Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Monika Spajic

Monika Spajic

Om mig

Jag har från starten i min mäklarkarriär fokuserat helhjärtat på Göteborg Hisingen. Målsättningen jag har är genom god kunskap och en kämparglöd som sticker ut från mängden bygga långsiktiga relationer och göra dig trygg i din bostadsaffär. Ska du sälja din bostad och värdesätter personanpassad service, då har du hittat rätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jägaregatan 16A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Ons 7 aug kl 18:30
Jägaregatan 16A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Jägaregatan 16A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Jägaregatan 16A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 595 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
2 724 kr/mån
44 306 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och stilrena etta! Lägenheten erbjuder bland annat ett stilrent kök med plats för matbord och helkaklat och fräscht badrum. Vidare finner du ett rymligt vardagsrums med plats för både soffa, skrivbord och säng. Genomgående fint golv, vita väggar och härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenheten ligger på en lugn kvartersgata i Brämaregården, beläget mellan Lindholmen och Backaplan på Centrala Hisingen. I närheten finns hållplatserna Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsgatan som enkelt tar dig in till stan på några minuter. I området finner ni flera härliga parker och grönområden så som Keillers Park, Ramberget, Flunsåsparken och Hisingsparken. Förutom natur i närområdet så erbjuder stadsdelen allt man kan tänka sig behöva. Kvilletorget, beläget på samma gata, erbjuder restauranger, barer, frisörer, gym, ett välsorterat Willys med mera. Ett stenkast vidare finner ni bland annat saluhall, ICA och Backaplans köpcentrum område. Välkommen på visning!

  • Premium
Ögontröstgatan 1A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ögontröstgatan 1A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Ögontröstgatan 1A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Ögontröstgatan 1A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 995 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 163 kr/mån
38 365 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka tid för visning! Välplanerad och centralt belägen tvåa i populärt område! Här erbjuds ett mycket stilrent kök, delvis kaklat badrum och fina ytskickt. Fönster i två värdestreck skapar ett fint ljusinsläpp och gör att lägenheten upplevs ljus och luftig. Rymligt sovrum med gott om förvaring samt plats för säng med tillhörande sängbord. Vardagsrummet är luftigt och ger plats för soffgrupp, tv-möbel och skrivbord. Här bor ni i en välskött förening i ett mycket expansivt område. Endast 10 minuter till centrala Göteborg. Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Saluhallen, Backaplan och Ramberget, erbjuder ett stort utbud av service, affärer och restauranger av alla slag. Utmärkta kommunikationer tar dig till centrala Göteborg på bara några minuter. Missa inte denna pärla! Välkommen på visning!

  • Premium
Aklejavägen 37, Hildedal, Göteborgs kommun
Aklejavägen 37, Hildedal, Göteborgs kommun, bild 2
Aklejavägen 37, Hildedal, Göteborgs kommun, bild 3

Aklejavägen 37

Lägenhet
Hildedal, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
3 695 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 830 kr/mån
47 677 kr/m²

Välkommen till Aklejavägen 37! Modern bostad med öppen planlösning, högt i tak och två balkonger! Hög standard samt fina färg- och materialval och stilrent kök med en köksö! Det delvis kaklade och rymliga badrummet erbjuder bl.a. tvättavdelning. Vidare erbjuds två stora sovrum samt ett rymligt vardagsrum med fantastisk takhöjd. Underbart läge och familjevänligt område med naturen runt hörnet och ca 15 minuter in till stan kollektivt. Här bor ni i ett lugnt läge med både villor och lägenheter som närmsta grannar samt rådjur och harar som bor i skogen bakom huset. Till bostaden tillhör en parkeringsplats med laddstolpe samt odlingslott för dig som älskar att odla. Lägenheten ligger centralt med närhet till natur, service och kommunikationer. Centralt men ändå lugnt och trivsamt! För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Hisingsparken och Slätta Damm. På gångavstånd når du Kvilles saluhall, trevliga restauranger, affärer, apotek, bibliotek, gym och utmärkta spårvagns- och bussförbindelser. Till Backaplan, med flera av de största affärskedjorna, cyklar man på ett par minuter. Missa inte denna pärla! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Akkas gata 20, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Akkas gata 20, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Akkas gata 20, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Akkas gata 20

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 895 000 kr
74,3 m²
3 rum
vån 2/3
5 561 kr/mån
25 505 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade trea i populära HSB Backadalen! Bostaden erbjuder fina ytskikt med nymålade väggar, nya golv och och modernt kök. Vidare finns ett lättmöblerat och rymligt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen som ligger i västerläge. Två sovrum med plats för säng, förvaring samt övrig möblemang. Helkaklat och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i en välskött och populär förening med närhet till natur- och rekreationsområden, ett bra serviceutbud med handel, vård, skola och omsorg nära till hands, ett bra idrotts- och föreningsliv. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ögontröstgatan 2D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ögontröstgatan 2D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Ögontröstgatan 2D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Ögontröstgatan 2D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 750 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 933 kr/mån
46 667 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och centralt belägna ettan med stor uteplats! Bostaden erbjuder bland annat fina ytskikt, stilrent och helkaklat badrum samt rymligt kök med vit skåpsinredning. Kök och badrum renoverades 2021. Vardagsrummet är luftigt och här finns plats för både säng, tv-möbel och soffa. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen belägen som bjuder på sol hela dagen/kvällen! Lägenheten är ljus tack vare fönster i två väderstreck. Till lägenhet tillhör ett källar- samt vindsförråd. Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Backaplan, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger av alla de slag, apotek, bank och sjukhus. Här bor du nära det mesta. Flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park med vackra promenadstråk och makalös utsikt. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra, som tar dig in till centrum på bara några minuter! Här behöver man aldrig tänka på tidtabellen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Övre Hallegatan 40, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Övre Hallegatan 40, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Övre Hallegatan 40, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Övre Hallegatan 40

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 725 000 kr
27,6 m²
1.5 rum
vån 5/5
3 032 kr/mån
62 500 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och välplanerade lägenhet i toppskick i populära Brf HSB Linjalen! Lägenheten erbjuder genomgående fina ytskikt, ett stilrent och välutrustat kök samt luftigt vardagsrum. Vidare erbjuds ett separat sovrum med utgång till den härliga inglasade balkongen och helkaklat badrum som renoverats i samband med föreningens stambyte och förvaring via garderober. Härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. I avgiften ingår bland annat garage och bredband! Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Backaplan, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger av alla de slag, apotek, bank och sjukhus. Här bor du nära det mesta. Flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park med vackra promenadstråk och makalös utsikt. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra, som tar dig in till centrum på bara några minuter! Här behöver man aldrig tänka på tidtabellen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekebergsgatan 4D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Ekebergsgatan 4D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Ekebergsgatan 4D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Ekebergsgatan 4D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/3
2 658 kr/mån
56 094 kr/m²

I ett landshövdingehus finner ni denna stilrena och charmiga bostad som totalrenoverades 2019! Lägenheten är smakfullt renoverat med bland annat ett helrenoverat kök, helkaklat badrum och fina väggar och golv. Via föreningen så har man tillgång till den välskötta och fina innergården. Utöver innergården har man via föreningen tillgång till takterrass med kvällssol. Lägenheten ligger på en lugn kvartersgata i Brämaregården, beläget mellan Lindholmen och Backaplan på Centrala Hisingen. I närheten finns hållplatserna Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsgatan som enkelt tar dig in till stan på några minuter. I området finner ni flera härliga parker och grönområden så som Keillers Park, Ramberget, Flunsåsparken och Hisingsparken. Vid varma dagar finns närmsta badplats vid Jubileumsparken bara några minuters promenad från lägenheten. Förutom natur i närområdet så erbjuder stadsdelen allt man kan tänka sig behöva. Kvilletorget, beläget på samma gata, erbjuder restauranger, barer, frisörer, gym, ett välsorterat Willys med mera. Ett stenkast vidare finner ni bland annat saluhall, ICA och Backaplans köpcentrum område. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Jägaregatan 16B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Ons 7 aug kl 18:30
Jägaregatan 16B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Jägaregatan 16B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Jägaregatan 16B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 695 000 kr
25 m²
2 rum
vån 3/3
2 015 kr/mån
67 800 kr/m²

Välplanerad och charmig vindstvåa med härligt ljusinsläpp. Vidare erbjuds ett stilrent kök med öppen planlösning samt ett helkaklat badrum och separat sovrum. Lägenheten har genomgående vita väggar och fint golv. Smart planerat med separat sovrum samt gott om förvaring i vindsutrymme ovan badrummet. Här bor ni i ett populärt och expansivt område med allt man behöver inom en kort promenad. Belägen nära kommunikation på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen, tar ni er enkelt in till centrala Göteborg. I närheten ligger Keillers park och Ramberget för dig som gillar naturen. Välkommen på visning!

  • Premium
Arvid Lindmansgatan 21F, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Arvid Lindmansgatan 21F, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Arvid Lindmansgatan 21F, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Arvid Lindmansgatan 21F

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 895 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 848 kr/mån
35 421 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och välplanerade tvåa med låg avgift i stabil HSB-förening. Här erbjuds en bra planlösning med sociala ytor, ett stilrent kök och helkaklat badrum. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum och gott om förvaringsutrymme tack vare praktiskt klädkammare. Via föreningen har du även tillgång till deras gemensamma gym! Här bor man med ett trevligt läge i Slätta Damm, nära natursköna Hisingsparken. Bra kommunikationer in till Gbg city samt utmärkt serviceutbud på Wieselgrensplatsen och Backaplan. Stabil och välskött HSB-förening med tillgång till bland annat bastu, aktivitetsrum, föreningslokal och hobbyrum. Med kollektivtrafiken tar du dig snabbt in till både Göteborgs centrum och Hjalmar Brantingsplatsen. Busshållplatsen ligger bara ett stenkast ifrån lägenheten. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Jöns Rundbäcks Plats 3, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Borttagen före visning
Jöns Rundbäcks Plats 3, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Jöns Rundbäcks Plats 3, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Jöns Rundbäcks Plats 3

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 750 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/6
3 974 kr/mån
47 414 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östanvindsgatan 3A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Östanvindsgatan 3A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Östanvindsgatan 3A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Östanvindsgatan 3A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 595 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/3
3 256 kr/mån
37 976 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa med låg avgift! Här erbjuds ett ljust och rymligt vardagsrums med fint golv, kök med vit skåpinredning och ett helkaklat fräscht badrum! Vidare erbjuds ett sovrum med plats för dubbelsäng samt balkong i soligt läge! Kvadratsmart utformad med optimal planlösning. Attraktivt & lugnt läge med närhet till allt. Till lägenheten tillhör ett källar- samt vindsförråd. Bostaden är belägen på centrala Hisingen med närhet till allt du kan tänkas behöva. Gångavstånd till mataffär, apotek, vårdcentral, gym och saluhall. Här har du även närhet till Backaplans shoppingutbud samt närhet till natursköna Ramberget eller Keillers Park. Du tar dig in till centrala Göteborg på bara några minuter tack vare goda kommunikationer in till centrum. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Jägaregatan 7D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Tis 6 aug kl 19:00
Jägaregatan 7D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Jägaregatan 7D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Jägaregatan 7D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 395 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/4
4 105 kr/mån
36 846 kr/m²

Belägen i populära Kvillebäcken finner ni denna charmiga och stilrena trea! Bostaden erbjuder välplanerade ytor, stilrent kök, sovrum och badrum. Vidare erbjuder bostaden genomgående fina ytskikt och härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Vardagsrummet är ljust och matsalen mellan kök och vardagsrum går även att nyttja som sovrum om så önskas. Genom föreningen har du tillgång till den gemensamma och trevliga innergården och tvättstuga. Här bor ni i ett av Göteborgs mest expansiva områden. Från spårvagnshållplatserna Vågmästareplatsen samt Hjalmar Brantingsplatsen som ligger en kort promenad ifrån bostaden tar ni er in till Centrala Göteborg på endast några minuter. Populära Kvilletorget med Livsmedelsbutiker såsom Willys, restauranger, träningsanläggningar men även en lekplats till dom yngre är ett par steg ifrån bostaden. Välkommen på visning!

  • Premium
Skiftesgatan 4B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Tis 6 aug kl 18:00
Skiftesgatan 4B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Skiftesgatan 4B, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Skiftesgatan 4B

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
4 152 kr/mån
41 078 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa i fint och modernt skick och centralt läge! Bostaden erbjuder bl.a. ett modernt och välutrustat kök, helkaklat badrum och genomgående fina ytskick. Lägenheten totalrenoverades 2011/2012. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vidare erbjuds ett lättmöblerat vardagsrum och ett rofyllt sovrum som ger plats för större säng. Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Wieselgrensplatsen och Backaplan, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger av alla de slag, apotek, bank och sjukhus. Här bor du nära det mesta. Flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park med vackra promenadstråk och makalös utsikt. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra, som tar dig in till centrum på bara några minuter! Här behöver man aldrig tänka på tidtabellen.

  • Premium
Trollhasselgatan 2, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Trollhasselgatan 2

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1
2 150 kr/mån
58 448 kr/m²

Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna helt nyproducerade etta med uteplats! Bostaden erbjuder allt som behövs för att trivas. Välplanerad och kvadratsmart yta med ett modernt kök och öppen planlösning till vardagsrumsdel. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin. Stora fönsterpartier ger bostaden ett härligt ljusinsläpp. Utanför finns den mycket trevliga och väl tilltaga uteplatsen som blir ett extra rum till bostaden. Här finns gott om plats för både loungedel och matplats. Vidare finns en praktisk, separat del för säng och förvaringsmöjligheter via inbyggda garderober. Telia triple play ingår i avgiften. Föreningen erbjuder en härlig innergård med utemöbler och möjlighet till grillning. Dessutom finns en fin gemensamhetslokal och en trevlig takterrass högst upp i huset. Lägenheten ligger perfekt beläget i Lundbypark på centrala Hisingen. Här har ni förmånen att bo både nära Wieselgrensplatsen och Backaplan med stort serviceutbud av mataffärer, shopping, restauranger med mera, men även med närhet till vacker natur och utsikt på Ramberget. Alldeles utanför byggnaden hittar ni Bravida-Arena och Lundby-badet. Både gym och matbutik finns precis i området. Bra kommunikationer med spårvagn tar er in till centrala Göteborg på ca 8 minuter. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Långströmsgatan 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Långströmsgatan 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Långströmsgatan 26, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Långströmsgatan 26

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 350 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/6
2 361 kr/mån
45 000 kr/m²

Kvadratsmart 1:a om 30 kvm med öppen planlösning! Lägenheten har genomgående fina ytskikt och härligt ljusinsläpp. Vidare erbjuds ett stilrent kök, helkaklat badrum och rymligt vardagsrum. Härlig balkong med plats för utemöbler. Här bor ni centralt med närhet till såväl natur som kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Väderbodarna 4, Biskopsgården, Göteborgs kommun
Väderbodarna 4, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 2
Väderbodarna 4, Biskopsgården, Göteborgs kommun, bild 3

Väderbodarna 4

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
75,4 m²
3 rum
vån 7/8
5 575 kr/mån
23 806 kr/m²

Näst högst upp i huset på våning 7 finner ni denna välplanerade och stilrena trea med fantastiskt utsikt! Hela bostaden renoverades 2023. Bostaden erbjuder ett stilrent renoverat kök, modernt badrum, rymligt vardagsrum, två sovrum samt en inglasad balkong i västerläge. Fina golv och väggar i samtliga rum samt påkostade materialval. Här bor du i en stabil HSB-förening med mycket välskötta fastigheter och god ekonomi. Föreningen erbjuder en grönskande gård. Nära till affärer och frukt- och grönsaksbutik. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Enekullegatan 10A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Enekullegatan 10A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Enekullegatan 10A, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Enekullegatan 10A

Lägenhet
Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
3 488 kr/mån
35 900 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade tvåa! Här erbjuds ett fint kök, badrum och fräscha ytskikt. Vidare erbjuds ett luftigt och ljust vardagsrum och ett rymligt sovrum med garderober. Genom föreningen har du tillgång till den gemensamma och trevliga gården, tvättstuga och cykelrum. På Övre Eriksberg finns det mesta man behöver på nära avstånd. Buss 21 går mot stan och ligger några hundra meter bort från bostaden (Hållplats Lundby gamla kyrka) och går direkt in till Nordstan på 19 minuter! På gångväg från bostaden når du Eriksbergs köpcenter med bland annat Coop, Systembolag, Sats och Sannegårdens pizzeria. En härlig promenad från bostaden ligger Eriksberg med sitt härliga utbud av restauranger, caféer och kajpromenaden som är uppskattad av många. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Långängen 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Långängen 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Långängen 9, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Långängen 9

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 795 000 kr
55 m²
2.5 rum
vån 4/5
3 978 kr/mån
50 818 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och moderna tvåa med inglasad balkong i söderläge som går att öppna upp helt! Fantastiskt ljus och modern bostad från 2017 med ett bra läge i Nya Kvillebäcken. Bostaden är toppmodern, erbjuder generöst ljusinflöde, stilrent kök och badrum samt stor balkong. Balkongen bjuder på många soltimmar. Genomgående hög standard med smakfulla färg- och materialval. Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger av alla de slag, apotek, bank, butiker och saluhall. Här har du nära till det mesta! Träningsanläggningarna Lundbybadet, Nordic Wellness och nybyggda Friskis & Svettis finns inom gångavstånd. Dessutom flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra och tar dig in till centrum på bara några minuter dag som natt, här behöver man aldrig tänka på tidtabellen! Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Konvaljegatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00
Konvaljegatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Konvaljegatan 6, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Konvaljegatan 6

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 050 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 130 kr/mån
39 048 kr/m²

Välkommen till denna tvåa i en förening med låg belåning och bra ekonomi! Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen, sovrum, kök och ett helkaklat badrum. I den låga avgiften ingår ett förråd, värme, vatten, kabel-TV och internet. För er med bil finns det boendeparkering i området man ansöker enkelt och smidigt online på Göteborgs Stads hemsida. I föreningen finns träningsrum, bastu, hobbyrum och tvättstuga. Bostaden är belägen väldigt centralt med gångavstånd till allt man önskar, exempelvis apotek, matbutiker, restauranger, frisörer, vård- och tandkliniker, blomsterbutik och träningsanläggningar. Dessutom mycket goda kommunikationer till Centrala Göteborg, tidtabell behövs inte då det går vagnar och bussar hela tiden! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Rosenapelgatan 35, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Tor 8 aug kl 18:00
Rosenapelgatan 35, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Rosenapelgatan 35, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Rosenapelgatan 35

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 550 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 3/6
2 768 kr/mån
50 820 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fin lägenhet utan insyn! Här erbjuds ett stilrent kök och allrum med plats för matbord, soffa och säng. Helkaklat och modernt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. De vita väggarna och den ljusa parketten är genomgående för hela lägenheten. Här bor du nära Hemköp och Nordic Wellnes Gym. I området finns även Grekisk kolgrillsrestaurang och nära hållplatsen Rambergsvallen med både spårvagns- och bussavgångar. Nära Lundbybadet med både inomhus- och utomhusbassänger. På kort promenadavstånd ligger också Ramberget med dess fantastiska utsikt. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kavaljersgatan 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Tis 6 aug kl 14:00
Kavaljersgatan 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Kavaljersgatan 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Kavaljersgatan 8

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 195 000 kr
65,4 m²
2 rum
vån 2/3
5 169 kr/mån
18 272 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa med gavelläge och balkong! Bostaden erbjuder ett rymligt kök, helkaklat badrum med tvättmaskin, rymligt vardagsrum med utgång till balkongen och ett sovrum. Gott om förvaring tack vare en klädkammare. Hiss finns i huset och i avgiften ingår p-plats under tak. Tack vare gavelläge finns det plats för utemöbler vid entrén. Här bor du i en välskött och populär förening med närhet till natur- och rekreationsområden, ett bra serviceutbud med handel, vård, skola och omsorg nära till hands, ett bra idrotts- och föreningsliv. Precis i närheten när du bussen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jägaregatan 7D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Tis 6 aug kl 19:30
Jägaregatan 7D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Jägaregatan 7D, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Jägaregatan 7D

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 645 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/3
2 282 kr/mån
63 269 kr/m²

Välkommen till denna unika och nyproducerad vindslägenhet högst upp i huset. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök och härligt ljusinsläpp tack vare takfönster. Väggarna är genomgående vitmålade och på golvet ligger ett ljust fint golv. Det stilrena badrummet har fina kakelplattor tillsammans med ett matchande klinkergolv, med moderna materialval i form av vägghängd wc, tvättställ med kommod och ovanstående spegel och dusch. Här bor ni i ett populärt och expansivt område med allt man behöver inom en kort promenad. Belägen nära kommunikation på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen, tar ni er enkelt in till centrala Göteborg. I närheten ligger Keillers park och Ramberget för dig som gillar naturen. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
Enekullegatan 10F, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Enekullegatan 10F, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 2
Enekullegatan 10F, Övre Eriksberg, Göteborgs kommun, bild 3

Enekullegatan 10F

Lägenhet
Övre Eriksberg, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 750 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 639 kr/mån
33 019 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och smakfullt renoverade lägenhet! Här erbjuds ett modernt kök med fina materialval, badrum och fräscha ytskikt! Vidare erbjuds ett luftigt ljust vardagsrum med separat sovdel med industriväggar och dörr. Här finns även gott om förvaringsutrymmen tack vare en stor klädkammare. Härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Genom föreningen har du tillgång till den gemensamma och trevliga gården, tvättstuga och cykelrum. På Övre Eriksberg finns det mesta man behöver på nära avstånd. Buss 21 går mot stan och ligger några hundra meter bort från bostaden (Hållplats Lundby gamla kyrka) och går direkt in till Nordstan på 19 minuter! På gångväg från bostaden når du Eriksbergs köpcenter med bland annat Coop, Systembolag, Sats och Sannegårdens pizzeria. En härlig promenad från bostaden ligger Eriksberg med sitt härliga utbud av restauranger, caféer och kajpromenaden som är uppskattad av många. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Vårlöksgatan 5E, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Vårlöksgatan 5E, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Vårlöksgatan 5E, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Vårlöksgatan 5E

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 875 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 101 kr/mån
36 058 kr/m²

Välkommen till Vårlöksgatan 5E med ett fräscht och modernt badrum och stilrent renoverat kök! Bostaden erbjuder vidare fina ytskikt, rymligt sovrum och ett ljust vardagsrum. Källar- och vindsförråd tillhör lägenheten. Här bor du omgiven av allt du behöver. På gatorna runt om hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer, restauranger och gym. I närheten ligger även Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, med över 120 butiker. Även kommunikationerna till och från området är mycket god genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 6 minuter. Välkommen på visning!

  • Premium
Övre Hallegatan 30, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Övre Hallegatan 30

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 695 000 kr
27,6 m²
1.5 rum
vån 3/5
2 889 kr/mån
61 413 kr/m²

Välkommen till denna stilrena och välplanerade lägenhet i fint skick i populära Brf HSB Linjalen! Lägenheten erbjuder genomgående fina ytskikt, ett stilrent kök samt luftigt vardagsrum. Vidare erbjuds ett separat sovrum som har plats för säng och sängbord och förvaring via garderober finns. Härifrån nås den härliga inglasade balkongen. Badrummet är helkaklat och renoverades i samband med föreningens stambyte. Härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi. I avgiften ingår bland annat garage och bredband och tillgång till föreningens gym går att köpa till för en mindre kostnad. Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Backaplan, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger av alla de slag, apotek, bank och sjukhus. Här bor du nära det mesta. Flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park med vackra promenadstråk och makalös utsikt. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra, som tar dig in till centrum på bara några minuter! Här behöver man aldrig tänka på tidtabellen. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 38