Kommande

Ryavägen 9

Taberg, Jönköpings kommun Se på karta

5 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
176 m²
Tomtarea
1 107 m²
Byggår
2013
Kommande

Välkomna till populära Tahe i Taberg!
Och denna rymliga, välplanerade villa på lugn barnvänlig gata med härliga natur och strövområden runt knuten. Ett familjärt lugnt nybyggt område med blandade åldrar, här finns nu chansen att bli ägare till en otrolig fastighet med en ståtlig villa från kvalitetssäkra Lövsta trähus i en klassisk stil där man inte lämnat något åt slumpen.
Villan har många fina detaljer, fina snickerier samt smarta lösningar för en förenklad vardag. Smakfulla färg- och materialval är genomgående i denna fastighet. Ett gediget hus med goda proportioner och generösa ytor och som känns personligt och rymmer den stora familjen. Fyra rymliga sovrum, två badrum och separat tvättstuga med groventré.

Huset har ett byggår om 2013 perfekt för dig som bara önskas kunna flytta in och börja bo! Redan in genom entrén möts man av en otrolig rymd och luftig upplevelse med spröjsade pardörrar och vackra stora fönsterpartier som vetter mot den natursköna trädgården. Köket har gott om både arbetsyta och förvaring och här ges möjligheten för den matlagningsglada att bjuda in till sociala middagar där gästerna i anslutning till köket kan sitta och njuta vid matsalsbordet.

Bra planlösning med flera sovrum och stilrena badrum på vardera våning. Nedre plan erbjuder en stor tvättstuga med groventré samt stort badrum och ett av fyra sovrum. Vidare på övre plan finner man de tre andra sovrummen samt ett rymligt badrum och två rymliga klädkammare.

Utöver ett fantastisk boningshus finns en mycket modern och trevlig lägenhet i anslutning till garaget. Till lägenheten kommer man helt ostört via en ingång på andra sidan garaget vilket gör att man inte behöver gå via huvudbyggnadens trädgård, detta underlättar om man önskas hyra ut lägenheten som en perfekt extra inkomstkälla nu när räntekostnaderna ökat. Till denna lägenheten ges också möjligheten till utevistelse då en egen uteplats gjorts och skärmats av från övriga del av trädgården. Detta kan också passa perfekt för ett äldre barn som kanske önskas få sitt egna space.

I området finns närhet till allt man kan önska, skolan och förskolan ser man från huset och kan enkelt vinka av barnen sen når man Jönköping med endast några minuters bilväg. Det finns närhet till matbutiker och caféer, naturen, vackra promenadstråk och aktiviteter för alla åldrar!

Sammanfattningsvis ett otroligt fint hus med extra allt som bara måste upplevas på plats.

Detta är en kommande försäljning men tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare vid frågor och intresse för en förhandsvisning!
Johanna Fridell - 072-088 86 44 - [email protected]

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Johanna Fridell

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Johanna Fridell, SkandiaMäklarna Jönköping
0720888644

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.