Svartedalsgatan 3

Göteborg – Hisingen, Göteborgs kommun Se på karta

5 995 000 kr

6 495 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
192 m²
Tomtarea
868 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
32 323 kr/år

På Svartedalsgatan 3 har du nu möjligheten att förvärva denna perfekta familjevillan i 1,5-plan om 192kvm!

Fastigheten är friköpt och det höga läget ger dig både insynsskydd och en vacker utsikt över dalen i soldränkt sydvästläge!
Här bor du i en perfekt familjevilla som har allt du kan tänkas behöva såsom stora sällskapsytor, stort kök med plats för stora middagar, i dagsläget 5 stora sovrum, plats för hemmakontor, ett stort vardagsrum där du kan umgås med familj och vänner framför den fantastiska braskaminen som både ger behaglig värme och höjer mysfaktorn, två badrum och en gäst-WC, tvättstuga, dubbelgarage och mycket mer! Huset byggdes 2003 och har sedan dess skötts väl och 2011 lät man även inreda övre plan.
På husets entréplan har du en stort hall, en gäst-wc, det stora köket, en tvättstuga med groventré, ett badrum, 3 stora sovrum varav det ena har utgång till husets baksida, ett vardagsrum med stora sällskapsytor, braskamin och utgång till trädgården på husets framsida. Övre plan som inreddes 2011 fördelas på en hall, ett stort sovrum där takkupan ger extra rymd och sprider ljus till hela rummet, ytterligare ett stort sovrum, ett badrum och mängder av förvaringsutrymmen i både kattvindar och garderober.
På tomten som ligger högt och insynsskyddat har du ett stort och fantastiskt trädäck i soligt söderläge med fin utsikt över dalen där du har plats för både trädgårdsmöbler, loungegrupp och grill, perfekt för sociala sammankomster! I övrigt på tomten har du fin gräsmatta och plats för både planteringar och buskar.
Utöver allt detta har du även ett stort dubbelgarage med asfalterad uppfart.

Här på Svartedalsgatan bor du i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till det mesta såsom matbutiker, skola, lekplatser och vackra grönområden där du kan ta en promenad, löptur eller varför inte ta med dig picknickkorgen och slå dig ner vid en mysig plats!
I området har du även goda kommunikationer via både buss och spårvagn som tar dig snabbt och smidigt till övriga Göteborg!

Denna villan får du inte missa, varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

Kontakta mäklaren

Jesper Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
Mäklare Jesper Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
0767-638349