Kommande

Strandvägen 23

Tidö-Lindö, Västerås kommun Se på karta

7 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
176 m²
Biarea
47,3 m²
Tomtarea
1 539 m²
Byggår
2001
Driftkostnad
49 600 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Tidö-Lindö, Västerås Mälarö, och detta renoverade hus på friköpt tomt om 1539 kvm. Husets 176 kvm fördelar sig på 6 rok varav 4 sovrum, två uppe och två nere.

Här finner ni två badrum varav ett renoverat i år, samt ett renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med ca 4 meters takhöjd och braskamin. Från vardagsrummet når ni ut till altanen och det inglasade uterummet. På altanen finner ni ett härligt spabad med utsikt mot Mälaren och den egna båtplatsen.

På det övre boendeplanet finns gott om förvaring samt två sovrum. Ena sovrummet har ett stort och vackert fönsterparti med utgång till balkong, med samma fina utsikt i söderläge, där ni avnjuter morgonkaffet.

På den friköpta tomten finns en stor gräsmatta för barnen att leka på, ett växthus där grönsaker kan odlas, en gäststuga med soldäck samt en carport för två bilar. Bo i ett fantastiskt Mälarnära läge på populära Tidö-Lindö med egen båtplats och närhet till Barkarö/Enhagen/Ekbackens förskolor och skolor samt ca 15 minuters bilväg till Erisklund shoppingcenter.

Huset säljs nivå 2 besiktat samt dolda fel försäkrat. Här förbereds en försäljning, anmäl ert intresse eller kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Mälardalens Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Michel Pettersson

Mälardalens Fastighetsförmedling AB
Mäklare Michel Pettersson, Mälardalens Fastighetsförmedling AB
0736434272

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.