Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Christopher Broman

Christopher Broman

Om mig

Jag arbetar som mäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Vemdalen. Jag har stort engagemang för det jag gör. Har höga ambitioner och skapar goda och långa relationer där det är viktigt att du som kund känner dig trygg. Jag är resultatinriktad och lägger stor vikt vid att du som kund är nöjd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vemdalsskalet Karl XI:s väg 151, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Karl XI:s väg 151

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
1 500 000 kr
1 404 m² tomt

Efter Karl XI:s väg finns nu chansen att förvärva en alldeles egen tomt där du kan förverkliga ditt drömboende. På Vemdalsskalet har du all tänkbar service så som flera olika restauranger och butiker. Men framförallt fin skidåkning, både alpin sådan och på längden. Fastigheten har en byggrätt om 140 kvm byggnadsarea i en våning, samt 30 kvm för annan byggnad utan bostadsrum. Suterrängvåning får anordnas alternativt vind inredas. Den tillåter högst 2 lägenheter och en högsta byggnadshöjd om 4,5 m. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill komma och ta en titt. Planbestämmelserna finns att läsa under fliken dokument.

Hjortronvägen 3, Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Hjortronvägen 3, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 2
Hjortronvägen 3, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 3

Hjortronvägen 3

Fritidshus
Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
4 385 000 kr
131 m²
5 rum
1 422 m² tomt

På Hjortronvägen 3 i Sångbäcken ska man bygga ett riktigt smakfullt fritidshus i ladstil. Hus med den rätta fjällkaraktären med funkis svart träpanel på fasaden, känslan av fjällstuga men i en lyxig och modern tappning. Huset har en bra planlösning med sina 131 kvm boarea fördelat på, markplan 101 kvm och loft 30 kvm. På entréplan kommer det att bli hall, tvättstuga/teknik, kök med högt i tak och braskamin, från köket har man utgång till husets altan. Man kommer vidare att ha två sovrum, badrum/relax med bastu och ett vardagsrum. På loftvåningen blir det ett lyxigt stort sovrum, ett mindre sovrum och ett badrum med badkar. Huset ska byggas på Hjortronvägen i det populära området Sångbäcken. Här har man vackra fjällvyer och här kan du uppleva årets olika perioder spegla sig i naturens skiftande färger runtomkring. Här har du möjlighet att åka skoter från din tomt på led som tar dig upp på fjället, du har också närhet till Klövsjö och Storhognas slalombackar. Storhognas utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning åker man till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter. Försäljningen gäller tomt med entreprenadavtal om enbostadshus enligt beskrivning. Under dokument finner du planritning och rumsbeskrivning mm. Bilderna i annonsen är renderingar, avvikelse kan förekomma.

  • Premium
  • Nyproduktion
Två tomter på Österlånggatan, Vemdalen, Härjedalens kommun

Två tomter på Österlånggatan

Tomt
Vemdalen, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
750 000 kr
1 054 m² tomt

Dessa två tomter ligger vackert belägna i ett lugnt strövområde mitt i naturen med fin utsikt mot Högfjället och med lättsamt gångavstånd till skola, förskola, affärer och restauranger! Tomterna lämpar sig perfekt både som permanentboende och som fritidsboende och ligger på en förlängning av Österlånggatan i Vemdalen. Här har man skoterleden intill vilket passar perfekt för den som åker skoter. I priset ingår anslutningsavgiften gällande kommunalt vatten och avlopp för en lägenhet och anslutningsavgift gällande el 25A. Anslutningarna levereras vid tomtgräns. Väg, vatten, avlopp och elanslutning till tomterna beräknas vara färdigt till sommaren 2024. Tomterna förbereds för fiber men anslutningsavgift tillkommer till Härjeåns nät. Väg till fastigheterna beräknas vara klar sommaren 2024. Då tomterna ligger utanför detaljplanerat område så prövas varje bygglovsärende för sig av Härjedalens kommun. Säljaren har skickat in och fått ett förhandsbesked beviljat där det framgår att man får bygga bostäder på fastigheterna men där har man inte fastställt byggrätten, alltså i detalj vad man får bygga. När man skall till och bygga på tomten får man göra en vanligt bygglovsansökan. För vidare frågor kontakta en byggnadsinspektör på Härjedalens kommun, vxl 0687-165 00. Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomterna? Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

Visar alla 3