Mäklare Christopher Broman

Christopher Broman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brunkullavägen 14, Storhogna, Bergs kommun

Brunkullavägen 14

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

1 100 000 kr

1 252 m² tomt

Tomt till salu i det fina området Dalvallen i Storhogna! Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus på en tomt med fint läge på fjällsluttningen. Vackra fjällvyer som sträcker sig långt över dalen och här kan du uppleva årets olika perioder spegla sig i naturens skiftande färger runtomkring. Skoter får du åka från din tomt på led som tar dig upp på fjället, du har också närhet till fina längdskidspår och slalombackar. Storhognas egen utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning tar man transportliften över till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter. Anslutningsavgift gällande samfällt vatten/avlopp (till en lägenhet) och el 63 Ampere är betalt och ingår i köpet. Samtliga anslutningar levereras vid tomtgräns. Här tillåter detaljplanen en byggnadsarea om 175 kvm, inom detta 40 kvm för garage eller annan byggnad utan bostadsrum uppföras, två lägenheter. Se detaljplanen under "dokument". Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomten? Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

Enbärsstigen 7, Storhogna, Bergs kommun
 • Imorgon kl 16:00
Enbärsstigen 7, Storhogna, Bergs kommun, bild 2
Enbärsstigen 7, Storhogna, Bergs kommun, bild 3

Enbärsstigen 7

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

4 700 000 kr

107 m²

5 rum

1 466 m² tomt

I härlig fjällmiljö i Storhogna bygger man här ett fantastiskt fint fritidshus. Det här är verkligen ett ställe där man kan vistas och trivas året runt med vacker natur runt knuten och otroligt fin utsikt över fjäll och dal. Huset byggs i en mycket modern och tilltalande stil både exteriört och interiört. Här har man en vacker grå träpanel som passar mycket fint in i fjällmiljön men också moderna inslag av svarta detaljer i fönster. Boarean är 107 kvm fördelat på 1,5 plan där man på entrévåningen disponerar över allrum/kök med stora härliga fönsterpartier som ger huset mycket naturligt ljus, braskamin och högt i tak till nock, två sovrum, helkaklat badrum med bastu, wc-rum, förråd och hall. På loftet finns ett allrum samt två rejäla sovrum. Vid entrén finns ett förråd/teknikrum samt plats för förvaring för skidor under tak. Snyggt, fullt utrustat kök från Ballingslöv med skåpluckor i grå kulör. Altan i soligt läge med vacker stenmur längs ytterväggen och en fantastisk utsikt. Från tomten har du möjlighet att åka skoter på led som tar dig upp på fjället, du har också närhet till fina längdskidspår och slalombackar. Gångavstånd till Storhogna Högfjällshotell och Spa. Fritidshuset är under uppförande och beräknad inflyttning till påsk! Välkommen att kontakta oss för mer info.

 • Premium
Vemdalsskalet Vargfjällsvägen 17, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Vargfjällsvägen 17

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

4 050 000 kr

87 m²

4 rum

906 m² tomt

Här har du chansen att köpa ett alldeles nybyggt och mycket fint fritidshus i det populära området Vargen på Vemdalsskalet. Detta välplanerade fritidshus om 87 kvm är fördelat på tre sovrum, allrum/kök i öppen planlösning, hall, förråd, tvättstuga/teknikrum och badrum med bastu. Huset är mycket härligt med hög takhöjd, stora fönster, braskamin och träpanel på väggarna i en mycket fin brun kulör som passar väldigt bra i en fjällstuga och ger en härlig känsla av lugn och skön fjällatmosfär. Endast ca 1 km bort ligger Skalets torg med affärer, nöjesutbud och restauranger och fler slalombackar. Närhet till hela Vargens utbud av skoterleder och längdskidspår. De bilder i annonsen där möbler finns med är fotade i ett likvärdigt hus, de som saknar möbler är från huset som är till salu. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Lavskrikevägen 8, Storhogna, Bergs kommun
 • Imorgon kl 16:30

Lavskrikevägen 8

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

5 600 000 kr

141 m²

5 rum

1 136 m² tomt

Nu kan vi erbjuda ett alldeles nybyggt fritidshus i Storhogna som är byggt med en otrolig kvalitét och känsla. Huset är ett sk. KL-trä hus vilket ska bidra till ett bra inomhusklimat och är miljövänligt. Stugan har en härlig atmosfär med vackra grå träpaneler, stora fönsterpartier, otrolig utsikt över fjällen, snyggt kök från Ballingslöv och mycket därtill. Stugan är fördelad på hall, tre sovrum, kontorsrum/klädkammare, allrum/kök, allrum på loftet och tre badrum varav ett med bastu. Ett otroligt härligt allrum/kök med hög takhöjd till nock, braskaminen är en inmurad Brunner Panorama och stora fönster mot den vackra utsikten. Teknikrum/tvättstuga med husets värmekälla, tvättmaskin och torktumlare. Det finns även två generösa förrådsutrymmen . Stugan ligger på Lavskrikevägen i det populära området Dalvallen. Här har man vackra fjällvyer som sträcker sig långt över dalen och här kan du uppleva årets olika perioder spegla sig i naturens skiftande färger runtomkring. Här har du närhet till fina längdskidspår och slalombackar. Storhognas egen utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning tar man transportliften över till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter. Titta gärna in på VR-visningen under fliken dokument för att få en känsla av hur det är att gå runt i huset. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

 • Plus
Fjällvägen 10, Vemdalen, Härjedalens kommun
 • Tor 6 apr kl 16:00

Fjällvägen 10

Villa
Vemdalen, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

4 300 000 kr

178 m²

6 rum

2 140 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva detta otroligt vackra timmerhus i Vemdalen. Det rymliga huset har en otroligt härlig känsla även interiört med bland annat fyra eldstäder varav en otroligt vacker kakelugn, rustika trägolv, hög takhöjd och stora höga fönster i gammaldags stil. I huset finns vardagsrum, kök, matsal, fyra sovrum, två badrum, en lyxig relaxavdelning, tvättstuga och gott om plats för förvaring i den stora källaren. Ett härligt inglasat uterum och altan pryder husets ena sida. På tomten finns även en nybyggd carport med praktiskt förråd bakom. Centralt läge med närhet till skola, mataffär, restaurang, längdskidspår, gym mm. Besiktning och energideklaration ligger under dokument på vår hemsida. Välkommen att kontakta oss för att boka tid för visning!

 • Plus
Granvägen 5B, Storhogna, Bergs kommun
 • Budgivning pågår

Granvägen 5B

Fritidshus
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

3 850 000 kr

78 m²

5 rum

453 m² tomt

I detta fina fritidshus bor du precis bredvid slalombacken och längdskidspåret i populära Storhogna. Här har du dessutom närhet till Storhogna M med restaurang, bowling, mataffär och Skistarshop. Härligt fritidshus med ett otroligt fint allrum och kök i öppen planlösning med hög takhöjd till nock, stora fönsterpartier mot backarna och braskamin, fyra sovrum, två badrum varav ett med bastu och ett praktiskt skidförråd vid entrén. Den härliga altanen inbjuder till många fina stunder ute i vårsolen efter en dag i backen. Huset hyrs ut via SkiStar och är bundet till och med 30/4-2024 och vill man säga upp ska det ske senast 15/10-2023 . Ny ägare förbinder sig att överta uthyrningsavtalet. Inventarier ingår förutom personliga saker. Titta gärna in på VR visningen för att få en känsla av hur det är att gå runt i huset. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Björnrike Skiranch 12C, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Skiranch 12C

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

2 500 000 kr

85 m²

4 rum

3 592 kr/mån

29 412 kr/m²

...Här har du chansen att köpa en rymlig etagelägenhet med ett riktigt bra läge i Björnrike. Här behöver du inte ta bilen till slalombacken utan en stig leder dig till Björnrikes hela utbud av slalombackar. Jättefin lägenhet som inrymmer hall, allrum, kök, tre sovrum, två badrum varav ett med bastu. Allrum och kök i öppen planlösning med hög takhöjd i allrummet och härlig balkong i soligt läge. Två rymliga helkaklade badrum och bastu. Tre sovrum där sovrummet på övervåningen är väldigt stort och inrymmer förutom dubbelsäng även soffgrupp. Här har man förutom närheten till slalombackarna även nära till restaurang, mataffär och gym. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

 • Balkong
Björnrike Östra Tjäderstigen 1, Björnrike, Härjedalens kommun
 • Budgivning pågår

Björnrike Östra Tjäderstigen 1

Fritidshus
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

5 000 000 kr

130 m²

5 rum

1 663 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda fritidshus om 130 kvm, högt beläget i Björnrike med utsökta vyer mot närliggande natur & fjällvidder. Huset inrymmer hall, tvättstuga, fyra sovrum, två badrum varav ett med bastu samt kök, allrum i öppen planlösning med högt i tak, öppen spis & härliga fönsterpartier som vetter mot en vacker utsikt. Vid ingången av huset hittar du även ett praktiskt förråd. Uppvärmning sker med bergvärme, vattenburen golvvärme i hela huset. Här har man närhet till allmän service såsom ICA, skidbackar & restauranger! Titta gärna in på VR-visningen för att få en känsla av hur det är att gå runt i huset. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

Vemdalsskalet Klockarstigen norra 41, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Klockarstigen norra 41

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

2 595 000 kr

62 m²

3 rum

2 271 kr/mån

41 855 kr/m²

Välplanerad lägenhet i form av ett eget hus i tilltalande stil både exteriört och interiört. Stora fönster och ljus skandinavisk stil i interiören skapar en mycket härlig känsla. Lägenheten inrymmer allrum/kök med hög takhöjd till nock, badrum med bastu, hall, två sovrum och loft. Altan där man kan avnjuta många fina stunder efter en dag i skidbacken. Praktiskt förråd och skidförråd (kallbonade) vid entrén. På Klockarfjället har man närhet till slalombackar, längdskidspår, restaurangerna på Skalspasset samt Skistars skidhop. Tillträde beräknas kunna ske efter överenskommelse. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

 • Plus
Vemdalsskalet Jägarstigen 15, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Jägarstigen 15, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Jägarstigen 15, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Jägarstigen 15

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

4 950 000 kr

90 m²

5 rum

574 m² tomt

Fastighet med ett perfekt läge på Vemdalsskalet! Söderläge i vacker fjällmiljö precis vid längdskidspåren och ungefär en kilometer från slalombackarna och Vemdalsskalets hela utbud av affärer och restauranger. På fastigheten finns både ett fritidshus om 90 kvm som byggdes 2019 och ett praktiskt attefallshus om 25 kvm med loft för självhushåll som byggdes 2020. Här finns plats för den stora familjen eller gästerna då huvudhuset är på 90 kvm samt loftvåning om ca 40 kvm och inrymmer fyra sovrum, allrum/kök, loft, hall, badrum med bastu och ett separat wc-rum. Här har man en fantastisk utsikt och fint solläge på verandan där det även finns ett härligt vedeldad badtunna. Attefallshuset har en egen härlig liten veranda och inrymmer allrum/kök, badrum, sovrum och sovloft. De flesta inventarier/köksgeråd ingår i köpet, så packa väskan och njut av fjällvärlden. Titta gärna på VR-visningen för att få en känsla av hur det är att gå runt i husen. Både huvudstugan och attefallaren ligger idag för uthyrning med Boka Vemdalen, ny ägare förbinder sig att fortsätta hyra ut husen under vintersäsongen 22-23. Ny ägare bestämmer därefter om man vill fortsätta. Välkommen att kontakta oss för att boka tid för visning!

 • Premium
Vemdalsskalet Lilla stigen norra 4, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
 • Budgivning pågår

Vemdalsskalet Lilla stigen norra 4

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

3 250 000 kr

70 m²

3 rum

1 289 m² tomt

Nu finns chansen att köpa ett riktigt fint fritidshus på Klockarfjället, Vemdalsskalet. På klockarfjället har man ett riktigt bra läge med närheten till skoterleder, längdskidspår och alpinskidåkning. Sommartid kan man njuta av friska vandringsturer på fjället. Här har man också nära till Vemdalsskalet hela utbud av slalombackar, affärer och restauranger och pulsen som det medför men om du hellre vill ta en lugn dag och bara vara för dig själv kan du även dra dig tillbaka till stugan och njuta av den rogivande omgivningen. Den mycket fina stugan inrymmer ett stort allrum och kök med vackra spröjsade fönster, synliga bjälkar i taket, braskamin med skiffersten bakom och ett fullt utrustat kök. I stugan finns även ett sovrum, sovloft och ett fint helkaklat badrum med bastu. Altan i soligt läge med fantastisk utsikt över fjällmiljön. I källaren finns skotergarage, gott om förrådsutrymmen och teknikrum. Uppvärmning sker med bergvärme, vattenburen golvvärme på entreplan. Inventarierna ingår i köpet, det vill säga allt du behöver finns redan på plats. Det är bara att börja njuta av fjällen! Stugan ligger på uthyrningsavtal med Skistar. Välkommen att kontakta oss för att boka tid för visning!

 • Plus
Rönnvägen 19 B, Storhogna, Bergs kommun

Rönnvägen 19 B

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

3 295 000 kr

87 m²

4 rum

3 159 kr/mån

37 874 kr/m²

Nu har du chansen att köpa en alldeles nybyggd lägenhet i Storhogna! Lägenheten om 87 kvm är byggd i en mycket tilltalande stil både exteriört och interiört. Stora fönster och grå träpaneler med svarta detaljer skapar en mycket härlig fjällkänsla i lägenheten. Den välplanerade lägenheten är byggd i ett plan plus loft med ett praktiskt förråd vid entrén. På entréplan finns en välkomnande hall, två sovrum, ett lyxigt helkaklat badrum med bastu, ett separat wc-rum och ett härligt allrum och kök i öppen planlösning med hög takhöjd till nock, braskamin och stora fönster. På övervåningen finns ett rymligt masterbedroom och ett stort loft med gott om plats för umgänge. Altan med utgång från köket där man kan avnjuta många fina stunder efter en dag i skidbacken. Vattenburen golvvärme på entréplan, elradiator i sovrummet på övervåningen. Tillträde kan ske omgående så att du kan hinna njuta av en vinter här. Välkommen att kontakta oss för att boka visning.

Blåhakevägen 1A, Storhogna, Bergs kommun

Blåhakevägen 1A

Lägenhet
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

2 695 950 kr

95,6 m²

5 rum

2 500 kr/mån

28 200 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en helt nybyggd lägenhet med stugkänsla i populära Storhogna. I föreningen finns 22 stycken lägenheter fördelat på 11 stycken parhus i söderläge. Lägenheterna består av ett entréplan samt loft. Till respektive lägenhet finns dessutom ett skidförråd och en uteplats, perfekt för soliga vårvinterdagar. Uppvärmning sker genom en frånluftsvärmepump samt vattenburen golvvärme på entréplanet och vattenradiatorer på loftet. På entréplanet möts du av en välkomnande hall med garderober för klädförvaring. Intill hallen finns lägenhetens större badrum som även inkluderar en bastu. Vidare från hallen leds du in till lägenhetens hjärta, storstugan. Här finns alla förutsättningar för umgänge i form av mysiga spelkvällar framför brasan. Köket i storstugan är ett fullt utrustat kök från Marbodal. Taket i allrummet är öppet upp till nock vilket ger en känsla av rymd. På entréplanet finns även tre av lägenhetens fyra sovrum. Rakt fram från hallen leder trappen upp till loftvåningen. På loftet finns ett allrum med utsikt ner till storstugan. Här finns även lägenhetens andra badrum med toalett, tvättställ och dusch. Lägenhetens fjärde sovrum finns här på loftet och rymmer en dubbelsäng om så önskas. Här har du närhet till fina längdskidspår och slalombackar. Storhognas egen utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning tar man transportliften över till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

 • Plus
 • Uteplats
Vemdalsskalet Nedre Kullstigen 13 D, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Nedre Kullstigen 13 D

Lägenhet
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

3 345 000 kr

75 m²

4 rum

2 974 kr/mån

44 600 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en riktigt fin lägenhet på Klockarfjället som färdigställdes i april 2021! På Klockarfjället, Vemdalsskalet ligger detta boende som har allt du kan önska dig av ditt fjällboende, härlig fjällkänsla med träpaneler på väggarna i grå kulör, kök och allrum i öppen planlösning med braskamin, hög takhöjd, stora fönster samt balkong med fantastisk utsikt och där man har möjlighet att avnjuta fina dagar i vårsolen. Kök från Marbodal med vackra grå skåpluckor och fullt utrustat med vitvaror från Cylinda. I lägenheten finns även tre sovrum, badrum med bastu, separat wc-rum och hall. Lägenheten säljs möblerad inklusive fullt utrustat kök. Här bor man ungefär 200 meter från pisten och expressliften Väst Express men man har också närhet till längdskidspåret som finns i området. Endast en promenad bort ligger Skalspasset med restauranger och Skistars gästservice och skidshop. Boendet ligger i nära anslutning till Vemdalens expansion, Klyftberget ett helt nytt skidområde i direkt anslutning till Skalspasset samt utökningen med nya liftar och backar i Hovde syd. Titta gärna in på VR-visningen för att få en känsla av hur det är att gå runt i boendet. Den finner du under dokument och länkar på vår hemsida. Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
Blåbärsstigen 4, Storhogna, Bergs kommun

Blåbärsstigen 4

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

1 500 000 kr

1 235 m² tomt

Tomt till salu i det fina området Dalvallen i Storhogna! Här har du möjlighet att bygga ditt drömhus på en tomt med fint läge på fjällsluttningen. Vackra fjällvyer som sträcker sig långt över dalen och här kan du uppleva årets olika perioder spegla sig i naturens skiftande färger runtomkring. Skoter får du åka från din tomt på led som tar dig upp på fjället, du har också närhet till fina längdskidspår och slalombackar. Storhognas egen utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning tar man transportliften över till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter. Anslutningsavgift gällande samfällt vatten/avlopp (till en lägenhet) och el 63 Ampere är betalt och ingår i köpet. Samtliga anslutningar levereras vid tomtgräns. I marken har även förberetts för fiber. Här tillåter detaljplanen en byggnadsarea om 175 kvm, två lägenheter. Se detaljplanen under "dokument". Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomten? Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

Myltstigen 6, Storhogna, Bergs kommun

Myltstigen 6

Tomt
Storhogna, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

1 500 000 kr

1 206 m² tomt

Högst upp i området Dalvallen, Storhogna ligger denna fina tomt med fantastisk utsikt över fjället och naturen som närmaste granne. Här har du möjlighet att att bygga ditt eget drömboende på en plats där du kan du uppleva årstiderna spegla sig i naturens skiftande färger runtomkring. Längdskidspåret ligger strax ovanför tomten så du kan spänna på dig längdskidorna och ta dig en härlig tur i den vackra naturen och fjället. Här har du även möjlighet att åka skoter från din tomt på led som tar dig upp på fjället och närhet finns även till slalombackar. Storhognas egen utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning tar man transportliften över till Klövsjö. En bilfärd på ca 15 min tar dig enkelt till Klövsjö eller Vemdalsskalet och du har ca 25 min till Björnrike. Här finns aktiviteter sommar som vinter. Anslutningsavgift gällande samfällt vatten/avlopp (till en lägenhet) och el 63 Ampere är betalt och ingår i köpet. Samtliga anslutningar levereras vid tomtgräns. I marken har även förberetts för fiber. Här tillåter detaljplanen en byggnadsarea om 175 kvm, två lägenheter. Se detaljplanen under fliken "dokument". Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomten? Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

Nilsvallen 638, Sveg, Härjedalens kommun

Nilsvallen 638

Villa
Sveg, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

1 570 000 kr

147 m²

5 rum

2 550 m² tomt

I populära Nilsvallen i Sveg ligger denna charmiga fastighet som är väl omhändertagen med det lilla extra med b,la en inramning av fastigheten i form av en gärdesgård och två infarter med egentillverkade grindar. Här har man renoverat och satt sin prägel på fastigheten. Här är det bara att flytta in för en blivande köpare. Fastigheten består av bostadshus, garage och goda förrådsmöjligheter endast ca tre kilometer från Svegs centrum. Tomten är på hela 2 550 kvadratmeter. Bostadshuset är fördelat på två plan med hela 270 cm i takhöjd på större delen nedervåningen och 240 cm på övervåningen. På entréplan kommer man in i en välkomnande hall och till vänster finns det rymliga köket. Rakt fram i huset från hallen finns det stora vardagsrummet där man även når nedervåningens sovrum samt trappen upp till det övre planet. Murstocken är centralt placerad i huset och möjlighet till installation av kamin finns i vardagsrummet. I anslutning till hallen finns ett mindre förrådsrum och ett teknikrum. Till höger om hallen finns en praktisk groventré/tvättstuga och här finns även ett helkaklat badrum. På övervåningen finns tre sovrum och ett badrum. Till huset hör även en altan skyddat belägen på ena gaveln i söderläge som ger en god överblick på tomten och skogspartiet intill. Uppvärmning sker med vattenburen värme, elpanna och en härlig vedspis i köket. På gården finns förutom bostadshuset ett stort garage med praktisk smörjgrop, förråd och stor kompressor. På gården finns även carport flera förråd och en lekstuga för de små. Huset är besiktigat och energideklaration finns, du hittar protokollen under "Dokument". Välkommen att kontakta oss för att boka visning!

 • Plus
Idet Fjällby 2, null, Härjedalens kommun

Idet Fjällby 2

Fritidshus
Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

1 395 000 kr

73 m²

4 rum

1 757 kr/mån

Här kommer äntligen uppföljaren till det populära projektet Idet Fjällby 1 som uppläts våren 2022. I detta spännande projekt bygger man 15 bostadsrättslägenheter, 10 lägenheter i parhus som sitter ihop med skidförråd mellan husen och 5 lägenheter som fristående attefallshus, i modern fjälldesign med ladustil, med mycket trä och mycket glas. Stora fönsterpartier, svart betsad träpanel, vacker stensättning och svarta fönsterramar skapar den gedigna känslan. Du har chansen att välja mellan två olika utformningar då man bygger tio lägenheter med boarea 73 kvm och fem lägenheter med boarea 25 kvm. Alla har en riktigt bra och yteffektiv planlösning och luftig känsla. I lägenheterna om 73 kvm inrymmer man två sovrum, loft, badrum, hall och allrum/kök. I lägenheterna om 25 kvm inrymmer man sovrum, loft, allrum/kök och badrum. Stora fönsterpartier och hög takhöjd till nock ger en luftig och ljus känsla. Husen byggs på Mosippevägen i Björnrike, här har man en fantastisk utsikt över fjällvidderna och det magiska Sonfjället. Ungefär en kilometer bort finns det nya centrumet Blästervallen i Björnrike med slalombackar, längdskidspår, restauranger och Skistar shop & skiduthyrning. På fastigheten bygger man även ett separat bastuhus som är gemensamt för alla lägenhetsägare. Här har du möjlighet att flytta in till april 2023. Skynda dig att ta kontakt med oss för att få ta del av all information och för att teckna dig på just den lägenhet du vill ha. Först till kvarn! Tillval går att göra, titta gärna på tillvalslistan för respektive lägenhet som finns under fliken dokument. Altaner ingår ej. Bilderna är illustrationer och avvikelser kan förekomma. Bostadsrättsföreningen består av 15 stycken lägenheter varav 10 st på 73 kvadratmeter och 5 stycken på 25 kvadratmeter. Den indirekta nettoskuldsättningen per lägenhet är 459 000 kr för de stora lägenheterna och 282 000 kr för de mindre.

 • Nybyggnadsprojekt
Björnrike Mosippevägen 1A, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Mosippevägen 1A

Fritidshus
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

2 595 000 kr

73 m²

4 rum

2 858 kr/mån

Fin lägenhet i modern fjälldesign med ladustil, med mycket trä och mycket glas. Lägenheten har stora fönsterpartier och hög takhöjd i allrummet till nock vilket ger lägenheten en härlig känsla. Lägenhetens 73 kvm har man utnyttjat till fullo med en riktigt bra planlösning. Två sovrum, stort loft, helkaklat badrum, hall och allrum/kök. Fina träpaneler på väggarna i vitt och fondvägg i brun bets. Golvvärme ingår i standardutförandet på nedervåningen i hall, badrum, allrum och sovrum 1. Fullt utrustat kök från IKEA med kyl/frys, diskmaskin, kolfilterfläkt, induktionshäll och inbyggd ugn. Rustik trappa i trä och rostfritt stål. Badrum med dusch, badrumsmöbel och toalett. Kakel och klinker ingår som standardutförande i badrummet. Lägenheten ligger på Mosippevägen i Björnrike, här har man en fantastisk utsikt över fjällvidderna och det magiska Sonfjället. Ungefär en kilometer bort finns det nya centrumet Blästervallen i Björnrike med slalombackar, längdskidspår, restauranger och Skistar shop & skiduthyrning. Här har du möjlighet att flytta in till april 2023. Tillval går att göra om man önskar exempelvis braskamin. Titta gärna på tillvalslistan som finns under fliken dokument. Alla tillval hanteras av byggaren. Bilderna är illustrationer och avvikelser kan förekomma. Observera att på bilderna förekommer även tillval. I köpet ingår inte altaner, möbler eller garderober.

 • Nyproduktion
Björnrike Mosippevägen 9C, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Mosippevägen 9C

Fritidshus
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

1 395 000 kr

25 m²

2 rum

1 757 kr/mån

Här får du mycket på en mindre yta. Fin lägenhet i egen huskropp i modern fjälldesign med ladustil, med mycket trä och mycket glas. I denna kvadratsmarta lägenhet om 25 kvm inrymmer man hall, allrum/kök, sovrum, loft och badrum. Hög takhöjd i allrummet/köket och stora fönster som ger en härlig känsla av att vara nära naturen. Fin träpaneler på väggar. Lägenheten byggs på Mosippevägen i Björnrike, här har man en fantastisk utsikt över fjällvidderna och det magiska Sonfjället. Ungefär en kilometer bort finns det nya centrumet Blästervallen i Björnrike med slalombackar, längdskidspår, restauranger och Skistar shop & skiduthyrning. Här har du möjlighet att flytta in till april 2023. Bilderna är illustrerade bilder och avvikelser kan förekomma. Observera att på bilderna förekommer även tillval. Tillval går att göra om man önskar byta ut vissa material. Titta gärna på tillvalslistan som finns under fliken dokument. Alla tillval hanteras av byggaren. I köpet ingår inte altaner, möbler eller garderober.

 • Nyproduktion
Tomt på Kilberget Vemdalen, Vemdalen, Härjedalens kommun

Tomt på Kilberget Vemdalen

Tomt
Vemdalen, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

925 000 kr

1 793 m² tomt

Nu finns det endast en tomt kvar på Kilberget i Vemdalen! Härifrån har du milsvid utsikt över fjällvärlden och det magiska Sonfjället rakt i blickfånget. Här är det lika vackert att vara på sommaren som på vintern och det finns gott om aktiviteter att göra året runt, på sommaren kan man tex fylla frysen med bär från skogen eller vandra i den fina omgivningen och på vintern kan man åka skoter på fina skoterleder i området samt åka längdskidor på det upplysta elljusspåret i byn. I Vemdalen finns service som skola, förskola, affärer och restauranger. Alpin skidåkning har man endast ca 15 minuter med bil bort då Vemdalen by ligger strategiskt till mellan de populära skidorterna Vemdalsskalet och Björnrike. I priset ingår anslutningsavgiften gällande kommunalt vatten och avlopp för en lägenhet och anslutningsavgift gällande el 25A. Anslutningarna levereras vid tomtgräns. Väg, vatten, avlopp och elanslutning till tomterna beräknas vara färdigt under december 2022. Det finns möjlighet att ansluta sig till Härjeåns fibernät och kostnaden ( f.n 25900kr) för detta står köparen. Tomten har väldigt stor byggrätt, här får man bygga hela 220 kvm som största byggnadsarea + 50 kvm för uthus/balkong, se mer gällande detaljplanen under fliken "dokument". Spekulanter uppmanas prata med Härjedalens kommun vid frågor om byggrätten tel vxl 0680-16100. Tomterna kommer att ingå i två vägsamfälligheter, en av dessa håller f.n. på att bildas. Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomten? Tomten har en av byns vackraste vyer mot Sonfjället som vi tycker du måste uppleva på plats. Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

 • Plus
Två tomter på Österlånggatan, Vemdalen, Härjedalens kommun

Två tomter på Österlånggatan

Tomt
Vemdalen, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

750 000 kr

1 054 m² tomt

Dessa två tomter ligger vackert belägna i ett lugnt strövområde mitt i naturen med fin utsikt mot Högfjället och med lättsamt gångavstånd till skola, förskola, affärer och restauranger! Tomterna lämpar sig perfekt både som permanentboende och som fritidsboende och ligger på en förlängning av Österlånggatan i Vemdalen. Här har man skoterleden intill vilket passar perfekt för den som åker skoter. I priset ingår anslutningsavgiften gällande kommunalt vatten och avlopp för en lägenhet och anslutningsavgift gällande el 25A. Anslutningarna levereras vid tomtgräns. Väg, vatten, avlopp och elanslutning till tomterna beräknas vara färdigt till sommaren 2023. Tomterna förbereds för fiber men anslutningsavgift (f.n. 25 900 kr) tillkommer till Härjeåns nät. Väg till fastigheterna beräknas vara klar sommaren 2023. Då tomterna ligger utanför detaljplanerat område så prövas varje bygglovsärende för sig av Härjedalens kommun. Säljaren har skickat in och fått ett förhandsbesked beviljat där det framgår att man får bygga bostäder på fastigheterna men där har man inte fastställt byggrätten, alltså i detalj vad man får bygga. När man skall till och bygga på tomten får man göra en vanligt bygglovsansökan. För vidare frågor kontakta en byggnadsinspektör på Härjedalens kommun, vxl 0687-165 00. Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomterna? Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

Björnrike Blästervallsvägen 40A, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Blästervallsvägen 40A

Lägenhet
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

2 600 000 kr

70 m²

3 rum

3 897 kr/mån

37 143 kr/m²

Här har du chansen att köpa en alldeles nybyggd lägenhet med otroligt bra läge precis nedanför populära Björnvallen i Björnrike! Härifrån behöver du inte ta bilen till skidbacken, slalombackarna har du alldeles runt knuten. Riktigt smakfullt och praktiskt inredd lägenhet med många fina detaljer som ger en härlig fjällkänsla. Allrum och kök i öppen planlösning med vacker grå träpanel på väggarna och snyggt kök från Ballingslöv i mörkt grå kulör. Fina golv i ekparkett och trevligt ljusinsläpp. Rymlig altan under tak där du kan njuta i vårsolen efter en dag i pisten. I lägenheten finns även två sovrum, hall, badrum med bastu och ett separat wc-rum. Utanför lägenheten finns ett praktiskt skidförråd. Huset har en mycket snygg exteriör design, limträpanel med svart och grå kulör. Uppvärmning sker med bergvärme, vattenburen golvvärme. Från lägenheten har man både närheten till barnfamiljernas paradis Björnvallen med barnvänliga liftar och backar samt till Grizzly express som är en sittlift som tar dig ända till toppen där du sedan kan välja på flera pister i varierade svårhetsgrader. Björnrike torg och Björnvallen erbjuder dessutom restauranger och Skistars Conceptstore. Här planeras det dessutom för fler butiker och cafeér. Lägenheten är snyggt inredd med nya möbler som ingår i köpet. Lägenheten hyrs ut via Skistar. Kontakta oss gärna för att boka visning!

 • Plus
Björnrike Kantarellstigen 2, Björnrike, Härjedalens kommun

Björnrike Kantarellstigen 2

Fritidshus
Björnrike, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

450 000 kr

110 m²

6 rum

730 m² tomt

...på en attraktiv plats i Björnrike ligger denna ideella andel att förvärva i lägenhet A. Med endast en årskostnad om 5500:- per period nyttjar man 5 veckor under andelsperioden som omfattar tiden from v40 - v39. Valda veckor för denna period är vecka 30, 33 & 36. Toppenläge med närheten till skidbacken och med en makalös utsikt mot Sonfjället. Rymlig lägenhet på 110 m2 med allrum/kök i öppen planlösning, fyra sovrum, tio bäddar + bäddsoffa, två badrum, bastu, separat wc-rum och ytterligare ett allrum. Stor och härlig altan i soligt läge! Visning kan ske söndagar mellan bytena. Varmt välkommen att höra av er med era frågor eller boka in en visning för ert kommande boende i härliga Björnrike..

 • Plus
Vemdalsskalet Björnstigen 33, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
 • Budgivning pågår

Vemdalsskalet Björnstigen 33

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

3 600 000 kr

95 m²

4 rum

1 485 m² tomt

Nu finns chansen att köpa ett riktigt fint fritidshus på populära Vemdalsskalet. På Björnstigen har man ett riktigt bra läge med närheten till skoterleder, längdskidspår och skidleder som tar dig upp på fjället. Sommartid kan man plocka både blåbär och hjortron nära intill och njuta av friska vandringsturer på fjället. Här har man också nära till Vemdalsskalets hela utbud av slalombackar, affärer och restauranger och pulsen som det medför men om du hellre vill ta en lugn dag och bara vara för dig själv kan du även dra dig tillbaka till stugan och njuta av den rogivande omgivningen. Den mycket fina stugan inrymmer ett stort allrum med vackra spröjsade fönster, synliga bjälkar i taket och braskamin med skiffersten bakom. I stugan finns även tre sovrum, ett badrum med bastu och ett fullt utrustat kök. Altan i soligt läge med fantastisk utsikt över fjällmiljön. På tomten finns också ett väl tilltaget förråd, med en del som är varmbonad samt vedbod och skotergarage. De flesta inventarierna som finns i stugan ingår i köpet, inventarielista finns att tillgå. Stugan är besiktad, protokoll hittar ni under fliken dokument. Titta gärna in på VR-visningen för att få en känsla av hur det är att gå runt i stugan. Välkommen att kontakta oss för att ta del av besiktningsprotokollet och för att boka visning!

Vemdalsskalet Klockarstigen Södra 7, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Klockarstigen Södra 7

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen

1 095 000 kr

1 291 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga drömmen att bygga ditt fjällboende på populära Klockarfjället. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för kommunalt vatten/avlopp (en lägenhet och elanslutningsavgift max 63A. Samtliga anslutningar levereras vid tomtgräns. Största byggnadsarea per fastighet är 170m². Utöver största byggnadsarea får tomt bebyggas med högst 25m² uthus/balkong. Högst två lägenheter per tomt. Högst två våningar - högsta byggnadshöjd 7,5 m - högsta nockhöjd 9,5m. (se vidare i bifogad detaljplan under fliken dokument/länkar). Köparna bör stämma av byggrätten med Härjedalens kommun vxl 0680-161 00. Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomten? Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

 • Plus

Visar alla 26