Mäklare Michel Pettersson

Michel Pettersson

Om mig

Att sälja sin bostad är den största affären du gör i ditt liv! En ganska klyschig text som de flesta mäklare använder sig av, men för den skull inte mindre sann. Jag jobbar hårt för och med mina kunder för att ni ska få en trygg och lyckad affär. Slå mig gärna en signal om ni börjar närma er en försäljning, så tar vi ett kort möte och går igenom upplägget som passar er allra bäst.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra ringvägen 21A, Centralt, Västerås kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Västra ringvägen 21A, Centralt, Västerås kommun, bild 2
Västra ringvägen 21A, Centralt, Västerås kommun, bild 3

Västra ringvägen 21A

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
750 000 kr
27 m²
1 rum
2 582 kr/mån
27 778 kr/m²

Ta chansen att förvärva denna moderna 1:a på 27 kvm som ligger i ett mycket centralt läge. Bostaden genomgick en renovering 2016 och erbjuder ett helkaklat badrum, ett kök med fullstor kyl/frys, ugn och induktionshäll med fläkt. Detta är den perfekta lägenheten för övernattning, studentboende eller som primärt boende med överkomlig månadskostnad. Stor gemensam innergård med förråd för grill, stolar och bord. Förutom värme, vatten och TV-grundutbud, ingår även 500 Mbit bredband i avgiften. Bo i ett centralt läge med gångavstånd till Mälardalens Universitet, Centralstationen samt centrala Västerås fulla utbud. Vi välkomnar dig varmt till visningen. Anmäl dig via mäklarens hemsida för att delta.

  • Premium
Patentgatan 7B, Tegnérlunden, Västerås kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Patentgatan 7B, Tegnérlunden, Västerås kommun, bild 2
Patentgatan 7B, Tegnérlunden, Västerås kommun, bild 3

Patentgatan 7B

Lägenhet
Tegnérlunden, Västerås kommun
1 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/6
3 493 kr/mån
31 275 kr/m²

Välkommen till Patentgatan 7B och denna moderna lägenhet belägen i markplan! Byggd med omsorg år 2018, denna 2:a med egen ingång är välplanerat och kombinerar modern elegans med bekväm livsstil. Med ett ljust och luftigt utrymme, erbjuder köket en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet, vilket skapar en inbjudande atmosfär perfekt för umgänge med vänner och familj. Utanför vardagsrummet finns en privat uteplats där du kan skapa din egen avkopplande oas med loungemöbler och gröna växter. Utöver detta finns även möjligheten att använda den egna ingången som ytterligare en uteplats. Sovrummet är en fristad av ro och harmoni med gott om plats för en stor säng och personliga inredningsdetaljer. Det stora helkaklade badrummet har moderna bekvämligheter och tvättmöjligheter som gör vardagen smidig och enkel. Dessutom finns en smart förråd/klädkammare för extra förvaring. Det centrala läget gör livet enkelt och bekvämt med närhet till Västerås City, centralstation, kommunikationer och Ica Ettan, snabb access ut på E18 för snabb åtkomst till allt som staden har att erbjuda. Föreningen är stabil och erbjuder låga avgifter som inkluderar bredband, TV, värme och vatten. Här kan kan du flytta in direkt och njuta av livet. Varmt välkomna på visning, anmälan sker på mäklarens hemsida!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Benvägen 56, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Benvägen 56

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
995 000 kr
98,5 m²
5 rum
vån 2/3
6 217 kr/mån
10 102 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna rymliga 5:a som för närvarande är omgjord till en lika stor 4:a om hela 98,5 kvm. Belägen på andra våningen i den vackra Bjurhovda-stadsdelen, erbjuder denna bostad en trevlig utemiljö, barnvänligt område och trevliga grannar. Gångavstånd till dagis, skola, lekpark, affär, skogsområde samt elljusspår. Lägenheten ligger högst upp i området med baksidan mot skogen och har en inglasad balkong i soligt söderläge, vilket ger en lugn och avkopplande atmosfär. Föreningen är lågt belånad och bredband ingår i avgiften, samt en parkeringsplats kostar endast 600 kr per år. Närhet till Bjurhovdaskolan 3-6 samt två förskolor inom 500m. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem - välkomna på visning, anmäl er på mäklarens hemsida!

  • Balkong
Rekylgatan 14, Haga, Västerås kommun

Rekylgatan 14

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 495 000 kr
65 m²
3 rum
vån 10/13
4 820 kr/mån
23 000 kr/m²

RING FÖR VISNING! Nu erbjuds möjligheten att köpa denna drömbostad. En topprenoverad 3:a om 65 kvm beläget med fantastisk utsikt från den inglasade balkongen i söderläge på våning 10. Hela lägenheten renoverades 2021 med exklusiva materialval samt fina vitvaror. Bostaden karaktäriseras av ljusa ytskikt, fina ekparkettgolv samt den inglasade balkongen i söderläge med magnifik utsikt över Västerås. Bra förening med god ekonomi. Förutom värme, vatten och kabel-tv ingår även internet och bostadsrättstillägg i avgiften. Här bor ni på lugna och populära Haga endast ett stenkast ifrån matbutik, förskola, skola samt kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
Kompassvägen 11, Skälby, Västerås kommun

Kompassvägen 11

Tomt
Skälby, Västerås kommun
1 995 000 kr
1 190 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna fantastiska hörntomt om 1190 kvadratmeter på populära Skälby. Kompassvägen 11 med områdets bästa läge med skogen som granne. Generös byggrätt med 25% av tomtens storlek i antingen ett eller två plan. Det kanske bästa av allt är att tomten inte är knuten till en specifik husleverantör utan ni har möjlighet att helt fritt välja vilket hus ni bygger och med vem ni ska bygga det med. I närheten finns gångstig i skogen, ny lekpark, cykelbana som går till Skälby IP, busshållplats samt flertalet förskolor och skolor. En samfällighet har bildats för skötsel av området, gator, belysning, miljöhus med mera. Anslutning till fjärrvärme samt villaväxlare ingår i tomtpriset. Anslutningsavgifter som tillkommer är: • Kommunalt vatten/avlopp ca 150 000 kr. • El ca 36 000 kr. • Fiber ca 26 000 kr Följande åtgärder är befriade från bygglov: • Kontor, högst 25% av byggnadens bruttoarea får inredas. • Carport, högst 25 kvm. • Tak över uteplats med/utan enkel inglasning om högst 25 m2 • Solfångare Ta gärna del av övrig information samt bifogade dokument längre ner in annonsen. Anmäl ert intresse på vår hemsida eller kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 5