vyer, närhet till Skagern men ändå inte långt till civilisation. Nere i centrala Åtorp finns bland annat mataffär, café, blomsterbutik, pizzeria och bensinstation. Åtorps marknad hålls en gång om året, alltid sista lördagen i september. Den rogivande omgivningen och en interiör med smakfulla med kamin ger en genuin känsla. Uppfyll drömmen om ett eget litet torpställe på landet! Fritidshuset säljs i befintligt skick och med friskrivningsklausul ifrån alla dolda fel! Vissa inventarier ingår, både ute och inne.

Flygfältsvägen 17B, null, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Flygfältsvägen 17B

Lägenhet
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
125 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 571 kr/mån
3 205 kr/m²

Välkommen in i denna etta på Flygfältsvägen 17B, belägen på första våningen! Den större delen av lägenheten är utav äldre skick och kan må bra utav att få lite uppfräschning. Här ges dock chansen att kunna skapa sitt eget hem precis i den stil man själv vill. I vardagsrummet finner vi en gemensamhetsyta med plats för både säng och soffa, samt en garderob att förvara kläder och andra tillhörigheter. Badrummet finner vi rakt fram från entrén och är i bra storlek. Köket hittar vi på höger sida med plats för ett litet matbord. Pricken över i:et för denna lägenhet är den fantastiska föreningen samt den låga månadsavgiften där allt ingår. Du kanske är på väg att flytta hemifrån eller helt enkelt ute efter ett smidigt och bra boende, i så fall så är den här lägenheten perfekt för dig. Här har du även närhet till det mesta, med Frödingsparken runt hörnet, Ica Maxi ett fåtal minuter bort och en kort promenad in till busstationen och centrum. Vill du veta mer om bostaden så vänligen kontakta oss på Fastighetsbyrån!

Älgåsen 740, null, Degerfors kommun
  • Tor 1 aug kl 11:00

Älgåsen 740

Fritidshus
Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 295 000 kr
75 + 35 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till detta charmiga arrende, beläget vid ett av Letälvens allra vackraste lägen. Detta arrende är ett fantastiskt året-runt-boende med många bekvämligheter. Här får du ditt alldeles egna paradis med dina privata strand, perfekt för sommarens alla vattenaktiviteter! Den stora och grönskande tomten bjuder in till både avkoppling och utomhusaktiviteter Huset är välplanerat och hemtrevligt med två rymliga sovrum. Köket smälter sömlöst samman med vardagsrummet, där en vacker kakelugn står som en central och inbjudande mittpunkt. Badrummet är utrustat med dusch och separett toalett, och här finns även en lyxig bastu för avkopplande stunder. Dessutom har huset en inglasad altan och ett stort trädäck där du kan njuta av många soltimmar medan grillen går för fullt. Till huset hör också ett rymligt garage och ett förråd, som erbjuder gott om förvaringsutrymme för alla dina behov. Fastigheten har BDT-vatten och en tillhörande varmvattenberedare, vilket säkerställer både komfort och funktionalitet i boendet. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska bostad, där livskvalitet, avslappning och bekvämlighet går hand i hand. Kontakta ansvariga mäklare Andreas Jansson vid intresse!

  • Plus
Kärne 806 , null, Karlskoga kommun

Kärne 806

Fritidshus
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 050 000 kr
53 + 11 m²
3 rum
3,4 ha tomt

Välkommen till detta charmiga och tidlösa fritidshus på 53 kvadratmeter, beläget på en generös tomt om cirka 3,5 hektar! Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva ditt alldeles egna smultronställe, perfekt för dig som vill komma bort från storstadens brus och njuta av Sveriges fantastiska natur och miljö. Interiören i detta välbevarade fritidshus utstrålar en mysig och charmig atmosfär. Här finns totalt tre sovrum, en mulltoa och ett välbevarat kök. Exteriört erbjuder denna lantbruksfastighet en mängd fördelar: rikligt med bärbuskar, blomstrande rabatter, en välskött gräsmatta, cykelavstånd till en vacker badsjö, en nyborrad brunn samt en enklare ny avloppsanläggning (BDT). Dessutom finns en rymlig lada på cirka 70 kvadratmeter. Tomten har alla förutsättningar för att bli en hästgård, med färdiga hagar. Detta är ett unikt tillfälle för dig som drömmer om att ha dina hästar eller andra djur nära bostaden. Fastigheten inkluderar också cirka 25 000 kvadratmeter skog. Vissa inventarier ingår i köpet, vilket gör det enkelt för dig att komma igång med ditt nya fritidshus. Kontakta ansvarig mäklare Andreas på 070-349 59 73 för mer information!

  • Plus
Österbrovägen 4, Immetorp, Karlskoga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Österbrovägen 4

Villa
Immetorp, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
950 000 kr
99 + 60 m²
4 rum
1 315 m² tomt

Stig in i denna trevliga villa på Österbrovägen 4 som är beläget i den charmiga stadsdelen Immetorp. Här finner du en fridfull tillvaro i ett område präglat av natur och lugn. Med en generös trädgårdstomt om 1315 kvm får du gott om utrymme njuta av en tomt som är komplett! På tomten står även ett växthus samt ett välbevarat uthus som erbjuder rikligt med förvaringsmöjligheter. Uppvärmningen i hemmet tas om hand av bergvärme, där en ny kompressor installerades 2019, vilket säkerställer en effektiv och pålitlig uppvärmning. Njut av det bästa från både stad och landsbygd har att erbjuda i denna harmoniska bostad!! Här står dörren på glänt för att bli ditt nästa drömhem.

Mårbackavägen 9 A , null, Karlskoga kommun

Mårbackavägen 9 A

Lägenhet
Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
390 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 715 kr/mån
8 764 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en fantastisk bostadsrätt på eftertraktade Mårbackavägen! Lägenheten, belägen i ett attraktivt område i Karlskoga, är perfekt för både förstagångsköpare och de som vill bo i en förening med låga avgifter. Här har du också tillgång av en inre fond på 11 617 kr! Med sina 45 kvadratmeter är denna 1:a smart planerad och effektivt utnyttjad. Något som talar för denna lägenhet är sovalkoven som är en smart och tilltalande lösning med en tydlig avgränsning mellan vardagsrum och sovutrymme. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt och stilrena färgval. Dess närhet till livsmedelsbutiker, skolor, apotek och ett urval av restauranger gör den ännu mer attraktiv. Dessutom erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter med regelbundna bussförbindelser till centrala Karlskoga, Örebro och Karlstad, vilket ger dig friheten att enkelt utforska de omgivande områdena. Missa inte chansen att bo i denna underbara bostadsrätt. Kontakta ansvarig mäklare Andreas Jansson för mer information!

Bergsvägen 7, null, Degerfors kommun

Bergsvägen 7

Tomt
Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
150 000 kr
2 040 m² tomt

Längst in på en återvändsgata i trevligt villakvarter i Svartå finner ni denna stora tomt om 2040 kvm. Här finner ni möjligheten att förverkliga er dröm om att bygga ert nya drömboende. Tomten har optimalt läge längst in på återvändsgata och med skogen som närmsta granne. Stora plus är att vatten, avlopp samt el är draget till tomten. Enligt detaljplanen får man uppföra enplanshus med en storlek upp till 1/5 av tomten. På tomten står ett uthus som lämpar sig fint som förråd. I Svartå bor man lugnt och stilla med naturen nära inpå samt flera sjöar runt om tätorten. Här finner man förskola och skola för barnen, bra bussförbindelser till Degerfors för den som pendlar. Här finner ni även Sjötullen, ett populärt ställe med fin utsikt över sjön, bra mat och trevlig lanthandel. Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta mig!

Tygelvägen 10, Häsängen, Karlskoga kommun

Tygelvägen 10

Villa
Häsängen, Karlskoga kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 150 000 kr
114 + 95 m²
5 rum
935 m² tomt

Varmt välkomna till Tygelvägel 10 och denna familjevilla i 1 1/2 med källare på lugn gata i trevligt område. Bostaden erbjuder en tilltalande planlösning med öppna och sociala ytor samt tre sovrum i bra storlek. Härlig uteplats på villans baksida samt härlig trädgård som erbjuder plats för både lek och att koppla av. Här bor man på lugn villagata med närhet till det mesta man kan önska sig såsom skola/förskola, lekplats, grönområden samt livsmedelsbutiker. Varmt välkomna att anmäla ert intresse eller boka in er på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Tallgatan 6, Agen, Degerfors kommun

Tallgatan 6

Villa
Agen, Degerfors kommun
Fastighetsbyrån Karlskoga/Degerfors
1 200 000 kr
115 + 45 m²
4 rum
1 283 m² tomt

Äntligen! Jag har den stora glädjen att få förmedla fastigheten på Tallgatan 6 där flertalet stora renoveringar gjorts i närtid och där fördelarna är många. - Dränerat (2022) - Nytt tak (2017) - Nya 3-glasfönster (2020) - Nytt badrum (2022) - Ommålad fasad (2022) - Fiber - Fjärrvärme - Nya vitvaror (2022) - Stor och härlig trädgård - Genomgående nya ytskikt entréplan Kontakta mäklare Andreas Jansson vid intresse!

Visar alla 14