Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

Mäklare

Färgfabriksgatan 8, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 11:30
Färgfabriksgatan 8, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 2
Färgfabriksgatan 8, Kvillebäcken, Göteborgs kommun, bild 3

Färgfabriksgatan 8

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

3 900 000 kr

83 m²

3 rum

4 148 kr/mån

46 988 kr/m²

Mitt på Centrala Hisingen i den nya stadsdelen Kvillebäcken ligger denna fina trea med en stor solig balkong högst upp i huset på våning 8/8! Tack var stora fönster i två väderstreck och att bostaden ligger högt upp får den ett härligt ljusinsläpp. Invändigt är bostaden ljus och utrustad med genomgående hög standard. Stilrent kök med en fransk balkong och öppen planlösning mot det luftiga vardagsrummet. Härifrån nås den härliga balkongen i högt och soligt läge. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med tvättmaskin och två rymliga sovrum. Gott om förvaring via rymlig klädkammare. Föreningen har god ekonomi. Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger av alla de slag, apotek, bank, butiker och saluhall. Här har du nära till det mesta! Träningsanläggningarna Lundbybadet, Nordic Wellness och nybyggda Friskis & Svettis finns inom gångavstånd. Dessutom flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra och tar dig in till centrum på bara några minuter dag som natt, här behöver man aldrig tänka på tidtabellen! Backaplan ska förvandlas från en handelsplats med stora asfalterade ytor till en tätbebyggd stadsmiljö. Med en blandning av bostäder, service, kontor, kultur och cityhandel blir Backaplan Hisingens centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nolehultsvägen 7, Tuve, Göteborgs kommun
 • Sön 12 feb kl 11:30

Nolehultsvägen 7

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

3 395 000 kr

77,5 m²

3 rum

4 111 kr/mån

43 806 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna efterlängtade bostad! Perfekt planerad trea i gavelläge. Bostaden erbjuder bland annat stort badrum med egen tvättdel, rymliga sovrum samt två stora balkonger. Måste upplevas! Stabil förening där Telia-Triple-Play ingår i avgiften! Med ett perfekt läge precis intill Tuve torg har du all service du behöver som bland annat matbutik och gym. Precis utanför dörren går även goda bussförbindelser som avgår ofta och tar dig till centrala Göteborg på ca 15 minuter. Runt området finns mycket natur och du når enkelt populära Hisingsparken med härliga promenadstråk och motionsslingor. I det nyproducerade området enbart ett stenkast ifrån finner du fler utbud som tex. Hemköp, restauranger, frisörsalong mm.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sven-Agne Larssons Väg 7, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Sven-Agne Larssons Väg 7

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 890 000 kr

35 m²

1 rum

2 685 kr/mån

54 000 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1,5:a om 35 m² med härlig balkong i soligt och lugnt läge utan insyn! Smarta planlösning med plats för både säng, soffa samt matplats. Stilrent kök med en praktisk köksö, helkaklat och fräscht badrum och gott om plats för förvaring via klädkammaren. Genomgående smakfulla färg- och materialval. Trivsam förening med låg avgift. Bo med närhet till natursköna Keillers Park och Ramberget som bjuder på fantastiska vyer. Gångavstånd till Wieselgrensplatsen med dess stora utbud av service samt kommunikationer som tar dig till Nordstan inom 10 min! Till lägenheten hör det ett källarförråd och I föreningen finns det utrymmen som miljöhus, återvinningsstation, tvättstuga, barnvagnsrum, cykelrum, parkeringsplatser och garage. På den fina gemensamma gården finns det bänkar, odlingslotter och lekplats. Kort och gott ett boende där du bara kan flytta in och börja trivas direkt! Här på Sven-Agne Larssons väg bor du centralt på Hisingen med närhet till allt du kan tänkas behöva. Inom promenadavstånd har du restauranger, mataffärer, aktivitetsområden, apotek, skola, förskola, grönområden, Flunsåsparken och goda kommunikationer via både buss och spårvagn som tar dig snabbt och smidigt till centrala Göteborg! En kort bit bort ligger Backaplan köpcentrumområde som har ett väldigt stort serviceutbud. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Balkong
 • Hiss
Långströmsgatan 5A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Långströmsgatan 5A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 595 000 kr

35 m²

1 rum

2 428 kr/mån

45 571 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1:a i expansiva Långströmsallén. Bostaden erbjuder ett stilrent kök, helkaklat badrum, rymligt vardagsrum samt balkong i soligt läge. Här bor ni centralt med närhet till såväl natur som kommunikationer. Låg avgift!

 • Balkong
 • Hiss
Penselgatan 20, Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Penselgatan 20

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 595 000 kr

51 m²

2 rum

2 994 kr/mån

50 882 kr/m²

Ta hissen upp till våning fem och upplev denna fina och välplanerade tvåa med stor inglasad balkong. Tack vare gavelläget får ni en härlig utsikt mot city. Via de goda kommunikationerna tar ni er till stan på ca 5 minuter. Bostaden erbjuder bl.a. öppen planlösning. välplanerade kvadratmetrar, bra förvaringsmöjligheter samt kök och badrum i toppskick. Bostaden erbjuder genomgående hög kvalitet med smakfulla färg- och materialval. I låga månadsavgiften ingår värme, varm och kall-vatten och Telia Tripple Pay.

 • Balkong
 • Hiss
Bergkantsvägen 16, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Bergkantsvägen 16

Villa
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

6 995 000 kr

122 m²

6 rum

1 065 m² tomt

Nu har ni möjligheten att förvärva ett fantastiskt hus med en totalyta på hela 188 kvm fördelat på två våningar. 2018 totalrenoverades hela övervåningen, fasaden, taket, garaget och uppfarten, dessutom restes delar av innertaket till taknocken som bidrar till mer öppna ytor. Vardagsrummet är spatiöst och med en öppen planlösning mot köket blir detta en naturlig plats där familj och vänner kan umgås. Stora panoramafönster som släpper in gott om naturligt ljus och en mysig eldstad för att hålla nere förbrukningen. Väl genomtänkta beslut med kvalitativa material och produkter som bidrar till ett mer exklusivt hem så passar detta även de allra kräsnaste. Nämnvärda ytor är uterummet som är isolerat, en vacker tomt med växthus, garage med laddning för elbilar och sist men inte minst ett inrett källarplan redo för att hyras ut komplett med sovrum, allrum och badrum samt egen ingång. Besiktningsprotokoll finns under dokument längst ner på sidan och huset är skyddat mot dolda fel hela 10 år! Har ni frågor eller önskar en förhandsvisningen, vänligen fyll i en intresseanmälan på vår hemsida så kontaktar vi dig.

Tångenvägen 34B, Tuve, Göteborgs kommun

Tångenvägen 34B

Villa
Tuve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

4 695 000 kr

121 m²

6 rum

712 m² tomt

Varmt välkomna till Tångenvägen 34B till ett friliggande hus om hela 206 kvm med garage. Huset är fördelat på tre våningar med stora ytor, massor av förvaringsmöjligheter, en vinterträdgård som går att göra om till en lägenhet för uthyrning och en vacker och lättskött trädgård. På vår och sommarhalvåret blomstrar trädgården och skapar en härlig och grönskande uteplats med naturen som granne utan insyn. Belägen ett stenkast ifrån Tuve Centrum där ni har allt från skolor, förskolor, matbutiker, restauranger, gym, servicebutiker, bibliotek och apotek m.m. Dessutom har ni en busshållplats bara 500 meter ifrån där bl.a. linje 17 åker med jämna mellanrum. Huset har genomgått en besiktning och är skyddad mot dolda fel upp till 10 år. Vi hälsar er varmt välkomna till ert nya framtida drömboende.

Prilyckegatan 87, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Prilyckegatan 87

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 375 000 kr

46,5 m²

1 rum

3 494 kr/mån

29 570 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade etta! Bostaden erbjuder ett rymligt och stilrent kök, helkaklat badrum och ett stort vardagsrum med härligt ljusinflöde. Dessutom en gedigen balkong i perfekt västerläge! Låg månadsavgift där både värme, vatten, hushållsel och digital-TV ingår. Med närhet till Kärra Centrum har ni matbutiker, skolor, simbassäng, servicebutiker och bra kommunikationer med express bussar som tar er till stan snabbt och smidigt. Dessutom har ni Bäckebol köpcenter i närheten med sitt stora utbud.

 • Balkong
 • Hiss
Fjärdingsgatan 15, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Fjärdingsgatan 15, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Fjärdingsgatan 15, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Fjärdingsgatan 15

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 275 000 kr

45,8 m²

2 rum

3 233 kr/mån

49 672 kr/m²

Välkommen till denna stilrena tvåa på centrala Hisingen! Här erbjuds bra planlösning och fina ytskikt. Bostaden är utrustad med genomgående hög standard med bland annat kök från Marbodal, vitvaror från Siemens och Bosch samt fint parkettgolv. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en känsla av rymd. Härligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ett sovrum och garderober. Via föreningen har man även tillgång till den gemensamma och härliga takterrass där det även finns en föreningslokal, tvättstuga samt gästlägenhet! Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger av alla de slag, apotek, bank, butiker och saluhall. Här har du nära till det mesta! Träningsanläggningarna Lundbybadet, Nordic Wellness och nybyggda Friskis & Svettis finns inom gångavstånd. Dessutom flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra och tar dig in till centrum på bara några minuter.

 • Premium
 • Hiss
Långströmsgatan 26, Göteborg – Hisingen, Göteborgs kommun

Långströmsgatan 26

Lägenhet
Göteborg – Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 995 000 kr

53 m²

2 rum

3 135 kr/mån

37 642 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a i expansiva Långströmsallén. Bostaden erbjuder ett stilrent kök, helkaklat badrum, rymligt vardagsrum, stort sovrum samt inglasad balkong i soligt läge. Här bor ni centralt med närhet till såväl natur som kommunikationer. Låg avgift!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Olshammarsgatan 10, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Olshammarsgatan 10

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 225 000 kr

38 m²

1 rum

3 086 kr/mån

32 237 kr/m²

Högt upp i huset på våning 4 finner vi denna kvadratsmarta etta med insynsskyddat läge. Bostaden erbjuder generöst ljusinflöde och fantastisk, fri utsikt. Tack vare den smarta planlösningen skapas ett rymligt vardagsrum samt en separat sovalkov. Köket går i en tidlös design med plats för matbord. Helkaklat och stort badrum. Här bor ni i en populär förening i ett trivsamt område med närhet till kommunikationer, serviceutbud och skolor. Nära till nybyggda Semla Lagerlöfs torg samt Bäckebol köpcentrum. Även Backaplan och centrala Göteborg nås snabbt och smidigt tack vare utmärkta kommunikationer. Låg avgift med både värme, vatten, bostadsrättstillägg samt Telia triple-play som ingår. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Solhagagatan 132, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Solhagagatan 132

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 595 000 kr

65 m²

2 rum

4 594 kr/mån

24 538 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade tvåa, perfekt belägen i populära HSB Räntaregård. Lägenheten erbjuder en fantastisk inglasad balkong i soligt söderläge! Här får ni med enkelhet plats med utemöbler och kan njuta av den fria utsikten mot grönområde. Vidare finns ett snyggt och stilrent kök, ett modernt, helkaklat badrum samt väl tilltaget vardagsrum och sovrum. Det finns bra med förvaringsmöjligheter via flertal garderober och bekvämligheter som tvättmaskin och diskmaskin som underlättar vardagen. Bostadens stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusinflöde till alla rum. Dessutom medföljer en parkeringsplats med laddstolpe till lägenheten! Förmånlig månadsavgift där både värme, vatten, el, kabel-TV, bredband och telefoni ingår. Bostaden ligger i nära anslutning till Kärra centrum, Bäckebol köpcenter, skolor och förskolor. Även närhet till natur samt busskommunikationer där vi har rosa express som tar er in till Göteborg centrum på ca 20 min.

 • Plus
 • Balkong
Rörstrandsgatan 1B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Rörstrandsgatan 1B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 095 000 kr

57 m²

2 rum

3 563 kr/mån

36 754 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa i Brämaregården med balkong! Bostaden har genomgående fina ytskick, modernt kök och har ett helkaklat och fräscht badrum. Köket erbjuder goda arbetsytor och förvaring bakom ljusa luckor. Vidare erbjuder bostaden ett rymligt vardagsrum med fina väggar och fint golv samt ett luftigt sovrum. Härligt ljusinflöde i lägenheten tack vare fönster i två väderstreck. Stabil förening. Här bor ni i ett mycket expansivt område med gångavstånd till service, kommunikationer, grönområden och restauranger. Närhet till Kville saluhall och med spårvagnen tar du dig till city på 5 minuter. Välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Sägengatan 28, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 28

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 550 000 kr

68 m²

2 rum

4 635 kr/mån

22 794 kr/m²

En trappa upp på Sägengatan 28 välkomnas du av denna välplanerade tvårummaren om 68kvm med balkong i soligt västerläge! Bostaden präglas av en attraktiv planlösning med tilltagna och lättmöblerade rum, genomgående ljusa väggar och härligt ljusinsläpp. I sovrummet har du fönster mot den lugna gården och plats finns för både dubbelsäng och skrivbord, i vardagsrummet som du når via hallen och köket har du naturliga platser för soffa, tv och matbord. Lägenhetens kök har gott om förvaring i skåp och lådor, plats för mindre matbord vid fönstret och härifrån når du även den trivsamma balkongen. Lägenhetens stilrena badrum renoverades i samband med föreningen stamrenovering som pågick mellan 2015-2017. I lägenheten finns det även gott om förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober i både hall och sovrum. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband samt garageplats. Föreningen har individuell mätning och debitering för elförbrukning och varmvattenförbrukning. Till lägenheten hör det ett källarförråd och i föreningen finns det flertalet gemensamhetslokaler såsom en tvättstuga och ett mangelrum i varje hus, cykelrum och barnvagnsrum samt en mindre lokal att hyra, samt en gästlägenhet med fyra sovplatser. Allt detta samlat i en och samma HSB-förening. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Ceresplatsen 12, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun

Ceresplatsen 12

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

8 195 000 kr

110 m²

5 rum

3 488 kr/mån

74 500 kr/m²

I hjärtat av Sannegårdshamnen på Ceresplatsen 12 finner du denna unika hörnlägenhet. Hissen tar dig högst upp i huset till våning 5 av 5 där vi välkomnas av en ljus och välplanerad lägenhet som disponeras över fem rum och kök. Bostadens hjärta blir dess härliga stora takterrass om drygt 30 kvm i västerläge med ett påkostat inglasat uterum om ca 17 km med dimbara spotlights i taket för vacker ljussättning. Här finns en måttanpassad fjärrstyrd markis installerad för att motverka ett för varmt klimat sommartid. På vintern finns infravärme att tillgå vilket gör det möjligt att använda rummet året om. Från köket nås även en inglasad balkong i österläge med vacker utsikt ner mot den glittrande Sannegårdshamnen. Interiört erbjuds stora sociala ytor med en mysig braskamin som bidrar till värme och stämning, fyra sovrum varav det ena används som ett kontor i nuläget, två badrum varav det ena har en praktisk tvättavdelning samt en klädkammare och flertalet garderober. Här bor du i en ekonomiskt stabil förening där årsavgiften sänktes med 25% från januari 2022 och dessutom hade en avgiftsfri månad. Föreningen har även en lokal som hyrs ut till den italienska restaurangen La Baracca Rossa som ger föreningen intäkter. I källaren finns förråd att tillgå och här finns även cykelrum, barnvagnsrum samt garage att tillgå. Föreningen erbjuder även ett hobbbyrum till sina medlemmar. År 2021 installerades även solceller på taket och elbilsladdning i garaget. På Ceresplatsen bor man ett stenkast från kajkanten med en utsikt som är få förunnat. I området finner man all tänkbar service som ICA Kvantum, apotek, vårdcentral, restauranger, bagerier, gym och Hagabadet precis intill. I området finns även förskolor och skolor samt goda buss- och båtförbindelser som tar dig in till stan på 15 min. Här bor du i en stadsdel som andas kontinental atmosfär med sitt vattennära läge och exklusiva karaktär. Längs kajpromenaden passerar du broar, skulpturer och intressant arkitektur och här finns ett stort utbud av restauranger och caféer. På Sörhallsberget och i Färjenäsparken finner du mysiga grönområden. Möjlighet till båtplats finns i Sannegårdshamnen. Varmt välkommen att upptäcka denna vackra bostad på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Arvesgärde 4, Tuve, Göteborgs kommun

Arvesgärde 4

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 575 000 kr

37,5 m²

1 rum

3 166 kr/mån

42 000 kr/m²

Ta hissen högst upp till våning 4 på Arvesgärde 4 så finner du av denna välplanerade ettan med kök och inglasad balkong. Detta är en lägenhet med sällskapsytor i vardagsrum där du har plats för både säng och matbord. Balkongen med plats för loungemöbler är inglasad och fungerar perfekt som en förlängning av rummet, här kan du spendera tid under stora delar av året och österläget ger dig morgon/förmiddagssol. Köket i lägenheten ligger separat med fönster mot balkongen, badrummet är helkaklat med golvvärme och tvättmaskin, hallen är rymlig med gott om förvaring i platsbyggda skjutgarderober. Till lägenheten hör det ett källarförråd. I övrigt i föreningen finns det ett motionsrum, en festlokal om 118kvm. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV paket Silver från Tele2, bredband 200 Mbit samt IP-telefoni. I Arvesgärde bor du i ett lugnt, familjevänligt och växande område. Ett stenkast bort ligger Tuve torg som erbjuder ett stort serviceutbud, mataffärer, gym, apotek, bageri, restauranger och mycket mer! I området finns det även skolor, förskolor, mängder av fina grönområden, lekplatser, idrottsplats, ishall och 4h-gård. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Brunnehagen 39, Tuve, Göteborgs kommun
 • Borttagen före visning

Brunnehagen 39

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 495 000 kr

61,5 m²

2 rum

4 319 kr/mån

24 309 kr/m²

Möjlighet att förvärva denna välplanerade genomgångstvåa i populära Brunnehagen. Här bor ni med närhet till allt ni behöver. Lägenheten har gott om naturligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck och en trevlig utsikt. Bostaden erbjuder ett stamrenoverat och helkaklat badrum, ljust och rymligt kök samt ett väl tilltaget sovrum och vardagsrum. Dessutom med en härlig och stor inglasad balkong i fritt läge med plats för utemöbler. Här är bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Tuve Torg med ett stort serviceutbud med bland annat matbutiker, restauranger, apotek och gym samt med närhet till skolor. Här hittar ni smidigt allt ni behöver. Ett stenkast från bostaden hittar ni underbara Hisingsparken med belysta motionsspår och promenadstråk och en fantastisk natur. Bra kommunikationer som enkelt tar er in till city. Härifrån når ni både Göteborg centrum och möjlighet att åka till havet på ca 15 minuter med bil. I Tuve bor ni även med närhet till populära Sankt Jörgen med spa och golfbana och några kilometer bort finns även Albatross golfbana. Välkommen på visning!

 • Balkong
Lillekärr norra 112, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr norra 112

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 895 000 kr

65,2 m²

2 rum

4 239 kr/mån

29 064 kr/m²

Välkomna till denna trevliga tvåa med balkong samt uteplats och med söderläge som ger sol större delen av dagen. Bostaden erbjuder ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Vidare erbjuds ett ljust kök, hall med gott om förvaringsutrymmen och ett sovrum. Badrummet är helkaklat och fräscht. Till lägenheten tillhör en garageplats. Här bor du i ett populärt område med nära goda kommunikationer och grönområden. I föreningen finns det tillgång till bastu och gym. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Götaverksgatan 31, Lindholmen, Göteborgs kommun
Götaverksgatan 31, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Götaverksgatan 31, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Götaverksgatan 31

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

3 425 000 kr

61 m²

2 rum

3 469 kr/mån

56 148 kr/m²

Välkommen upp till fjärde våningen på Götaverksgatan 31! På attraktiva och expansiva Lindholmen finner du denna trivsamma hörntvåan med två balkonger och stora fönsterpartier som sprider naturligt ljus i hela lägenheten. Den stora balkongen mot den lummiga innergården i västerläge når du via köket och är perfekt för trevliga stunder såväl själv som med familj och vänner, den praktiska vädringsbalkongen når du ifrån lägenhetens sovrum. Bostaden har genomgående ljusa och moderna materialval och en välplanerad planlösning med stora sällskapsytor tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en trivsam känsla av rymd. I samtliga fönster i lägenheten sitter det solskydd som fungerar som både värmeskydd och insynsskydd. Denna fina lägenhet fördelas på en rymlig hall med förvaring, ett duschrum med kakel på väggar och klinker på golv samt golvvärme och tvättsektion, ett luftigt vardagsrum med plats för umgänge, ett välutrustat kök ifrån Marbodal samt ett stort sovrum med flertalet platsbyggda garderober för ytterligare förvaring. Detta är en lägenhet för dig som söker en modern lägenhet med hög standard där du kan flytta in och börja njuta direkt! Huset stod inflyttningsklart under sommaren 2021 och är ritat av arkitekten Gert Wingårdhs kontor. Hela huset är byggt med högt miljötänk och har en Svanenmärkning, värmeåtervinning av ventilationsluften och dessutom sitter det solceller på huset som svarar för nästan 100% av föreningens gemensamma el. På den fantastiska gården finns det sandlåda, två pergolor, hammockar, fina planteringar och mängder av sittytor där du kan koppla av i lugn och ro ett stenkast ifrån Lindholmshamnen! I huset intill finns föreningens Cykellounge med cykelparkering, verkstadsdel, pentry och WC. Du hittar även föreningens gemensamhetslokal där du har ett fullutrustat kök, WC, hall, stort matbord samt uteplats på innergården. I föreningen finns det även en övernattningslägenhet. Allt detta är samlat i en och samma HSB-förening! På Lindholmen bor du i ett lugnt, expansivt och nytänkande område där bland annat Karlastaden kommer byggas intill! Goda kommunikationer finns inom promenadavstånd via både buss och båt som tar dig snabbt och smidigt till centrala Göteborg, på gatan intill går bussen och i hamnen går gratisfärgan som kör dig över älven. Precis utanför kooperativet byggs det en vacker park som kommer vara klar under 2022. Inom promenadavstånd har du även fina restauranger, caféer, affärer, högskola, gym, närbutiker och vackra promenadstråk längs vattnet! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Godemansgatan 9D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Godemansgatan 9D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 450 000 kr

38 m²

1 rum

3 199 kr/mån

38 158 kr/m²

I attraktiva Kvillebäcken och ett stenkast från Backaplan finner ni denna välplanerade etta. Lugnt läge med närhet till allt. Bostaden erbjuder bland annat ett helkaklat badrum, rymligt och lättmöblerat rum med plats för säng, soffa samt tv-möbel. Vidare erbjuder lägenheten förvaringsmöjligheter via garderob i vardagsrum samt i hallen. Rymligt kök med vita köksluckor med plats matbord och stolar. Här bor du nära till allt du behöver. I närheten hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer, restauranger och gym. I närheten ligger även Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden. Goda kommunikationer till och från området genom både buss och spårvagn som tar dig in till centrum på bara 6 minuter! Närhet till grönområden, pocketparker och till naturområden såsom Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm. Denna bostad vill ni inte missa, välkomna på visning!

Skogsbacken 3, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Skogsbacken 3

Villa
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

4 495 000 kr

146 m²

5 rum

2 027 m² tomt

Varmt välkomna till ett gediget hus om hela 181 kvm fördelat mellan två våningar. Här erbjuds ni fyra ordentliga sovrum, ett stort socialt vardagsrum på hela 30 kvm med eldstad, en stor tvättstuga med två tvättmaskiner samt massor av förvaringsmöjligheter i hela huset och sist men inte minst ett stort kök. Vid studentfesten, kräftskivan eller kalaset har ni gott om parkeringsplatser för era gäster på den stora gårdsplanen framför dörren, upp emot 9 bilar! Huset är beläget på en lugn väg och med en tomtstorlek på hela 2027 kvm finns det många goda möjligheter för framtida projekt för den som känner sig manad som exempelvis ett attefallshus, pool eller eventuellt möjlighet till avstyckning. Här bor man mitt i naturen och endast 10 min med bil från centrala Göteborg. Tack vare läget har ni dessutom närhet till Kärra Centrum där ni finner förskolor, skolor, simhall och restauranger samt Bäckebol Köpcentrum med massor av välkända butiker så som IKEA, Bauhaus, ICA, Stora Coop, Systembolaget, Elgiganten och Apotek.

Arves Marias Väg 12, null, Göteborgs kommun
Arves Marias Väg 12, null, Göteborgs kommun, bild 2
Arves Marias Väg 12, null, Göteborgs kommun, bild 3

Arves Marias Väg 12

Lägenhet
Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 590 000 kr

33 m²

1 rum

2 334 kr/mån

48 182 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade och stilrena etta med stor balkong och låg avgift! Fina materialval, vita väggar och genomgående ekparkettgolv. Bostaden har en öppen och luftiga planlösning samt mycket ljus från de stora fönsterpartierna. Stilrent kök och rymligt vardagsrum som ger plats för soffa, tv-möbel och säng. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt överskåp. Vidare in i hallen når du vardagsrummet som är integrerat med köket för en social känsla. Med en kort promenad har du Hisingsparkens underbara natur och promenadstråk, Tuve Torg men också närhet till skolor och matbutiker.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bratteråsgatan 30A, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Ons 1 feb kl 17:00

Bratteråsgatan 30A

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

5 095 000 kr

89 m²

4 rum

5 894 kr/mån

57 247 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna nyproducerade 4:a på våning 2 i exklusiva Guldkornet. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök från Marbodal, två helkaklade badrum varav det ena har en praktiskt tvättavdelning, rymligt vardagsrum som förlängs tack vare en inglasad balkong samt tre stora sovrum. Mitt i anrika Kvarnenområdet hittar du Guldkornet. Ett 14-våningshus i industriell stil, med nationalromantiskt tegel, inglasade balkonger och vindslägenheter längst upp. Huset står på områdets topp, vilket ger en härlig utsikt över Eriksberg och Göta Älv. Här växer en ny stadsdel upp där du får ett boende mitt i hjärtat av Eriksberg med bekvämt avstånd till både köpcenter, kajpromenad och kommunikationer. I närheten finns den folklivade Eriksbergskajen och vattnet med stort utbud av restauranger och caféer. På promenadavstånd hittar du även hållplatserna Eriksbergstorget samt Eriksbergs Färjeläge som tar dig till Stenpiren på ca 10 minuter. https://www.jm.se/vastra-gotaland-lan/goteborg-kommun/eriksberg/guldkornet/?gclid=EAIaIQobChMIm-i46KfY-wIVC-7mCh2teQAQEAAYASAAEgLQ_vD_BwE Bostaden är ej färdigbyggd. Kontakta mäklaren för genomgång av projektet. Tillträde i juni 2023.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lillekärr södra 208, Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Lillekärr södra 208

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 350 000 kr

76,5 m²

3 rum

5 756 kr/mån

30 719 kr/m²

Välkomna ska ni vara till en härlig 3ROK på 76 kvm mitt i Kärras centrum. Bostaden erbjuder en härlig balkong i soldränkt läge. Väl inuti bostaden har ni mycket fina ytskikt och vitvaror, nuvarande säljare har tagit väl hand om bostaden och det märks när ni stiger in. Stora ytor, lättmöblerade rum och fräscht kök och badrum, här behöver ni bara packa upp era flyttlådor och börja trivas. Med en avgift om 5 314 kr/mån ingår värme, vatten (varm-och kall), bredband och analog TV samt ett förråd. Föreningen erbjuder även expeditionslokal, bastu, barnvagnsrum och tre tvättstugor. Här bor ni precis vid Kärra Centrum, nära till butiker, simhall, kommunikationer med buss och dessutom för- och grundskolor för barnen på gångavstånd. Vi hälsar er varmt välkomna till ert nya hem mitt i Kärras hjärta!

 • Balkong
 • Hiss
Arvesgärde 25, Tuve, Göteborgs kommun

Arvesgärde 25

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 450 000 kr

81,5 m²

3 rum

5 422 kr/mån

30 061 kr/m²

Högt upp i huset på våning 3 finner ni denna välplanerade trea i insynsfritt läge med mycket ljusinsläpp. Bostaden erbjuder bl.a fräscht kök & nya ytskick, stamrenoverat badrum & tvättstuga samt inglasad balkong. På balkongen har ni en öppen utsikt mot föreningens grönytor och lekplats. Del i populära och välskötta Brf. Tuvehus nr 7 med sina välskötta fastigheter och goda ekonomi där bredband ingår i avgiften. Nära till skolor, kommunikationer och affärer med hisingsparken runt knuten! HISS FINNS!

 • Balkong
 • Hiss
Lammelyckan 15C, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Lammelyckan 15C, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Lammelyckan 15C, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Lammelyckan 15C

Lägenhet
Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 395 000 kr

65 m²

3 rum

4 645 kr/mån

36 846 kr/m²

En trappa upp finer vi denna totalrenoverade (2014), ljusa landshövdingetrea. En mycket trivsam bostad med lugnt läge och trevlig atmosfär. Bostaden erbjuder vackra golv, ljusa ytskikt, generös takhöjd, genomgående planlösning samt stilrent renoverat kök och badrum. Genomgående hög standard med smakfulla färg- och materialval. Gångavstånd till Eriksbergs centrum med SATS, Coop och Chalmers/Lindholmen och fina promenadstråk längs kajkanten. I de närliggande kvarteren finns även bra restauranger och caféer. Från både Lundby gamla kyrka och Eketrägatan går flertalet spårvagnar och bussar dag som natt till Centrala Göteborg. Det går även att ta färjan in till Järntorget från Sannegården med cykeln.

 • Premium
Lilleskogsvägen 10, Tuve, Göteborgs kommun

Lilleskogsvägen 10

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

3 690 000 kr

93,5 m²

4 rum

5 787 kr/mån

39 465 kr/m²

55+ boende! Nu finns det äntligen möjlighet att förvärva en rymlig fyra i detta 55+ boende. En välplanerad och ljus fyra med flera stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Toppskick i alla delar i lägenheten som ger en känsla av lyx. Rymlig och inglasad balkong ger denna bostad det lilla "extra". Lägenheten är belägen endast ett stenkast från Tuve torg som har närhet till kommunikation, restauranger och affärer. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sägengatan 41, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 41

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 525 000 kr

68 m²

2 rum

4 675 kr/mån

22 426 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa i populära Brf HSB Backa! Bostaden erbjuder ett kök samt helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Rymligt vardagsrum, sovrum samt balkong i västerläge. Går även att göra om till en trea om så önskas. Här bor du i ett lugnt och fridfullt område med promenadavstånd till Selma Lagerlöfs torg som erbjuder all tänkbar service. 15 minuters bussfärd till innerstaden. P-plats och bredband ingår i avgift! Välkomna på visning!

 • Balkong
Lodjursstråket 1, Lindholmen, Göteborgs kommun

Lodjursstråket 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

3 455 000 kr

48 m²

2 rum

3 757 kr/mån

71 979 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna lyxiga tvåa på vån 9 i Karlatornet! En välplanerad tvårummare med öppna sociala ytor, vackert ljusinsläpp genom gedigna fönsterpartier, lyxiga inredningsval och stilren färgsättning! I Nordens högsta byggnad med balkong har du en hänförande utsikt över vattnet med dess rika båtliv och Göteborgs city! Varje lägenhet en unik planlösning. Modernt och exklusivt boende omsorgsfullt designat av några av Sveriges främsta arkitekter. Exklusiv inredning unikt framtagen för just Karlatornet bor du här med högsta nyproduktionsstandard i form av ett modernt HTH-kök med integrerade vitvaror, genomgående ekparkett och ett helkaklat stilrent badrum. Här kommer du leva i en ny och spännande stadsdel med allt från restauranger och caféer till bio och spa i samma byggnad! Tornet erbjuder allt från restauranger, caféer och sky bar på våning 69 till hotellservice, bilpool, gym, spa med pool, bastu och relax samt takterass. Läget är optimalt, vackert beläget precis vid Göta älv. Området binds samman med centrum genom täta busslinjer precis utanför porten och färja över älven. Att åka mellan Lindholmen och Stenpiren på fastlandet tar inte mer än 6 minuter. Bostaden är ej färdigbyggd. Kontakta mäklaren för genomgång gällande projektet. Preliminärt tillträde i september 2023. För mer information om projektet: www.sernekebostad.se/hitta-bostad/vara-omraden/karlastaden-goteborg/karlatornet Kontakta mäklaren för mer information!

 • Nyproduktion
 • Hiss
Bäckebolslyckan 10, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Sön 5 feb kl 11:30
Bäckebolslyckan 10, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolslyckan 10, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolslyckan 10

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 450 000 kr

39,2 m²

1 rum

3 089 kr/mån

36 990 kr/m²

I populära Brf HSB Bäckebol finner vi denna välplanerade etta med fina ytskikt och stilrent kök! Vidare erbjuds ett rymligt allrum som ger plats för både soffa, tv-möbel samt säng. Bostadens badrum är också rymligt med duschkabin och vädringsfönster. Via föreningen har du tillgång till bastu, gästlägenheter, tvättstugor, gym samt föreningslokal. Bostaden ligger i nära anslutning till Selma Lagerlöfs torg som bland annat erbjuder mataffär, apotek och restauranger, Bäckebols köpcenter samt skolor och förskolor. Närhet till natur finns med flera härliga parker och grönområden. Det är nära till busshållplats där det finns goda kommunikationer och ca 14 minuters resväg till Göteborgs centrum. Välkommen på visning!

 • Premium
Väderkvarnsgatan 2A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Väderkvarnsgatan 2A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Väderkvarnsgatan 2A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Väderkvarnsgatan 2A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 675 000 kr

79 m²

3 rum

4 451 kr/mån

33 861 kr/m²

Välkomna till denna centralt belägna trea som totalrenoverades 2015. Bostaden erbjuder bl.a genomgående planlösning, bra ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter via flera fina garderober, genomgående ekparkettgolv, genomgående bredspacklade och vitmålade väggar, rymligt vardagsrum, två bra sovrum, stilrent kök samt helkaklat badrum med tvättavdelning. Bostaden erbjuder genomgående hög standard med smakfulla färg- och materialval. Det centrala läget innebär att såväl Backaplan, Kville Saluhall och centrala Göteborg nås på endast några minuter. Runt knuten erbjuds dessutom flertalet mysiga caféer och restauranger.

 • Premium
Borstbindaregatan 3, Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Borstbindaregatan 3

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 400 000 kr

49 m²

2 rum

3 061 kr/mån

48 980 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a. Bostaden erbjuder ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet skapar en känsla av rymd, helkaklat badrum, ett sovrum samt balkong. Läget i området Kvillebäcken, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger, apotek, bank, butiker och saluhall. Här har du nära till det mesta! Träningsanläggningarna Lundbybadet, Nordic Wellness och Friskis & Svettis finns inom gångavstånd. Dessutom flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra och tar dig in till centrum på bara några minuter dag som natt, här behöver man aldrig tänka på tidtabellen!

 • Balkong
 • Hiss
Brunnehagen 2, Tuve, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
Brunnehagen 2, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Brunnehagen 2, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Brunnehagen 2

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 295 000 kr

80 m²

4 rum

5 240 kr/mån

28 688 kr/m²

Välkommen till denna superfina fyra perfekt belägen på Brunnehagen 2! Lägenheten är välplanerad med tre sovrum, ett stort vardagsrum samt en trevlig inglasad balkong med fantastiskt solläge. Vidare finns ett snyggt och modernt kök och smakfullt renoverat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin finns för att underlätta vardagen. Bostaden har genomgående fina ytskikt och rikligt med naturligt ljusinsläpp. Här bor ni barnvänligt med närhet till skolor och bra kommunikationer samt nära Tuve Torg med all dess serviceutbud. Ett stenkast från bostaden hittar ni underbara Hisingsparken med belysta promenadstråk och en fantastisk natur!

 • Premium
 • Balkong
Övre Hallegatan 24, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Tor 2 feb kl 17:00

Övre Hallegatan 24

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 545 000 kr

73,6 m²

3 rum

5 212 kr/mån

34 579 kr/m²

I ett högt och fritt läge hittar du denna fräscha 3:a i populära HSB Linjalen. I den förmånliga avgiften så ingår garage, värme, digital-TV, bredband och IP-telefoni. Lägenheten erbjuder ett renoverat kök, rymligt vardagsrum, inglasad balkong i soligt läge, två rymliga sovrum, klädkammare samt ett fräscht och helkaklat badrum som renoverades av föreningen. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Vintervädersgatan 13, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Vintervädersgatan 13

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 395 000 kr

51,9 m²

2 rum

3 066 kr/mån

26 879 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a på våning 8. Bostaden erbjuder ett stilrent kök, helkaklat badrum, generöst vardagsrum med stora sociala ytor samt stort sovrum. Här bor ni med närhet till servicebutiker och goda kommunikationer som enkelt tar er till Göteborgs innerstad.

 • Plus
 • Hiss
Övralidsgatan 15, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Övralidsgatan 15

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 295 000 kr

60 m²

2 rum

4 400 kr/mån

21 583 kr/m²

Välkomna till denna fina och välplanerade tvåa med hiss! Bostaden erbjuder en trevlig balkong med solläge och utsikt mot innergården samt generöst ljusinflöde från de tilltagna fönsterpartierna. Här finns ett stilrent kök i tidlös design med gott om plats för matbord samt diskmaskin som underlättar vardagen. Vidare finns ett fräscht, helkaklat badrum. Vardagsrummet är rymligt med utgång till den härliga balkongen. Väl tilltaget sovrum med bra förvaringsmöjligheter via flertal garderober. Här bor ni i en populär förening i ett trivsamt område med närhet till kommunikationer, närservice och skolor. Nära till nybyggda Semla Lagerlöfs torg samt Bäckebol köpcentrum. Även Backaplan och centrala Göteborg nås snabbt och smidigt tack vare utmärkta kommunikationer. Telia triple-play ingår i avgiften.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Byvädersgatan 47, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Byvädersgatan 47

Radhus
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

3 595 000 kr

120 m²

4 rum

6 030 kr/mån

29 958 kr/m²

Välkommen till detta stora bostadsrättsparhus om 120 kvm. Bostaden präglas av fint ljusflöde, kvalitativa materialval och ljusa ytskikt. Välplanerat med de sociala ytorna på det övre planet bestående av vardagsrum, kök och ett badrum. Här erbjuds stora ytor att umgås på och för den som önskar ytterligare ett sovrum går vardagsrummet att dela av. På nedre plan finner du samtliga tre sovrum, en rymlig klädkammare samt ett stort badrum med en praktisk tvättavdelning. Härifrån nås även bostadens altan i vinkel. Här ges plats loungegrupp, matgrupp, solstolar och grill, allt du kan tänkas behöva för soliga sommardagar. Här kan du duka upp middagen under bar himmel samtidigt som du njuter av ett insynsskyddat läge bredvid vacker grönska. Här bor du i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till naturområden, skolor, service samt kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Bäckebolsängen 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Bäckebolsängen 11

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 450 000 kr

68,5 m²

2 rum

5 019 kr/mån

21 168 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade stora tvåa med balkong i soligt läge! Här finns möjlighet att renovera bostaden till en trea om så önskas. Bostaden erbjuder välplanerad planlösning, generöst ljusinflöde och luftiga rum. Köket har gott om förvaring via över- och underskåp. Rymligt vardagsrum som ger plats för större soffgrupp och skrivbord. Från sovrummet nås den stora balkongen som håller på att renoveras. I avgiften ingår p-plats. Barnvänligt, lugnt område med närhet till natur och kommunikationer. Möjligt till snabbt tillträde. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Virveltorget 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Virveltorget 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 995 000 kr

79 m²

3 rum

5 474 kr/mån

37 911 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fina trea på vån 4/5! Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter, generöst ljusinflöde, stilrent och fullutrustat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen. Vidare erbjuds ett fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående hög standard och smakfulla färg- och materialval. Centrala Göteborg, Backaplan och Kville Saluhall nås på några få minuter. Dessutom omedelbar närhet till Keillers park med dess grönområden samt Ramberget - Göteborgs finaste utsiktsplats. Telia-Trippel Play ingår i avgiften. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kavaljersgatan 11, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Kavaljersgatan 11

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 895 000 kr

74,3 m²

3 rum

5 202 kr/mån

25 505 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea i toppskick. Bostaden erbjuder ett stilrent kök, helkaklat badrum, stort vardagsrum, två sovrum samt inglasad balkong i soligt läge. Här bor du i en välskött och populär förening med närhet till natur- och rekreationsområden, ett bra serviceutbud med handel, vård, skola och omsorg nära till hands, ett bra idrotts- och föreningsliv.

 • Plus
 • Balkong
Poetgatan 31, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Poetgatan 31

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 050 000 kr

63 m²

2 rum

4 663 kr/mån

32 540 kr/m²

Missa inte denna nyrenoverade och rymliga tvåa med en fantastiskt trevlig uteplats i soligt västerläge. Bostaden renoverades 2022 med nymålade väggar och genomgående snyggt parkettgolv. Dessutom med ett helt nytt och snyggt kök med allt ni kan önska er. Vidare finns ett fräscht, helkaklat badrum med ny inredning 2022. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare finns för att underlätta vardagen samt ett lyxigt bubbelbadkar. Tack vare den öppna planlösning mellan vardagsrummet och köket skapas en trevlig social yta. De stora fönsterpartierna ger gott om naturligt ljusinsläpp. Praktisk och rymlig klädkammare finns för bra förvaringsmöjlighet och ett tilltaget sovrum med lugnt, tyst läge. Området är lugnt och trivsamt med närhet till det mesta. Här finner ni stort service- shoppingutbud via Bäckebol köpcenter, Stig Center samt Selma Lagerlöfs torg med restauranger, mataffär och gym. Även Backaplan och centrala Göteborg nås snabbt och smidigt tack vare leden samt utmärkta kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Väderbodarna 3, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Väderbodarna 3

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 450 000 kr

75,4 m²

3 rum

4 322 kr/mån

19 231 kr/m²

Varmt välkomna till Väderbodarna 3, med hiss kommer ni upp på våning 1 och stiger in en välplanerad bostad med inglasad balkong mot väster som bjuder på kvällssol. En gedigen tre rummare på 75,4 kvm fördelat på två sovrum, vardagsrum, badrum och ett modernt kök. I en stabil HSB förening med en låg avgift på bara 4 322 kr/mån där det ingår värme, vatten och Kabel-TV bor man bra och billigt. Här bor du nära fina naturområden så som Länsmansgårdens motionsanläggning. Här finns bland annat fotbollsplaner, tennisplaner och bangolf samt motionsslingor i varierade längder. Utöver naturgrön områden hittar ni även flera skolor och förskolor på ett bekvämt avstånd. På Vårväderstorget har ni matbutiker, restauranger och andra servicebutiker. Varmt välkomna till ert nya hem!

 • Balkong
 • Hiss
Myntgatan 10A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Myntgatan 10A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 690 000 kr

46 m²

2 rum

3 796 kr/mån

36 739 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa med ett centralt läge nära allt! Bostaden erbjuder ett ljust kök med plats för matbord och fin utsikt över grönska samt ett helkaklat badrum. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum samt sovrum. Härligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Möjligt till snabbt tillträde. Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Backaplan, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger av alla de slag, apotek, bank och sjukhus. Här bor du nära det mesta. Flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park med vackra promenadstråk och makalös utsikt. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra, som tar dig in till centrum på bara några minuter! Här behöver man aldrig tänka på tidtabellen. Kontakta mäklaren för mer information!

Långströmsgatan 26, Göteborg – Hisingen, Göteborgs kommun

Långströmsgatan 26

Lägenhet
Göteborg – Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 095 000 kr

53 m²

2 rum

3 135 kr/mån

39 528 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade tvåa med en stor och härlig balkong. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med modernt kök och rymligt vardagsrum. Vidare finns ett snyggt, helkaklat badrum, stort och ljust sovrum samt praktisk förvaring via klädkammare och skjutgarderob. De tilltagna fönsterpartierna ger generöst med ljusinflöde. Här bor ni centralt med närhet till såväl natur som kommunikationer. Telia Triple Play ingår i avgiften.

 • Balkong
 • Hiss
Barken storegrunds gata 3, Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Barken storegrunds gata 3

Lägenhet
Sannegårdshamnen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 395 000 kr

41 m²

1 rum

3 018 kr/mån

58 415 kr/m²

Välkommen till denna perfekt belägna etta med sovalkov i fantastiska Sannegårdshamnen! Bostaden är välplanerad med en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök. I det rymliga och välutrustade köket finns plats för matbord och stolar och härifrån nås även den trevliga, inglasade balkongen. I vardagsrumsdelen erbjuds bra med utrymme för soffa och tillhörande möblemang, även en skrivbordshörna om så önskas. Vidare finns en praktisk sovalkov för en mer avskild del för säng och sängbord. Bostaden har ett fräscht, helkaklat badrum med tvättmaskin. Bra med förvaringsmöjligheter finns via flertal garderober samt praktisk klädkammare. I Sannegårdshamnen bor du med närhet till det mesta så som matbutiker, systembolag, skolor och förskolor, apotek och ett bra utbud av restauranger samt Caféer. Här bor du dessutom nära både gym och Hagabadet spa samt fina grönområden. Föreningen har en grönskande fin innergård där du kan njuta av solen med fantastisk utsikt mot vattnet. Längs den mycket trevliga kajpromenaden kan du ta en springtur, en promenad eller bara strosa runt och njuta av vacker natur samtidigt som du kan stanna och äta något gott på alla de fik och restauranger som ligger intill vattnet. Goda förbindelser tar dig snabbt och smidigt med buss, bil eller färja till olika delar av staden. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Borstbindaregatan 17, Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Borstbindaregatan 17

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 745 000 kr

55 m²

2 rum

3 490 kr/mån

49 909 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a i Kvillebäcken. Bostaden erbjuder ett stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, helkaklat badrum, stort sovrum samt balkong. Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger av alla de slag, apotek, bank, butiker och saluhall. Här har du nära till det mesta! Träningsanläggningarna Lundbybadet, Nordic Wellness och nybyggda Friskis & Svettis finns inom gångavstånd. Dessutom flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra och tar dig in till centrum på bara några minuter dag som natt, här behöver man aldrig tänka på tidtabellen! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Snövädersgatan 1, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Snövädersgatan 1

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

1 895 000 kr

68,5 m²

3 rum

3 983 kr/mån

27 664 kr/m²

Nu finns möjligheten till att förvärva denna TOPPRENOVERADE och välplanerade trea, 1 trappa upp med inglasad balkong. Lägenheten är renoverad och moderniserad, med bl.a. fräscht kök och renoverat badrum. Från vardagsrummet har ni fin utsikt över omgivningarna samt hamninloppet, utan direkt insyn. Här bor ni i ett lugnt område, nära till skolor och kommunikationer. Välkommen på visning!

Bratteråsgatan 30A, Eriksberg, Göteborgs kommun

Bratteråsgatan 30A

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

4 545 000 kr

77 m²

3 rum

5 255 kr/mån

59 026 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva denna nyproducerade 3:a på våning 3 i exklusiva Guldkornet. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök från Marbodal, helkaklat badrum med tvättavdelning, rymligt vardagsrum som förlängs tack vare en inglasad balkong i härligt söderläge, två bra sovrum varav det ena har tillgång till en klädkammare. Mitt i anrika Kvarnenområdet hittar du Guldkornet. Ett 14-våningshus i industriell stil, med nationalromantiskt tegel, inglasade balkonger och vindslägenheter längst upp. Huset står på områdets topp, vilket ger en härlig utsikt över Eriksberg och Göta Älv. Här växer en ny stadsdel upp där du får ett boende mitt i hjärtat av Eriksberg med bekvämt avstånd till både köpcenter, kajpromenad och kommunikationer. I närheten finns den folklivade Eriksbergskajen och vattnet med stort utbud av restauranger och caféer. På promenadavstånd hittar du även hållplatserna Eriksbergstorget samt Eriksbergs Färjeläge som tar dig till Stenpiren på ca 10 minuter. https://www.jm.se/vastra-gotaland-lan/goteborg-kommun/eriksberg/guldkornet/?gclid=EAIaIQobChMIm-i46KfY-wIVC-7mCh2teQAQEAAYASAAEgLQ_vD_BwE Bostaden är ej färdigbyggd. Kontakta mäklaren för genomgång av projektet. Tillträde i juni/juli 2023.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Lantmannagatan 11, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Lantmannagatan 11

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

4 350 000 kr

98 m²

4 rum

4 500 kr/mån

44 388 kr/m²

Välkommen till en bostad med många positiva egenskaper. Här erbjuds en öppen planlösning där kök, vardagsrum och balkong skapar sociala ytor att umgås på. Balkongen är belägen i perfekt sydvästläge som ger möjlighet till många soltimmar. Utöver detta erbjuder lägenheten två badrum, tre bra sovrum varav den ena har tillgång till en klädkammare. Lägenheten ligger perfekt beläget i Lundbypark på centrala Hisingen. Här har ni förmånen att bo både nära Wieselgrensplatsen och Backaplan med stort serviceutbud av mataffärer, shopping, restauranger med mera, men även med närhet till vacker natur och utsikt på Ramberget. I området hittar ni Bravida-Arena, Lundby-badet och gångavstånd till Hemköp samt gym. Förskolan ligger precis bredvid samt att det kommer att finnas en ny grundskolan mitt emot Lundbybadet som ska stå färdig 2023. Bra kommunikationer med spårvagn tar er in till centrala Göteborg på ca 8 minuter med linje 5, 6 och 10 och bussen 242 ta er till Volvo Torslanda. Här bor ni i en stabil Bostadsrättsförening som har tecknat en försäkring hos sin bank vilken ger föreningen ett räntetak på sina lån under 3-5 års tid från tillträdet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Långströmsgatan 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Långströmsgatan 26

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

2 645 000 kr

70 m²

3 rum

3 792 kr/mån

37 786 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3:a i expansiva Långströmsallén. Bostaden erbjuder ett stilrent kök, helkaklat badrum, rymligt vardagsrum, två sovrum samt balkong i soligt läge. Här bor ni centralt med närhet till såväl natur som kommunikationer.

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 50 av 64