Fädriften 48

Täppet (Centralt), Kristianstads kommun Se på karta

4 490 000 kr

4 950 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
185 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 004 m²
Byggår
1967
Energiklass
C

En exklusiv villa invid Fädriften, på centralt läge i Åhus. Ett hus som många lagt märke till på grund av sin exklusiva exteriör. Perfekt läge för boende där man vill ha nära till allt! Havet och stranden, busshållplats med god kommunikation, skola, affärer, hamnen med dess restauranger sommartid och centrala Åhus. Endast en ägare genom alla år, från byggnation tills nu. En ägare som varit noggrann och vårdat huset med kärlek. Bostaden är ett enplanshus med alla dess fördelar, som tilltalar alla köparkategorier.
Huset är arkitektritat med många tilltalande detaljer samt ett pedantiskt underhåll och försiktig modernisering genom åren av ägaren. Underbar och påkostad altan på baksidan av huset, flera blyinfattade fönster i huset, öppen brasa med insats, nyare vitvaror samt ny värmeanläggning är några fina detaljer. Trädgården omsluts av en mur och stor tujahäck vilket ger en privat trädgård på baksidan av huset. Fin kvällsbelysning på muren. Husets trädetaljer har målats och taket har tvättats med jämna mellanrum för att behålla sin lyster. Sammanfattningsvis ett mycket välvårdat hus utan allvarliga brister. Förbesiktning är gjord.

För dig som värdesätter att boytan är på ett plan och som vill bo centralt i Åhus med närhet till allt. För dig som uppskattar god kvalité och ser eventuella utvecklingsmöjligheter. Som grädde på moset har huset en låg energiförbrukning enligt senaste energideklarationen.

Läs mer hos mäklaren
Din Mäklare Peter Olvsborn

Kontakta mäklaren

Peter Olvsborn

Din Mäklare Peter Olvsborn
Mäklare Peter Olvsborn, Din Mäklare Peter Olvsborn
+46708-240472