Mäklare Michel Pettersson

Michel Pettersson

Om mig

Att sälja sin bostad är den största affären du gör i ditt liv! En ganska klyschig text som de flesta mäklare använder sig av, men för den skull inte mindre sann. Jag jobbar hårt för och med mina kunder för att ni ska få en trygg och lyckad affär. Slå mig gärna en signal om ni börjar närma er en försäljning, så tar vi ett kort möte och går igenom upplägget som passar er allra bäst.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra ringvägen 21A, Centralt, Västerås kommun
Västra ringvägen 21A, Centralt, Västerås kommun, bild 2
Västra ringvägen 21A, Centralt, Västerås kommun, bild 3

Västra ringvägen 21A

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
695 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/4
2 582 kr/mån
25 741 kr/m²

Ring för visning! Ta chansen att förvärva denna moderna 1:a på 27 kvm som ligger i ett mycket centralt läge. Bostaden genomgick en renovering 2016 och erbjuder ett helkaklat badrum, ett kök med fullstor kyl/frys, ugn och induktionshäll med fläkt. Detta är den perfekta lägenheten för övernattning, studentboende eller som primärt boende med överkomlig månadskostnad. Stor gemensam innergård med förråd för grill, stolar och bord. Förutom värme, vatten och TV-grundutbud, ingår även 500 Mbit bredband i avgiften. Bo i ett centralt läge med gångavstånd till Mälardalens Universitet, Centralstationen samt centrala Västerås fulla utbud.

  • Premium
  • Hiss
Drottninggatan 40H, Lustigkulla, Västerås kommun

Drottninggatan 40H

Lägenhet
Lustigkulla, Västerås kommun
2 195 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 134 kr/mån
23 730 kr/m²

RING FÖR VISNING! Varmt välkomna till Lustigkulla och denna unika bostad med de största fördelarna av både radhus och lägenhet. Bostaden karaktäriseras av gavelläget som erbjuder bra med ljusinsläpp ett välplanerat kök med rymlig matsal samt stor inglasad balkong mot innegård i söderläge. Behövs fler rum är det lätt att bygga om till en 3,5:a. Även klädkammare samt förråd går att använda som mindre rum. Här bor du med lantlig känsla i en lugn och undangömd oas, trots det centrala läget. Gården ändrar skepnad med årstiderna och den stabila och välskötta föreningen har lagt ned ett stort jobb på att skapa en trivsam miljö med fina planteringar, vinbärsbuskar, äpple- och päronträd samt lekområden för barn. Bo i en stabil förening som äger marken, med närhet till centrum och Djäkneberget med härliga promenadstråk längs Svartån. Närhet till motorväg E18 för snabb access mot exempelvis Erikslund.

  • Balkong

Visar alla 2