Kommande

Tveten Hogen 1

Strömstads kommun Se på karta

2 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
90 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 312 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
28 274 kr/år
Kommande

Välkommen till Tveten Hogen 1 och denna välskötta villa i 1- plan med källare. Fastigheten ligger lugnt och avskilt med vackra vyer över skog och mark. Tomten är en härlig mix mellan trädgårdstomt med gräsmatta och naturtomt med berg och grönska. Här finns gott om utrymme för spring och lek eller bara härlig rekreation i den vackra omgivande naturen. Kring huset finns många fina promenadstigar i skog och mark för den som gillar bär och svampplockning.

Boningshuset är bekvämt utrustat med bergvärme. Här finns även renoverad källare om cirka 90 kvm med klinker (delvis elektrisk golvvärme) som bidrar till praktisk extrayta för såväl sällskapsutrymmen som tvättstuga och förvaringsutrymmen. Vatten finns via grävd brunn kopplat till reningsanläggning. Huset har löpande renoverats med bland annat nya fönster på övre plan samt renovering av källarplan. Detta tillsammans med noggrant underhåll har lett till ett hus i gott skick.

På bekvämt avstånd ligger sjöarna Tvetvattnet, Tjänserödtjärnet och Vaglarna för roingivande paddling, fiske eller bad. Strömstad centrum nås på knappa 20 minuter med bil och 15 minuter till Norska gränsen via E6. Svinesunds Handelsområde och Nordby Shoppingcenter med brett utbud av service och butiker nås på bara 10 minuter.

Varmt välkommen med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Jesper Ohlsson 0727 33 90 31.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad

Kontakta mäklaren

Jesper Ohlsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
Mäklare Jesper  Ohlsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.