Din Mäklare Peter Olvsborn

Din Mäklare Peter Olvsborn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fädriften 48, Täppet (Centralt), Kristianstads kommun

Fädriften 48

Villa
Täppet (Centralt), Kristianstads kommun
Din Mäklare Peter Olvsborn
4 290 000 kr
185 + 10 m²
6 rum
1 004 m² tomt

En exklusiv villa invid Fädriften, på centralt läge i Åhus. Ett hus som många lagt märke till på grund av sin exklusiva exteriör. Perfekt läge för boende där man vill ha nära till allt! Havet och stranden, busshållplats med god kommunikation, skola, affärer, hamnen med dess restauranger sommartid och centrala Åhus. Endast en ägare genom alla år, från byggnation tills nu. En ägare som varit noggrann och vårdat huset med kärlek. Bostaden är ett enplanshus med alla dess fördelar, som tilltalar alla köparkategorier. Huset är arkitektritat med många tilltalande detaljer samt ett pedantiskt underhåll och försiktig modernisering genom åren av ägaren. Underbar och påkostad altan på baksidan av huset, flera blyinfattade fönster i huset, öppen brasa med insats, nyare vitvaror samt ny värmeanläggning är några fina detaljer. Trädgården omsluts av en mur och stor tujahäck vilket ger en privat trädgård på baksidan av huset. Fin kvällsbelysning på muren. Husets trädetaljer har målats och taket har tvättats med jämna mellanrum för att behålla sin lyster. Sammanfattningsvis ett mycket välvårdat hus utan allvarliga brister. Förbesiktning är gjord. För dig som värdesätter att boytan är på ett plan och som vill bo centralt i Åhus med närhet till allt. För dig som uppskattar god kvalité och ser eventuella utvecklingsmöjligheter. Som grädde på moset har huset en låg energiförbrukning enligt senaste energideklarationen.

  • Plus
Djurröds byväg 128, Djurröd, Kristianstads kommun

Djurröds byväg 128

Villa
Djurröd, Kristianstads kommun
Din Mäklare Peter Olvsborn
2 050 000 kr
120 + 64 m²
6 rum
1 968 m² tomt

Nyligen färdigställd villa i Djurröd. Hög kvalite på inredning och utemiljö. Rejäla ytor för uppställning på tomten. Bakre delen av tomten har gräsmatta. Trevligt inglasat uterum och härlig altan på husets baksida. 4 sovrum, kök, badrum, toalett och 2 vardagsrum. Dubbelgarage med portar på 50 kvm. Stor singelbelagd uppfart med gott om uppställningsplats. Allt färdigt och klart! Bara att flytta in! Ungefär 10 min från fastigheten finns orten Vä, där finns det matbutik, bensinstation, apotek, restauranger etc). Ytterligare 5 min bort så är man i Kristianstad med bland annat Härlövs handelsområde. Huset är förmodligen från 1800-talet och det finns ingen ritning! Det skall även nämnas att ström och avlopp finns framdraget till en eventuell och framtida Attefallsstuga på tomten/gräsmattan. Anmäl intresse till mäklaren, så avtalar vi en visningstid! Mäklare Peter Olvsborn

Amerikavägen 32, Fjälkinge vid skolan, Kristianstads kommun

Amerikavägen 32

Villa
Fjälkinge vid skolan, Kristianstads kommun
Din Mäklare Peter Olvsborn
3 295 000 kr
144 + 25 m²
6 rum
401 m² tomt

1,5-planshus på utmärkt läge i Fjälkinge. Det mesta genomgånget i huset, (förutom badrum uppe). Ljust och fräscht. Ny luft/luft 2022. Nytt tak på garage och ny panel. Bra planering för er som behöver gott om sovrum. Nytt kök och toalett nere (2016). Insynsskyddad, och "lagom stor" trädgård i rätt väderstreck. Närhet till skola, affär och kommunikationer. Fjälkinge har dessutom en station för tåget, för er som behöver pendla. Aktiva idrottsföreningar för många sporter. Affär, tandläkare etc i byn. Bra hus i gott skick med rimlig boendekostnad! Kontakta mäklaren för personlig visning.

Visar alla 3