Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna-Maria Khouri

Anna-Maria Khouri

Om mig

Jag är din dedikerade mäklare på Hisingen! Genom att kombinera kunskap och engagemang strävar jag alltid efter att överträffa dina förväntningar. Min målmedvetenhet och noggrannhet speglas i varje affär, vilket skapar en positiv atmosfär för både säljare och köpare. Genom att vara lyhörd och sätta dina behov i fokus, skapar jag en personlig och trygg upplevelse för dig. Låt mig vara din pålitliga partner och guida dig mot en framgångsrik bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bäckebolsängen 30, Backa, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Bäckebolsängen 30, Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Bäckebolsängen 30, Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Bäckebolsängen 30

Lägenhet
Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 600 000 kr
72,6 m²
3 rum
vån 3/3
6 039 kr/mån
22 039 kr/m²

Kliv in till denna rymliga och välkomnande bostad! Direkt när du kliver in möts du av en ljus och inbjudande hall med vita väggar, perfekt för att få en överblick av hemmet. Här finns gott om plats för att hänga av dig jackan och skorna, och möjlighet till att lägga till sittmöbler om så önskas. Från hallen når du det fräscha badrummet med kaklade blå väggar. Intill ligger det rymliga sovrummet, där det stora fönsterpartiet och neutrala väggfärger skapar en lugn och harmonisk atmosfär. Här finns generöst med förvaring genom garderobsväggen och plats för en säng med tillhörande sängbord. Höjdpunkten i bostaden är det enorma vardagsrummet, där ljusa väggar, ett vackert golv och generöst ljusinflöde från fönstren skapar en luftig och rymlig känsla. Här finns gott om plats för både en soffgrupp och en matgrupp, perfekt för socialt umgänge. Från vardagsrummet når du även den inglasade balkongen och det funktionella köket, utrustat med moderna apparater och gott om arbetsyta. Avslutningsvis finns det andra rymliga sovrummet, även det ljust och luftigt med gott om förvaring och flexibel möblering. Till bostaden medföljer en parkeringsplats som ingår i avgifen. Bostaden är beläggen i populära området Hisings backa. Här finner man välutvecklade kommunikationer, inklusive busslinjer som tar dig till stan på ca 15 minuter. Runt om bostaden finner du både skolor och förskolor. Ett stenkast ifrån bostaden finner du Stigs Center som erbjuder bekvämligheter som restauranger, butiker och gym. Även Selma Lagerlöfs torg ligger enbart en kort promenad ifrån och där finner du ytterligare bekvämligheter så som livsmedelsbutiker, café och vårdcentral.

  • Premium
  • Balkong
Arvesgärde 30, Tuve, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Arvesgärde 30, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arvesgärde 30, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arvesgärde 30

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/5
4 921 kr/mån
27 405 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Arves Marias Väg 12, Tuve, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Arves Marias Väg 12, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Arves Marias Väg 12, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Arves Marias Väg 12

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 595 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/5
2 567 kr/mån
48 333 kr/m²

Välkommen att förvärva denna kvadratsmarta och stilrena etta i populära området Tuve med närhet till stad och natur. Denna kvadratsmarta bostad välkomnar dig med en hall som erbjuder gott om förvaring och avhängningsmöjligheter, till höger finner du ett fräscht, helkaklat badrum med kontrasterande färger och bekvämligheter. Det stora, ljusa rummet fungerar flexibelt som både sovrum och vardagsrum och ger dig en känsla av öppenhet tack vare generöst ljusinsläpp från fönster och balkong. Köket kombinerar stilren design med funktionalitet, komplett med moderna vitvaror och plats för matgrupp, medan gedigna balkongen erbjuder en förlängning av hemmets yta där sol och utsikt kan avnjutas. Du får även tillgång till husets takterrass för mer yta och ännu fler soltimmar. Bostaden är belägen i populära området Tuve, där stor stad och naturens lugn möts i perfekt harmoni. Här lever du med det bästa av två världar – en kort bussresa med linje 17 tar dig snabbt och smidigt in till stan, medan du bara är gångavstånd från Hisingsparken med dess grönområden och promenadstråk. Nedanför bostaden har du servicebutiker, frisör samt restauranger och bara ett stenkast därifrån finner du Tuve Torg som kompletterar med flera bekvämligheter som livsmedelsbutiker och gym. Byggnaden energiklass är B, vilket möjliggör att få grönt bolån hos flera banker.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nolehultsvägen 1, Tuve, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30
Nolehultsvägen 1, Tuve, Göteborgs kommun, bild 2
Nolehultsvägen 1, Tuve, Göteborgs kommun, bild 3

Nolehultsvägen 1

Lägenhet
Tuve, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
3 195 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/6
4 748 kr/mån
41 226 kr/m²

Välkommen till denna rymlig och moderna trea med två balkonger varav en är inglasad i ett familjevänligt område nära till till natur. Stig in till en modern bostad med mycket att erbjuda. En välkomnande hallen med generös förvaring och ett helkaklat badrum som erbjuder bekvämligheter som en tvättstuga för att underlätta vardagen. Det moderna köket smälter sömlöst samman med vardagsrummet som tillsammans skapar en enhetlig yta där gemensamma stunder och underhållning kan avnjutas. Den inglasade balkongen nås från vardagsrummet och bjuder in till avkoppling och många sol timmar. Vidare genom bostaden finner du det rymliga sovrummet där du även når bostadens andra balkong från och slutligen det andra sovrummet som är enkelt att möblera efter dina önskemål. Bostaden är idealiskt belägen i det familjevänliga området Tuve. Med sin perfekta balans mellan stadsliv och naturskönhet erbjuder Tuve en unik livsstil som passar alla. Närliggande grönområden, parker och promenadvänliga stråk i Hisingsparken ger möjlighet till avkopplande stunder i naturen. Tuve Torg erbjuder bekvämligheter såsom butiker, restauranger och gym endast ett stenkast från bostaden. God kommunikation genom busslinje 17, som tar dig till Nordstan på mindre än 20 minuter

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4