Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linnéa Göthager

Linnéa Göthager

Om mig

Sedan 2013 har jag haft förmånen att förmedla hem på Hisingen där mitt största fokus är att få nöjda kunder genom hela försäljningsprocessen. Tack vare stort engagemang, lyhördhet och god lokalkännedom har mina kunder gett mig otroligt fina rekommendationer. Med min långa erfarenhet inom branschen och på Hisingen är jag en trygg partner när du ska sälja eller köpa en ny bostad. För mig är det viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga i sin livs största affär. Hoppas vi hörs!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vinlandsgatan 4E, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Idag kl 18:00
Vinlandsgatan 4E, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 2
Vinlandsgatan 4E, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun, bild 3

Vinlandsgatan 4E

Radhus
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
3 925 000 kr
130 m²
5 rum
183 m² tomt

Välkommen till ett friköpt radhus med vackra Hisingsparken bokstavligen runt hörnet. Med bra läge i området finner vi detta välplanerade radhus i populära Tolered med gångavstånd till skola, förskola och kommunikationer. Huset erbjuder fyra sovrum, trivsamt kök, generöst vardagsrum med utgång till altan och trädgård, badrum, gästtoalett och separat tvättstuga. På utsidan finns förråd och carport. En lättskött och fin trädgård i soligt läge. I närheten ligger Hisingsparken med motionsspår, lekplatser och Slätta Damm. I norra delen av Hisingsparken ligger Kättilsröds 4H-gård, en uppskattad plats för utflykter eller aktiviteter så som läger, ridskola och barnkalas. Nära till golfbanor, tennis och andra sporter samt spa och fina restauranger. Bra kommunikationer om man ska in till centrum. Busshållplats några hundra meter bort. Ett stort utbud av restauranger, caféer, Kville Saluhall och affärer bara några minuter bort runt Kvilletorget, Backaplan och Gustaf Dalénsgatan. I närheten ligger också en stor arbetsgivare Volvo Penta. Några minuter bort med bil eller cykel finns Lindholmen, Sannegården och Eriksberg med den trevliga kajpromenaden som också erbjuder ett stort utbud av trevliga restauranger och caféer. Här har ni möjlighet att få ert drömboende i en växande stadsdel. Var god och ta del av besiktningen mm under fliken "Dokument". Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Kärrdalsvägen 33, Kärrdalen, Göteborgs kommun
Kärrdalsvägen 33, Kärrdalen, Göteborgs kommun, bild 2
Kärrdalsvägen 33, Kärrdalen, Göteborgs kommun, bild 3

Kärrdalsvägen 33

Villa
Kärrdalen, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Hisingen
8 795 000 kr
213 m²
7 rum
1 149 m² tomt

I det lugna och populära villaområdet Kärrdalen har vi nu äran att få erbjuda ett modernt och rymligt hus med lekvänlig tomt! Huset med sina 213 kvm har generösa och ljusa rum på två våningsplan. Huset är byggt 2010 och då inreddes entrévåningen. 2022 inredde man övervåningen inkl det helkaklade badrummet där uppe. Hela huset genomsyras av fina materialval och modern touch. Köket från Ballingslöv renoverades 2019 och då bytte man även alla maskiner. Huset har i dagsläget fem sovrum, vardagsrum med braskamin, rymligt allrum på övervåningen, två helkaklade badrum, separat tvättstuga och kök. Trädgården är generös och erbjuder en uteplats och gräsmatta på framsidan av huset samt en gräsmatta även på baksidan. Här kan man njuta av sol eller skugga under hela dagen. På tomten finns även ett garage och ett förråd. Området med återvändsgator är lugnt och består av villor och radhus. I närheten finns det bussförbindelser samt cykel- och gångvägar. Ett stenkast bort ligger Hisingsparken som erbjuder en mysig 4H-gård, koloniområde, promenadstråk och Slätta Damm. Den omtyckta skolan Kärrdalsskolan ligger några hundra meter bort. Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium

Visar alla 2