Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Christopher Broman

Christopher Broman

Om mig

Jag arbetar som mäklare på Länsförsäkringar fastighetsförmedling i Vemdalen. Jag har stort engagemang för det jag gör. Har höga ambitioner och skapar goda och långa relationer där det är viktigt att du som kund känner dig trygg. Jag är resultatinriktad och lägger stor vikt vid att du som kund är nöjd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brunkullavägen 1, Storhogna, Bergs kommun
Brunkullavägen 1, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Brunkullavägen 1, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Brunkullavägen 1

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
4 995 000 kr
84 + 70 m²
1 708 m² tomt

Inte allt för långt från pisten med fantastisk utsikt mot Storhognafjället ligger denna stuga med garage! I området Dalvallen har du soligt läge, nära till längdspår och skoterled. Huset är känns rymligt med fyra sovrum, teknik/tvättstuga, badrum och allrum/kök i öppen planlösning vilket skapar fina förutsättningar för mysiga kvällar med matlagning och umgänge framför en sprakande brasa. På tomten finns också ett praktiskt garage med plats för alla tänkbara leksaker som man kan tänkas behöva på fjället. Stugan är byggd med genomgående fina ytskikt och bra kvalité. !!Besiktning kommer ske den 17/7!! Välkommen att boka in dig på visning för att kika på huset och läget.

  • Premium
Skärsjövålen 95, Skärsjövålen, Härjedalens kommun

Skärsjövålen 95

Fritidshus
Skärsjövålen, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
1 200 000 kr
51 m²
2 rum
1 087 m² tomt

Här har du möjlighet att köpa en riktigt fin och mysig stuga i det populära Skärsjövålen med en makalös utsikt över Sonfjället. Det syns att stugan har tagits om hand och givits mycket kärlek och omtanke. Stugan har hall, två sovalkover, badrum med bastu, man har även en vattentoalett. Vidare har man kök och allrum i öppen planlösning. Stugan säljs med inventarier. Skärsjövålen är verkligen rätt område för dig som älskar att åka skoter, åka skidor och njuta av friluftslivet, både sommar som vinter. Det är ett lugnt område med mycket att upptäcka. Vi kan varmt rekommendera dig att ta en vandringstur upp på vackra Sonfjället för att sedan stanna och fika på Nysäterns fjällgård. Du befinner dig verkligen i naturen utan vitt ljus som kan störa vyn över stjärnhimlen, under kalla och knastrande vinterkvällar. På samma sätt som du har närhet till naturen har du inte långt till Hede by där du kan handla mat på ICA och besöka byns olika serviceställen.

  • Plus
Sörgårdsgatan 24, Sveg, Härjedalens kommun

Sörgårdsgatan 24

Villa
Sveg, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
450 000 kr
90 + 90 m²
4 rum
1 090 m² tomt

Villan har på entréplan två sovrum, kök, matrum, badrum, vardagsrum, förutsättning att bli det perfekta hemmet för den mindre familjen. Källaren inrymmer matkällare, förråd, groventré, hobbyrum, pannrum och tvättstuga. Här bor du i utkanten av Sveg i lugnt område med närhet till ortens hela serviceutbud! På tomten finns en lummig trädgård, ett mindre förråd och en stenlagd uteplats. Ta en titt under fliken dokument, där hittar du VR-visningen så kan du gå runt i huset digitalt! Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Alvägen 14, Storhogna, Bergs kommun
  • Sön 30 jun kl 13:00

Alvägen 14

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
1 700 000 kr
50 m²
3 rum
1 316 m² tomt

Vill du njuta av naturen och snön i Storhogna? Då har vi det perfekta erbjudandet för dig! Här kan du åka skidor eller skoter på vintern och vandra på sommaren. I området södra Storhogna har du fortfarande kvar den anrika känslan av fjället och samtidigt nära till skidbackar och puls om så önskas. Du kan åka skoter från tomten och inte långt bort finner du även längdskidspår. Här har du enastående naturområden och mysiga vandringsstråk att upptäcka. Stugan har en mycket kvadratsmart planlösning och inrymmer hall, två sovrum, en sovalkov, allrum, kök och badrum. I allrummet finns en härlig eldstad att värma sig vid efter en dag ute i naturen och den trivsamma matplatsen har stora fönster för härligt ljusinsläpp. På tomten finns även ett förråd (delas med grannfastigheten) och en vedbod. Varmt välkommen att kontakta oss för visning!

  • Plus
Hjortronvägen 3, Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Hjortronvägen 3, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 2
Hjortronvägen 3, Sångbäcksvallen, Bergs kommun, bild 3

Hjortronvägen 3

Fritidshus
Sångbäcksvallen, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
4 385 000 kr
131 m²
5 rum
1 422 m² tomt

På Hjortronvägen 3 i Sångbäcken ska man bygga ett riktigt smakfullt fritidshus i ladstil. Hus med den rätta fjällkaraktären med funkis svart träpanel på fasaden, känslan av fjällstuga men i en lyxig och modern tappning. Huset har en bra planlösning med sina 131 kvm boarea fördelat på, markplan 101 kvm och loft 30 kvm. På entréplan kommer det att bli hall, tvättstuga/teknik, kök med högt i tak och braskamin, från köket har man utgång till husets altan. Man kommer vidare att ha två sovrum, badrum/relax med bastu och ett vardagsrum. På loftvåningen blir det ett lyxigt stort sovrum, ett mindre sovrum och ett badrum med badkar. Huset ska byggas på Hjortronvägen i det populära området Sångbäcken. Här har man vackra fjällvyer och här kan du uppleva årets olika perioder spegla sig i naturens skiftande färger runtomkring. Här har du möjlighet att åka skoter från din tomt på led som tar dig upp på fjället, du har också närhet till Klövsjö och Storhognas slalombackar. Storhognas utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning åker man till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter. Försäljningen gäller tomt med entreprenadavtal om enbostadshus enligt beskrivning. Under dokument finner du planritning och rumsbeskrivning mm. Bilderna i annonsen är renderingar, avvikelse kan förekomma.

  • Premium
  • Nyproduktion
Sandbäcksgatan 3, Sveg, Härjedalens kommun

Sandbäcksgatan 3

Villa
Sveg, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
695 000 kr
116 + 77 m²
4 rum
1 047 m² tomt

Här bor du med Svegs alla bekvämligheter på gångavstånd, nära natur, idrottsplats och vattendrag. Fastigheten är bebyggd med en enplans villa med källare och inrymmer tre sovrum, ett stort kök, två badrum och allrum med braskamin. Källarplan har tvättstuga, torkrum, förråd, matkällare och gillestuga med egen utgång. Här har man gott om plats för hela familjen! På utsidan finns en trevlig trädgård som inbjuder till lek med barnen. Altan med infravärme där kan man sitta och njuta vår, sommar som höst och kolla ner mot Ljusnan. På tomten finn också ett garage med plats för en bil. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

  • Plus
Vemdalsskalet Karl XI:s väg 151, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Karl XI:s väg 151

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
1 500 000 kr
1 404 m² tomt

Efter Karl XI:s väg finns nu chansen att förvärva en alldeles egen tomt där du kan förverkliga ditt drömboende. På Vemdalsskalet har du all tänkbar service så som flera olika restauranger och butiker. Men framförallt fin skidåkning, både alpin sådan och på längden. Fastigheten har en byggrätt om 140 kvm byggnadsarea i en våning, samt 30 kvm för annan byggnad utan bostadsrum. Suterrängvåning får anordnas alternativt vind inredas. Den tillåter högst 2 lägenheter och en högsta byggnadshöjd om 4,5 m. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill komma och ta en titt. Planbestämmelserna finns att läsa under fliken dokument.

Två tomter på Österlånggatan, Vemdalen, Härjedalens kommun

Två tomter på Österlånggatan

Tomt
Vemdalen, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen
750 000 kr
1 054 m² tomt

Dessa två tomter ligger vackert belägna i ett lugnt strövområde mitt i naturen med fin utsikt mot Högfjället och med lättsamt gångavstånd till skola, förskola, affärer och restauranger! Tomterna lämpar sig perfekt både som permanentboende och som fritidsboende och ligger på en förlängning av Österlånggatan i Vemdalen. Här har man skoterleden intill vilket passar perfekt för den som åker skoter. I priset ingår anslutningsavgiften gällande kommunalt vatten och avlopp för en lägenhet och anslutningsavgift gällande el 25A. Anslutningarna levereras vid tomtgräns. Väg, vatten, avlopp och elanslutning till tomterna beräknas vara färdigt till sommaren 2024. Tomterna förbereds för fiber men anslutningsavgift tillkommer till Härjeåns nät. Väg till fastigheterna beräknas vara klar sommaren 2024. Då tomterna ligger utanför detaljplanerat område så prövas varje bygglovsärende för sig av Härjedalens kommun. Säljaren har skickat in och fått ett förhandsbesked beviljat där det framgår att man får bygga bostäder på fastigheterna men där har man inte fastställt byggrätten, alltså i detalj vad man får bygga. När man skall till och bygga på tomten får man göra en vanligt bygglovsansökan. För vidare frågor kontakta en byggnadsinspektör på Härjedalens kommun, vxl 0687-165 00. Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomterna? Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

Visar alla 8