Mäklare Peter Olvsborn

Peter Olvsborn

Om mig

Jag heter Peter Olvsborn och har varit registrerad mäklare i 33 år och förmedlat fastigheter i eget namn lika länge. Jag förmedlar hus och hem på Sveriges vackraste del och mitt kontor ligger mitt i Åhus, Skåne. Lokal förankring och tradition, med erfarenhet, kunskap och engagemang har varit mina ledord i mitt arbete genom alla år. Det kontaktnät och den erfarenhet jag byggt upp genom åren, hjälper mig att uppnå toppresultat, både för mig personligen och för dig som kund. Välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Manne Måns väg 15, Äspet, Kristianstads kommun

Manne Måns väg 15

Villa
Äspet, Kristianstads kommun
Din Mäklare Peter Olvsborn

12 000 000 kr

190 m²

6 rum

1 820 m² tomt

Söker ni ett bekvämt och komplett hem att flytta in i, är det här en dröm! Här bor du lugnt och ostört i Äspets fina skogsmiljö. Den mycket exklusiva villan ligger på en fantastisk syd-västtomt på 1820 kvm i slutet av en återvändsgata. Planeringen av både inneytor och sällskapsytor ute, har gjorts med tanke på Äspets vackra natur och höjdskillnader. Terrasser både runt husets framsida och övriga anlagda utemiljöer, har planerats med tanke på bästa solläge. Stor inhägnad pool (8 x 4 m) med soldäck runtom. Dubbelgarage på 60 kvm, med värmeslingor och klinkers på golvet. (Går att göra om till ytterligare bostadsyta om för den som saknar ytor). Framför detta garage finns uppställningsplatser för ett antal bilar. Gästhus i form av en Attefallsstuga med egen parkering och uteplats, helt avskilt från huvudbyggnaden. Villan på ca 190 kvm har 4 sovrum, två vardagsrum, kök med öppen planlösning, tvättstuga, 2 badrum och en gästtoalett. Läget är helt otroligt! Nära Hanöbuktens sandstrand (600m), hamnen och centrala Åhus (800m) och till golfbanan (som rankas bland Sveriges 5 bästa) endast 1000m. Vad mer kan man önska? Anmäl er till mäklaren för privat visning! Peter Olvsborn Fastighetsmäklare

Amaryllisvägen 2g, Hammar, Kristianstads kommun
  • Budgivning pågår

Amaryllisvägen 2g

Lägenhet
Hammar, Kristianstads kommun
Din Mäklare Peter Olvsborn

2 750 000 kr

97,8 m²

3 rum

4 996 kr/mån

28 119 kr/m²

Enplans bostadsrätt i Hammar på bästa läge! Centralt belägna bostadsrätter i Kristianstad med allt på ett plan, med uteplats och lite tomt, är det verkligen ont om. Därför är det extra trevligt att kunna presentera en marklägenhet i bostadsrättsföreningen Amaryllis i Hammar. Föreningen har funnits i ca 10 år och har en mycket stabil ekonomi. Totalt finns det 24 lägenheter i föreningen men det är sällsynt att någon av dessa blir till salu. Efter att C4 shopping i Hammar tillkommit, har dessa enplanslägenheter ytterligare ökat i populäritet. Nyproducerade lägenheter består nästan alltid av två plan med trappa. Månadsavgiften för bostadsrätten är 4 996:- och då ingår uppvärmning, v/a, sophämtning. Även carport ingår i avgiften. Cykelavstånd till centrala Kristianstad och gångavstånd till C4-shopping. Bra bussförbindelser, endast ett stenkast bort. Verkligen tillfälle att förvärva en marklägenhet i en stabil förening på ett lugnt och tryggt område. Kontakta mäklaren för personlig visning! Anmäl dig till personlig visning 18/3. Välkomna Mäklare Peter Olvsborn

  • Uteplats
Vrams bygata 9, Västra Vram / Tollarp, Kristianstads kommun

Vrams bygata 9

Villa
Västra Vram / Tollarp, Kristianstads kommun
Din Mäklare Peter Olvsborn

1 495 000 kr

235 m²

6 rum

1 076 m² tomt

Fastighet med två separata byggnader i V.Vram. Det finns separat vatten- och elmätare i de båda huset. För närvarande är det lilla huset uthyrt med en kallhyra på 4500:-/mån, stora huset 8000:- i kallhyra. Driftskostnader för ägaren utgörs av renhållning, försäkring samt fastighetsskatt på totalt ca 12 000:-/året. Uppvärmning/elförbrukning står hyresgästerna själva för. Nära Vramskyrkan och inte heller långt till Vramsån. Närhet till skola och kommunikationer (bussar). Utmärkta kommunikationer till Malmö och Kristianstad. Inne i Tollarp finns matbutik, kommunal skola och en friskola. Det finns även en mycket aktiv idrottsförening några hundra meter bort. Möjlighet till ett billigt boende vid boende i det stora huset och uthyrning av det mindre. Eller uthyrning av båda enheterna. Kontakta mäklaren för enkild visning på tidpunkt som överenskommes.

Fädriften 48, Täppet (Centralt), Kristianstads kommun

Fädriften 48

Villa
Täppet (Centralt), Kristianstads kommun
Din Mäklare Peter Olvsborn

4 490 000 kr

185 m²

6 rum

1 004 m² tomt

En exklusiv villa invid Fädriften, på centralt läge i Åhus. Ett hus som många lagt märke till på grund av sin exklusiva exteriör. Perfekt läge för boende där man vill ha nära till allt! Havet och stranden, busshållplats med god kommunikation, skola, affärer, hamnen med dess restauranger sommartid och centrala Åhus. Endast en ägare genom alla år, från byggnation tills nu. En ägare som varit noggrann och vårdat huset med kärlek. Bostaden är ett enplanshus med alla dess fördelar, som tilltalar alla köparkategorier. Huset är arkitektritat med många tilltalande detaljer samt ett pedantiskt underhåll och försiktig modernisering genom åren av ägaren. Underbar och påkostad altan på baksidan av huset, flera blyinfattade fönster i huset, öppen brasa med insats, nyare vitvaror samt ny värmeanläggning är några fina detaljer. Trädgården omsluts av en mur och stor tujahäck vilket ger en privat trädgård på baksidan av huset. Fin kvällsbelysning på muren. Husets trädetaljer har målats och taket har tvättats med jämna mellanrum för att behålla sin lyster. Sammanfattningsvis ett mycket välvårdat hus utan allvarliga brister. Förbesiktning är gjord. För dig som värdesätter att boytan är på ett plan och som vill bo centralt i Åhus med närhet till allt. För dig som uppskattar god kvalité och ser eventuella utvecklingsmöjligheter. Som grädde på moset har huset en låg energiförbrukning enligt senaste energideklarationen.

Bivägen 10, Täppet, Kristianstads kommun

Bivägen 10

Villa
Täppet, Kristianstads kommun
Din Mäklare Peter Olvsborn

8 300 000 kr

184 m²

5 rum

1 162 m² tomt

Villa från 2009 som renoverats de senaste åren. Nytt kök som öppnats upp mot vardagsrum med nya vitvaror i kök och även nytt i grovköket, nya golv och nymålat överallt, nytt värmesystem. Utvändigt har trädgården nyanlagts med sprinklersystem i gräsmattan och robotklippare. Samtliga betongplattor runt huset har bytts mot markbetong. Poolen med saltvattensrening har nytt pooltak och ny liner. Flera fina uteplatser har skapats med tak som via knapptryckning rullas in. Förrådet har inretts med klinkers på golvet. Fin mur runt hela fastigheten. Låsbara grindar till baksidan. Ett fantastiskt fint hus med härligt ljusinsläpp, helt i nyskick. Perfekt läge nära busshållplats på Fädriften och gångavstånd till hamn, strand och affärer!

  • Plus
Amerikavägen 32, Fjälkinge vid skolan, Kristianstads kommun

Amerikavägen 32

Villa
Fjälkinge vid skolan, Kristianstads kommun
Din Mäklare Peter Olvsborn

3 295 000 kr

144 m²

6 rum

401 m² tomt

1,5-planshus på utmärkt läge i Fjälkinge. Det mesta genomgånget i huset, (förutom badrum uppe). Ljust och fräscht. Ny luft/luft 2022. Nytt tak på garage och ny panel. Bra planering för er som behöver gott om sovrum. Nytt kök och toalett nere (2016). Insynsskyddad, och "lagom stor" trädgård i rätt väderstreck. Närhet till skola, affär och kommunikationer. Fjälkinge har dessutom en station för tåget, för er som behöver pendla. Aktiva idrottsföreningar för många sporter. Affär, tandläkare etc i byn. Bra hus i gott skick med rimlig boendekostnad! Kontakta mäklaren för personlig visning.

Visar alla 6