Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Monika Spajic

Monika Spajic

Om mig

Jag har från starten i min mäklarkarriär fokuserat helhjärtat på Göteborg Hisingen. Målsättningen jag har är genom god kunskap och en kämparglöd som sticker ut från mängden bygga långsiktiga relationer och göra dig trygg i din bostadsaffär. Ska du sälja din bostad och värdesätter personanpassad service, då har du hittat rätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillekärr norra 10, Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Kommande

Lillekärr norra 10

Lägenhet
Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
1 250 000 kr
30,9 m²
1 rum
vån 4/6
2 823 kr/mån
40 453 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta etta på våning 4. Bostaden erbjuder ett fint kök, helkaklat badrum, stort vardagsrum samt balkong i soligt läge. Parkering ingår i avgiften. Bara några minuter på gångavstånd har ni Kärra Centrum, här hittar ni matbutiker, restauranger, servicebutiker, gym, simhall och mycket goda kommunikationer med express buss som tar er till Central Göteborg på ca 20-25 minuter.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Borstbindaregatan 1, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Kommande

Borstbindaregatan 1

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
2 595 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/8
4 238 kr/mån
44 359 kr/m²

Mitt på Centrala Hisingen i den nya stadsdelen Kvillebäcken ligger fina tvåa med balkong och egen entré! Här har man även tillgång till föreningens härliga takterrass! Invändigt är bostaden ljus och utrustad med genomgående hög standard. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en känsla av rymd. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt goda förvaringsmöjligheter! Läget på Centrala Hisingen, ett stenkast från Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen, erbjuder ett stort utbud av service med affärer, restauranger av alla de slag, apotek, bank, butiker och saluhall. Här har du nära till det mesta! Träningsanläggningarna Lundbybadet, Nordic Wellness och nybyggda Friskis & Svettis finns inom gångavstånd. Dessutom flera härliga parker och grönområden så som Flunsåsparken, Ramberget och Keillers Park. Kommunikationerna in till centrala Göteborg är mycket bra och tar dig in till centrum på bara några minuter dag som natt, här behöver man aldrig tänka på tidtabellen! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2