Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Charlotte Löwenskölds Gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Tor 29 feb
Charlotte Löwenskölds Gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Charlotte Löwenskölds Gränd 4, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Charlotte Löwenskölds Gränd 4

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 895 000 kr
66 m²
3 rum
vån 9
5 720 kr/mån
43 864 kr/m²

Varmt välkommen till Charlotte Löwenskölds Gränd 4 och denna unika och moderna bostaden på våning 9. Här erbjuds du en av områdets absolut bästa utsikt som du kan avnjuta ifrån den enorma balkongen! Byggåret för denna pärla är 2022-2023, vilket innebär att du kommer att bo i en ny och modern bostad. Här får du genomgående tillgång till modern utrustning och en välplanerad planlösning som gör ditt liv både enklare och mer bekvämt. På sina 66 kvadratmeter erbjuder denna fantastiska bostaden ett ljust och modernt kök som även har en stor öppning till det härliga vardagsrummet vilket ger en social känsla och bjuder in till trevliga tillställningar med familj och vänner. Vidare i bostaden har du ett sovrum, ett matrum som även kan nyttjas som sovrum eller kontor, ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt ett tilltagen hall med förvaringsutrymmen. Läget är perfekt, med närhet till allt du kan önska dig. Charlotte Löwenskölds Gränd är en populär adress i Hisings Backa, här får du chansen att bo i ett område som erbjuder både natursköna omgivningar och bekvämligheter i form av butiker, restauranger och kommunikationer. Missa inte chansen att äga denna unika bostad med enastående fri utsikt och modern utrustning. Precis utanför finns goda kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt till centrala Göteborg, grönområden, affärer och nya selma Lagerlöfs torg där du har matbutik, restauranger, fiskhandel, butiker och bibliotek . En kort bil eller busstur bort finns även Bäckebols köpcentrum och Backaplan som erbjuder ett väldigt brett serviceutbud. OBS! BOSTADEN ÄR REGISTRERAD SOM 2ROK ENLIGT LÄGENHETSREGISTRET! Detta är en bostad som måste upplevas på plats, Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Körkarlens gata 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Körkarlens gata 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Körkarlens gata 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Körkarlens gata 8

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
80,1 m²
3 rum
vån 3/3
5 619 kr/mån
22 409 kr/m²

Välkommen till denna stora och välplanerade 3:an belägen på Körkarlens gata i populär HSB förening. Med hiss upp till våning 3 kommer du till denna generösa 3:an på hela 80,1 kvadratmeter. Bostaden erbjuder gott om utrymme för att kunna trivas i. Den välkomnande hallen leder in till det rymliga vardagsrummet där stora fönster släpper in härligt ljus. Här finns gott om plats för både umgänge och avkoppling. Det finns även två väl tilltagna sovrum som erbjuder avskildhet och lugn för både barn och vuxna, bostaden har även en inglasad balkong som ger en känsla av ett extra rum. Läget är optimalt, kommunikationer med ca 1 minuts promenad avstånd vilket gör pendlingen smidig och enkel. Här har du även promenadavstånd till grönområden, lekplatser, skolor, förskolor, restauranger, matbutiker och andra bekvämligheter som underlättar vardagen för hela familjen. Sammanfattningsvis är detta en utmärkt bostad med gott om utrymme och närhet till det mesta.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Tis 5 mar kl 18:00
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Monsungatan 108, Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Monsungatan 108

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
8 000 000 kr
104 m²
3 rum
vån 1/6
4 916 kr/mån
76 923 kr/m²

Precis in till vattnet på lugn återvändsgata finner du denna exklusiva bostad. Lägenheten är belägen med frontläge ut mot den glittrande älven med dess vackra hamninlopp. Till lägenheten hör en stor uteplats i härligt västerläge som sträcker sig längs med hela bostaden. Här erbjuds såväl en öppen som en inglasad del. Inglasningen gör det möjligt att använda uterummet från tidig vår till sen höst. Tack vare bostadens lugna läge och som sista hus är man fri från insyn av grannar. Möjligt att göra om till en 4 rum och kök för dig som önskar tre sovrum. Bostaden är något utöver det vanliga med kvalitativa materialval och fina färgsättningar. På golvet ligger ett mörkt trägolv i vacker enstavsparkett som fint bryter av mot den övrigt ljusa lägenheten. Kök, matplats och vardagsrum ges i en öppen planlösning vilket bjuder in till sällskap. En vacker köksö delar av kök från vardagsrum samtidigt som den ger mer förvaring och sittplatser. Rummet badar i ljus tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck som dessutom erbjuder vacker vattenutsikt. Matplatsen ger plats för ca 8-10 personer och med möjlighet att duka upp till långbord tack vare den öppna planlösningen. Utöver detta disponerar lägenheten två sovrum, ett badrum, gäst-WC samt en välkomnande hall med tillgång till förvaringsmöjligheter via en klädkammare samt garderober. Brf Skaftö ligger längst ut på kajen, granne med både havet och Färjenäsparkens grönytor. Det ena huset ligger bara några meter från vattnet och trädäcket längs kajen går precis utanför. Här får du boendekvaliteter utöver det vanliga med toppmodern, stilren inredning. Till samtliga lägenheter hör ett källarförråd. Det finns cykelparkering på gårdsytorna men även i källarplan. Som boende i föreningen har du möjlighet att nyttja en gemensamhetslokal. Här finns plats för större middagsbjudningar med släkt och vänner. Det finns också ett kök och möjlighet till övernattning. Utanför hus två ligger föreningens gemensamma gård – en stor öppen och upphöjd yta där det finns en gradäng, en bredare trappa, med sittplatser och en plantering högst upp. Det finns en pergola med klätterväxter som tak. Här finns det sittbänkar, fin belysning som skapar ett mysigt uterum. Det finns också en större öppen yta med planteringar utanför hus ett. Här finns även en gemensam kolgrill för föreningens medlemmar. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Växthusvägen 45, Hildedal, Göteborgs kommun
 • Ons 28 feb kl 18:00
Växthusvägen 45, Hildedal, Göteborgs kommun, bild 2
Växthusvägen 45, Hildedal, Göteborgs kommun, bild 3

Växthusvägen 45

Lägenhet
Hildedal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
4 750 000 kr
120 m²
4 rum
vån 1
8 644 kr/mån
39 583 kr/m²

Välkommen till denna denna välplanerade fyrarummare i populära och familjevänliga Hildedal! Du välkomna sin via den trevliga verandan och tack vare två våningar och separat igång inger bostaden en trevlig radhuskänsla. Här har du även carport som kommer att ha egen laddbox inom kort Bostaden erbjuder ett fullutrustat stilrent kök i vitt, ett rymligt vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen samt ett badrum på vardera plan. På övre plan finner ni sovrummen med goda förvaringsmöjligheter. Här finner ni även ett badrum med tvättutrustning i form av tvättmaskin och torktumlare. Med kort promenad nås den grönskande Hisingsparken och ni har även goda kommunikationsmöjligheter som kan ta er till Göteborgs innerstad eller Backaplan på några minuter. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Fölvägen 30, Gerrebacka, Göteborgs kommun
 • Sön 25 feb kl 12:30
Fölvägen 30, Gerrebacka, Göteborgs kommun, bild 2
Fölvägen 30, Gerrebacka, Göteborgs kommun, bild 3

Fölvägen 30

Radhus
Gerrebacka, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
3 695 000 kr
100 m²
4 rum
6 929 kr/mån
36 950 kr/m²

Fölvägen 30 är en charmig bostad belägen i ett barnvänligt område, där bekvämlighet och natur möts harmoniskt. På det nedre planet välkomnas du av ett nyligen renoverat kök, ett rymligt vardagsrum och ett stilrent helkaklat badrum. Här finns också möjlighet att njuta av utomhuslivet på två generösa uteplatser och fördelen av ett praktiskt garage. Den övre våningen bjuder på tre stora sovrum, perfekt för den växande familjen, samt en rymlig klädkammare för extra förvaring. Dessutom finns ytterligare ett helkaklat badrum för att öka bekvämligheten. Bostaden utmärker sig inte bara genom sitt inre utrymme utan också genom sin närhet till förskolan och det omgivande naturområdet, vilket gör det till en idealisk plats för familjer som värdesätter både bekvämlighet och grönska. Upptäck det bästa av både stads- och naturliv på Fölvägen 30.

 • Premium
 • Uteplats
Stenbocksgatan 9, Sannegården, Göteborgs kommun
 • Sön 25 feb kl 13:00
Stenbocksgatan 9, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 2
Stenbocksgatan 9, Sannegården, Göteborgs kommun, bild 3

Stenbocksgatan 9

Lägenhet
Sannegården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
4 495 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/4
4 632 kr/mån
56 899 kr/m²

Högst upp i huset med två balkonger finns denna välplanerade trea. Bostaden erbjuder sociala öppna ytor bestående av kök, matplats och vardagsrum som dessutom har utgång till en rymlig balkong. Här ges vacker utsikt ner mot den glittrande småbåtshamnen samt föreningens grönskande innergård. Utöver detta finns två sovrum med goda förvaringsmöjligheter med klädkammare respektive garderob. Det största sovrummet har även utgång till en balkong i österläge där du kan njuta av härlig morgon- och förmiddagssol. Tack vare bostadens höga läge ges ett fritt läge med utsikt över takåsar och Göteborgs nya landmärke Karlatornet. Balkongen är dessutom under tak och delvis inglasad. Badrummet är stilrent och helkaklat med golvvärme samt har en praktisk tvättavdelning och i hallen finns goda förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderober. Riksbyggen Brf Akterspegeln är en ekonomiskt stabil förening med en fin innergård. Till lägenheten hör ett förråd och föreningen tillhandahåller även en övernattningslägenhet samt ett cykelrum. Föreningen projekteras som Miljöbyggnad Silver vilket innebär att fastigheten uppfyller alla krav vad gäller energiförbrukning, material, kemikalier och inomhusklimat. Gratis parkering två timmar längs Stenbocksgatan och Vintergatan, perfekt när man har gäster på besök. På Stenbocksgatan bor man ett stenkast från kajkanten med en utsikt som är få förunnat. I området finner man all tänkbar service som ICA Kvantum, apotek, restauranger, bagerier, gym och Hagabadet precis intill. I området finns även förskolor och skolor samt goda buss- och båtförbindelser som tar dig in till stan på 15 min. På Vintergatan finns Vårdcentralen, Folktandvården, BVC, mötesplats med aktiviteter för ungdomar och seniorer samt Öppna förskolan. Cirka 500 meter bort finns Eriksbergstorget med COOP, Hemtex, Lindex, Systembolaget mm. Här bor du i en stadsdel som andas kontinental atmosfär med sitt vattennära läge och exklusiva karaktär. Längs kajpromenaden passerar du broar, skulpturer och intressant arkitektur och här finns ett stort utbud av restauranger och caféer. På Sörhallsberget och i Färjenäsparken finner du mysiga grönområden och lekplatser finns på gång- och cykelavstånd. Några hållplatser längre bort finns nybyggda Jubileumsparken med hamnbad. Möjlighet till båtplats finns i Sannegårdshamnen. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norra Fjädermolnsgatan 34, Länsmansgården, Göteborgs kommun
 • Sön 25 feb kl 13:00
Norra Fjädermolnsgatan 34, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Fjädermolnsgatan 34, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Fjädermolnsgatan 34

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 695 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/5
6 620 kr/mån
28 670 kr/m²

Välkommen till denna moderna bostadsrättslägenhet på Norra Fjädermolnsgatan i det barnvänliga och centralt belägna området Länsmansgården i Göteborg. Med en yta på 94 kvadratmeter och fyra rum är detta ett perfekt hem för en stor familj. Bostaden är en del av en välskött förening med stabil ekonomi, vilket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Dessutom är bostaden nybyggd och färdigställd år 2021, vilket innebär att du kan få njuta av modern utrustning och bekvämligheter. Läget är utmärkt med närhet till kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig till och från bostaden. För barnfamiljer är detta ett idealiskt område med gott om lekplatser och grönområden i närheten. Den här bostaden kommer att erbjuda en härlig balkong där du kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder utomhus. Med bostaden belägen på första våningen har du också enkel tillgång utan trappor eller hiss. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en perfekt kombination av modernitet, plats och bekvämlighet. Missa inte chansen att bli ägare till denna familjevänliga pärla.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Laggvägen 2, Gerrebacka - Mysterna, Göteborgs kommun
 • Sön 25 feb kl 12:30
Laggvägen 2, Gerrebacka - Mysterna, Göteborgs kommun, bild 2
Laggvägen 2, Gerrebacka - Mysterna, Göteborgs kommun, bild 3

Laggvägen 2

Villa
Gerrebacka - Mysterna, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
5 675 000 kr
119 m²
4 rum
802 m² tomt

Välkomna att trivas i detta enplanshus med trädgård och altan med solläge hela dagen. Här finns flera uteplatser att njuta av, både med och utan tak. Lummig trädgård på både fram- och baksida och vid ena sidan finns en länga med förråd, gäststuga och friggebod ihopbyggt med garaget. Dessa ramar in tomten så att den är helt insynsskyddad. Huset erbjuder tre sovrum, stort och ljust kök, rymligt vardagsrum, badrum med bastu, tvättstuga och en praktiskt hall. Huset är välskött med flertalet renoveringar utförda de senaste 10 åren. Vattenburen golvvärme finns i hela huset och värms upp genom en frånluftsvärmepump med återvinning. Huset ligger på en lugn återvändsgata utan genomfartstrafik. Bara ett par hundra meter bort ligger en busshållsplats som går in till Göteborg centrum och ska man åt Kungälv finns en annan hållplats lite längre ner på vägen. Ett stenkast bort ligger Tolsereds 4H-gård med deras djur och aktiviteter, Svankällans våtmarksområde, förskolor och Kärra Centrum med skolor, affärer, badhus mm. Ta gärna del av besiktningsprotokoll mm som ligger under "Dokument" i annonsen. Välkomna att boka in er på visning eller kontakta mäklaren för information!

 • Premium
Långängen 8B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Tor 29 feb kl 17:00
Långängen 8B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Långängen 8B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Långängen 8B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 250 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/5
4 381 kr/mån
41 667 kr/m²

Välkommen till Långängen 8B! Denna underbara lägenhet erbjuder en solig uteplats mot innergården, fina ytskikt och materialval. Lägenheten har ett rymligt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och gott om förvaring. Vidare erbjuds ett modernt och praktiskt badrum med tvättavdelning samt ett öppet kök som ger en känsla av sammanhang mellan kök och vardagsrum. En perfekt plats att kalla hemma. Lägenheten ligger i en välskött fastighet med närhet till allt man kan tänka sig behöva så som mataffärer, gym, restauranger, apotek, buss och spårvagn. Goda kommunikationsmöjligheter där ni med enkelhet kan ta er till Göteborgs centrum med spårvagn/buss eller varför inte ta en promenad via Hisingsbron. Närhet till shopping och restauranger. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Solhagagatan 64, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
 • Sön 25 feb kl 11:00
Solhagagatan 64, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Solhagagatan 64, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Solhagagatan 64

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 295 000 kr
97,7 m²
4 rum
vån 1/3
7 632 kr/mån
23 490 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad fyrarummare (4ROK) på hela 97 kvm på Solhagagatan 64. Fördelarna med bostaden är bland annat att ni har hiss, två ingångar, två badrum, klädkammare, balkong mot väster och ett mycket modernt kök från Ballingslöv. Med en månadsavgift på endast 7632 kr/mån där värme, vatten, bredband, telefoni, digital-tv och förråd ingår bor man både billigt och bra i en stabil HSB förening.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra Gunnesgärde 10C, Tuve, Göteborgs kommun
 • Sön 25 feb kl 10:45
Östra Gunnesgärde 10C, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Östra Gunnesgärde 10C, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Östra Gunnesgärde 10C

Radhus
Tuve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
3 900 000 kr
117 m²
4 rum
220 m² tomt

Välskött och utbyggt radhus om 117 kvm som genomgått flertalet renoveringar och förbättringar senaste 10 åren. Huset har en bra planering då sociala ytor, såsom stort kök och vardagsrum med matsalsdel, och trädgård finns på entréplan och de tre sovrummen och badrum på övre plan. På entréplan finner vi också en praktiskt hall, tvättstuga och gästtoalett. På baksidan finns en härlig uteplats med altan och liten lättskött trädgård samt ett förråd. Till huset hör ett garage i länga samt ytterligare ett p-tillstånd för den som har två bilar. Östra Gunnesgärde är ett trevligt och familjärt område med mycket gröna ytor mellan husen. Alla husen har en egen inhägnad och insynsfri baksida. Det är barnvänligt och närhet till matbutiker, förskolor, skolor och bibliotek är ett stort plus. Busshållsplatsen ligger endast 200 meter från bostaden och 17-bussen tar dig till stan på en dryg kvart. I närheten ligger även Göteborgs största park, Hisingsparken, med promenadstråk och vacker natur. Välkommen att boka in dig på visning till Östra Gunnesgärde 10C! Ta gärna del av besiktningsprotokoll mm som finns under "Dokument" i annonsen.

 • Premium
Regnvädersgatan 1, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Regnvädersgatan 1

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/7
3 672 kr/mån
26 319 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade 3:a. Bostaden erbjuder ett stilrent kök, helkaklat badrum, stort vardagsrum, två sovrum samt två balkonger. Mycket välskött förening med god ekonomi och låg avgift. Närservice såsom allmänna kommunikationer, skolor, butiker och restauranger.

 • Balkong
 • Hiss
Arvid lindmansgatan 19D, Slätta Damm, Göteborgs kommun
 • Mån 26 feb kl 17:00
Arvid lindmansgatan 19D, Slätta Damm, Göteborgs kommun, bild 2
Arvid lindmansgatan 19D, Slätta Damm, Göteborgs kommun, bild 3

Arvid lindmansgatan 19D

Lägenhet
Slätta Damm, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 950 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 536 kr/mån
38 235 kr/m²

En trappa upp finner vi denna centrala tvåa med stor balkong i soligt läge. Bostaden erbjuder bl.a. bra ljusinflöde, välplanerade ytor, delvis öppen planlösning, fina ytskikt, rymligt vardagsrum, stilrent renoverat kök samt helkaklat, fräscht badrum. Här bor ni centralt med närhet till natur och kommunikationer. På promenadavstånd nås både Slättadamm och Hisingsparken. Vid Bjurslätts tog finner vi bl.a. livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och vårdcentral. Backaplan, med dess stora tjänsteutbud av butiker och restauranger ligger en kort promenad bort. In till stadskärnan tar det ca 14 minuter med buss. Toppläge och låg avgift.

 • Premium
 • Balkong
Verkmästaregatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • Sön 25 feb kl 12:00
Verkmästaregatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Verkmästaregatan 1, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Verkmästaregatan 1

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
3 995 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/5
5 528 kr/mån
50 252 kr/m²

Välkommen till Verkmästaregatan 1 – din drömbostad i hjärtat av Lindholmen! Denna fantastiska ljusa hörnlägenhet är en pärla som bjuder in till ett liv i harmoni. Belägen i de äldre delarna av Lindholmen, omges du av en unik charm som är få förunnat. Här bor du i ett fridfullt område med många kulturella inslag där man lyckats tillvarata och bevara Lindholmens historiska rötter. När du besöker området är husen lägre och grönskan tilltagande, en grön oas några stenkast från Lindholmens gamla torrdocka, numera småbåtshamn, och charmiga Slottsberget. Den anrika och fortfarande mycket aktiva biografen och teatern Aftonstjärnan ligger endast ca 250 meter från bostaden. Bostaden är genomtänkt planerad med en harmonisk sammankoppling mellan vardagsrum, matplats och kök. Här skapas en naturlig samlingsplats där du enkelt kan umgås med familj och vänner samtidigt som du avnjuter den underbara utsikten från ditt eget hörn av Lindholmen. Från såväl balkongen som från vardagsrummet njuter du av vacker utsikt ner över vattnet. Matplatsen placeras i det magnifika burspråket, där varje vrå badar i strålande ljus. Här blir varje dag en njutning, där ljuset flödar fritt genom de generösa fönstren och ger rummet en öppen och inbjudande atmosfär. Sovrummen är rymliga och väldisponerade med gott om plats för förvaring, och i hallen finner du ytterligare förvaringsutrymme genom en praktisk klädkammare. Här är det lätt att hålla ordning och skapa ett trivsamt hem. Föreningen på Verkmästaregatan 1 erbjuder en gemensam trädgård. En grönskande oas tillhörande föreningen där du kan koppla av och njuta av naturen mitt i stadens puls. Under somrarna ges möjlighet att duka upp till långbord och skapa minnen tillsammans med vänner och familj. På innergården finns även en praktisk snickarbod, cykelförråd samt soprum för din bekvämlighet. Föreningen har även tänkt på vardagens praktikaliteter genom att tillhandahålla en gemensam tvättstuga belägen på entréplanet. I källaren finns även förråd som tillhör lägenheten. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fölvägen 29, Gerrebacka, Göteborgs kommun
 • Sön 25 feb kl 12:00
Fölvägen 29, Gerrebacka, Göteborgs kommun, bild 2
Fölvägen 29, Gerrebacka, Göteborgs kommun, bild 3

Fölvägen 29

Lägenhet
Gerrebacka, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
3 595 000 kr
100 m²
4 rum
6 929 kr/mån
35 950 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostad i natursköna Gerrebacka! Här kan du njuta av ett av föreningens bästa lägen och ta del av allt som detta område har att erbjuda. Bostaden imponerar med sina generösa 100 kvadratmeter och erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Den smarta planlösningen skapar en öppen och luftig atmosfär, perfekt för umgänge och avkoppling. Dessutom kan du njuta av solen på inte mindre än två soliga uteplatser, där du kan njuta av din morgonkaffe eller bjuda in till grillkvällar med vänner och familj. För den bilburna finns både garageplats och parkeringsplats att tillgå, vilket underlättar vardagen och ger extra bekvämlighet. Dessutom finns en busshållplats bara ett stenkast bort, vilket gör det smidigt att ta sig in till stadens puls närhelst du önskar. Om du uppskattar närheten till naturen kommer du att älska läget. Bostaden omges av vackra gång- och cykelstigar, perfekta för härliga promenader eller cykelturer. För de små finns förskolor inom bekvämt avstånd och skolan ligger nära, vilket gör detta till ett riktigt barnvänligt område. Redan vid infarten till området möts du av föreningens välskötta grönytor, vilket ger en trivsam atmosfär och en känsla av hemtrevnad. Välkommen till denna underbara bostad i Gerrebacka! Här får du både plats, närhet till naturen och bekvämlighet - allt på samma gång.

 • Premium
 • Uteplats
Virvelvindsgatan 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Virvelvindsgatan 26

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 850 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 10/11
5 088 kr/mån
40 426 kr/m²

Näst högst upp i huset, på våning 10 av 11, finns denna totalrenoverade trea. Bostaden har genomgått en omsorgsfull renovering av kvalitativa materialval med fin färgsättning vilket skapar en fin röd tråd. I köket finns bland annat en vacker stenskiva. Tack vare det höga läget bor du fritt från insyn samtidigt som du njuter av en magisk utsikt. Balkongen är belägen i härligt solläge och bjuder på sol till efter lunch. Då balkongen är inglasad blir den likt ett extrarum större delen av året. Här njuter du av fri utsikt över vacker grönska och längre bort skymtar du Karlatornet, ett av Göteborgs nya landmärken. På Virvelvindsgatan bor du med ett centralt läge på Hisingen med närhet till matbutiker, servicebutiker samt goda kommunikationer som tar dig in till stan på endast 7 minuter. Gångavstånd till Ramberget, Lundby träningscenter, Eriksberg och Backaplan. Stabil och välskött förening som erbjuder ett källarförråd och ett vindsförråd till varje lägenhet. I föreningen finns cykelrum, tvättstuga med torkrum, barnvagnsrum samt ett verkstadsrum och i varje hus finns även sopsortering. Föreningen har en gästlägenhet, bastu, pingisrum, tillgång till en gemensam basketplan, lekplats samt grillar och bord med bänkar i grönområdet "Kullen". Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Långströmsgatan 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Mån 26 feb kl 17:00
Långströmsgatan 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Långströmsgatan 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Långströmsgatan 26

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 350 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/6
2 361 kr/mån
45 000 kr/m²

Kvadratsmart 1:a om 30 kvm med öppen planlösning! Lägenheten har genomgående fina ytskikt och härligt ljusinsläpp. Vidare erbjuds ett stilrent kök, helkaklat badrum och rymligt vardagsrum. Härlig balkong med plats för utemöbler. Här bor ni centralt med närhet till såväl natur som kommunikationer. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sagogången 26, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 3 mar kl 16:30
Sagogången 26, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 26, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 26

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 395 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 169 kr/mån
24 819 kr/m²

Varmt välkommen till Sagogången 26 och denna mycket välplanerade fyrarummaren med två balkonger och två stamrenoverade badrum! Genomgående har bostaden ljusa färgval och med ca 96,5kvm har du plats för hela familjen och gavelläget ger dig extra lugn och ro. Bostaden fördelas på en rymlig hall med förvaringsmöjligheter, ett ljus och modernt kök där du även når lägenhetens ena balkong. Vardagsrummet är beläget centralt i lägenheten och här finns det gott om sällskapsytor med för en stor soffgrupp med tillhörande möblemang, härifrån når du även lägenhetens andra stora balkong som bjuder på kvällssol. Båda badrummen i lägenheten renoverades i samband med föreningens stambyte och båda är utrustade med dusch varav det ena har även en praktisk tvättmaskin som underlättar i vardagen. Vidare i lägenheten finns det 3st sovrum i bra storlek och en klädkammare. Till lägenheten hör det ett källarförråd och via föreningen har du även tillgång till cykel- och barnvagnsförråd, l tvättstuga, torkrum, grovtvättstuga, bastu, boulebana, motionsrum, vävkammare samt miljöhus för avfall. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Götaverksgatan 31, Lindholmen, Göteborgs kommun
Götaverksgatan 31, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Götaverksgatan 31, Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Götaverksgatan 31

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
3 250 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5/7
3 569 kr/mån
56 034 kr/m²

Högt upp i huset med fri utsikt mot vacker grönska finner du denna välplanerade tvåa. Bostaden är belägen i Lindholmen, ett av Göteborgs mest expansiva och attraktiva områden. Lägenheten badar i ljus tack vare stora fönsterpartier, en fransk balkong samt en mindre balkong. Här erbjuds kök, matplats och vardagsrum i öppet samband. I anslutning till köket finns även ett praktiskt skafferi med goda förvaringsmöjligheter av diverse hushållssaker samt skafferivaror. Sovrummet är rymligt och ger plats för en dubbelsäng med tillhörande möblemang, garderober för förvaring samt ett skrivbord för den som önskar. Badrummet är helkaklat i grått och vitt och ger en modern och lyxig känsla, här finns även en kombinerad tvätt- och torkmaskin. Detta är en lägenhet för dig som söker ett modernt hem med hög standard där du kan flytta in och börja trivas direkt! Huset stod inflyttningsklart under sommaren 2021 och är ritat av arkitekten Gert Wingårdhs kontor. Hela huset är byggt med högt miljötänk och har en Svanenmärkning, värmeåtervinning av ventilationsluften och dessutom sitter det solceller på huset som svarar för nästan 100% av föreningens gemensamma el. På den fantastiska gården finns det sandlåda, två pergolor, hammockar, fina planteringar och mängder av sittytor där du kan koppla av i lugn och ro ett stenkast från Lindholmshamnen. I huset intill finns föreningens cykellounge med cykelparkering, verkstadsdel, pentry och WC. Du hittar även föreningens gemensamhetslokal där du har ett fullutrustat kök, WC, hall, stort matbord samt uteplats på innergården. I föreningen finns det även en övernattningslägenhet och tvättstuga. På andra sidan gatan finns den nya "maskinparken" som är en alldeles ny park med grönska, träd och gräsytor. Allt detta är samlat i en trygg HSB-förening. (Kollektivt el-avtal är tecknat av föreningen) På Lindholmen bor du i ett av Göteborgs mest expansiva och nytänkande områden där bland annat Karlastaden växer fram. Goda kommunikationer finns inom promenadavstånd via både buss och båt som tar dig snabbt och smidigt till centrala Göteborg. På gatan intill går flertalet bussar och i hamnen går färjorna som kör dig över älven. Precis utanför bostaden finns Kooperativet, Lindholmens största lunchrestaurang med ett bredd utbud av mat från olika delar av Världen. Inom promenadavstånd har du även fina restauranger, caféer, matbutiker, högskola, gym, närbutiker samt vackra promenadstråk längs vattnet. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sägengatan 62, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Sägengatan 62, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sägengatan 62, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sägengatan 62

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 650 000 kr
81,9 m²
3 rum
vån 2/3
5 698 kr/mån
20 147 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade genomgångstrean i husets gavel på Sägengatan 62! Bostaden är belägen på våning 2 och här bor du med närhet till bland annat kommunikation, grönområden, affär och nya Selma Lagerlöfs torg. Lägenheten har en attraktiv och välplanerad planlösning med fönster i två väderstreck. Vardagsrummet är tilltaget till ytan och lättmöblerat med plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för umgänge med familj och vänner. Köket är rymligt med gott om förvaringsutrymmen, i köket finns även en naturlig plats för matbord vid fönstret och utgång till den härliga balkongen. Badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte (2015-2017) är helkaklat i tidslösa färger, tvättmaskin finns som underlättar i vardagen. Övrigt i lägenheten finns det två tilltagna sovrum samt en rymlig hall. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-TV, bredband samt parkering. Till lägenheten hör ett källarförråd och via föreningen finns det tillgång till en tvättstuga och ett mangelrum i varje hus, cykelrum och barnvagnsrum samt en mindre lokal att hyra. Föreningen har även en gästlägenhet med fyra sovplatser. På Sägengatan bor du i ett lugnt område med närhet till grönområden, förskola, affär och goda kommunikationer via buss. I närområdet finns även nya Selma Lagerlöfs torg som erbjuder affär, restaurang och café. I närheten ligger även Bäckebols köpcenter och Backaplan. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Balkong
Sagogången 46, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Sagogången 46, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Sagogången 46, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Sagogången 46

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 195 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 721 kr/mån
26 264 kr/m²

Välkommen till din nya pärla på Sagogången 46! På Sagogången 46 finner du denna omgjorda och välplanerade 2:a med allt du behöver för ett bekvämt boende. Bostaden präglas av en varm och ombonad atmosfär med fina detaljer som ger en personlig touch. Den stora balkongen blir en perfekt förlängning av vardagsrummet under varmare månader och erbjuder en härlig utsikt över grönskan. Här kan du njuta av en kopp kaffe i morgonsolen eller avkoppling efter en lång dag.

 • Premium
 • Balkong
Varmfrontsgatan 12, Våning 5, Länsmansgården, Göteborgs kommun
Varmfrontsgatan 12, Våning 5, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 2
Varmfrontsgatan 12, Våning 5, Länsmansgården, Göteborgs kommun, bild 3

Varmfrontsgatan 12, Våning 5

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 295 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5/8
4 651 kr/mån
32 324 kr/m²

Välkommen till denna stilrena 3:a på våning 5. Bostaden erbjuder ett stilrent kök, helkaklat badrum, stort vardagsrum, två sovrum samt inglasad balkong i soligt läge. Med sitt läge precis vid Björlandavägen tar du dig enkelt med buss eller bil in till Centrala Hisingens stora utbud av shopping, och en kort promenad bort öppnar sig Svarte Mosses fantastiska naturområde med spännande leder och vackra sjöar. Lägenheten erbjuder dessutom en bra månadsavgift och i föreningen finns såväl gästlägenhet som relaxavdelning för den som vill njuta lite extra!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Västra Stillestorpsgatan 3, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
 • Tis 27 feb kl 17:00
Västra Stillestorpsgatan 3, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Västra Stillestorpsgatan 3, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Västra Stillestorpsgatan 3

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 495 000 kr
74,4 m²
3 rum
vån 2/4
5 787 kr/mån
33 535 kr/m²

Välkomna till denna stilrena och välplanerade trea med solig balkong! I den förmånliga avgiften så ingår garage, värme, digital-TV, bredband och IP-telefoni. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök som renoverats 2018, rymligt vardagsrum, inglasad balkong i soligt läge, två sovrum samt ett fräscht och helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningen stambyte. Här bor du i en populär förening med gångavstånd till det mesta. Via föreningen har man möjlighet att hyra festlokal, övernattningslägenhet samt gym. Närhet till all tänkbar service, fin natur och mycket goda kommunikationer. Från Wieselgrensplatsen finns goda buss- och spårvagnsmöjligheter som tar dig in till Göteborgs centrum på några minuter! Här finns Kville Saluhall, Backaplan med ett stort utbud av affärer och restauranger samt ett flertal gym. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Balkong
Lillekärr norra 56, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
 • Mån 4 mar kl 18:00
Lillekärr norra 56, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 2
Lillekärr norra 56, Hisings Kärra, Göteborgs kommun, bild 3

Lillekärr norra 56

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 945 000 kr
76,6 m²
3 rum
vån 3/3
5 434 kr/mån
25 392 kr/m²

Välkommen till denna renoverade 3:a. Bostaden erbjuder ett stilrent kök, helkaklat badrum, rymligt vardagsrum, två rymliga sovrum samt balkong i soligt läge. Bostaden ligger i nära anslutning till Kärra centrum, Bäckebol köpcenter, skolor och förskolor. Även närhet till natur samt busskommunikationer där vi har rosa express som tar er in till Göteborg centrum på ca 20 min.

 • Premium
 • Balkong
Bäckebolslyckan 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår
 • Ons 28 feb kl 17:00
Bäckebolslyckan 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolslyckan 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolslyckan 12

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 495 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 1/4
5 433 kr/mån
21 825 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa med solig uteplats i söderläge! Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum, ljust kök, stort sovrum samt badrum. Parkering ingår i avgiften. Här finns även möjlighet att renovera bostaden till en trea. Här har du nära till natur/grönområden samt goda bussförbindelser. Närhet till Selma Lagerlöfs torg, Bäckebols köpcenter samt skolor. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 140