Murklans väg 17

Tännäskröket, Härjedalens kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130,5 m²
Tomtarea
1 104 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
37 573 kr/år

Fjällhus Lokatten är en modern tolkning av den klassiska bebyggelsen i Härjedalen. Arkitekterna Andrén Fogelström (www.andrenfogelstrom.se) har ritat ett elegant och trivsamt fjällhus med en slank gestalt och ett karaktäristiskt sadeltak som ramar in huset. Byggnaden präglas av sina väl bearbetade träfasader i elegant mörk kulör. Insidan är varm och välkomnande, med sin generösa storstuga med milsvid utsikt och ombonade sovrum. Här beräknas man kunna flytta in under juli 2022. Varmt välkommen att boka in en visning av objektet.

Fjällhuset inrymmer hall, förråd, fem sovrum, badrum med bastu, badrum och allrum/kök.

Möjlighet finns att köpa ett nyckelfärdigt inredningspaket framtaget i samarbete med Norrgavel, vilket ger ert fjällhus en vacker skandinavisk fjällkänsla med hållbara, tidlösa och ekologiska möbler. Kostnad för möbelpaketet tillkommer (se bilaga under dokument).

Här bor ni invid Tännäskrökets liftsystem, längd- och skoterspår samt Rogens naturreservat och kan ta del av Funäsfjällens stora utbud på aktiviteter året runt. Tännäskröket är förutom skidåkning, vandring, fiske och den vackra fjällmiljön känt för sin fokus på arkitektur, design och mat. Restaurang Árran är nominerad av White Guide och boendet är omskrivet som ett av fjällvärldens finaste.

Genom att teckna hyresförmedlingsavtal med Tännäskröket så kan ni enkelt och smidigt hyra ut ert hus för att finansiera ert fjällboende året runt. Tännäskröket ombesörjer bokning, betalning, avsyning och gästservice.

Ge er familj en förankring i Sveriges vackraste fjällområde och en investering i ett aktivt friluftsliv.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

Kontakta mäklaren

Emma Broman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
Mäklare Emma Broman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
070-297 83 37