Yngve Andréns väg 18

Tomelilla - Centralt, Tomelilla Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
129 m²
Biarea
129 m²
Tomtarea
830 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
39 468 kr/år
Antal besök
5 636
Dagar på Hemnet
12

I Östra delen av Tomelilla tätort kan vi nu presentera ett hem med det där lilla extra, en bostad som har inte bara genomgått genomgripande uppdateringar genom åren utan som även har fått en ny modern planlösning. Här möts gedigen tegelbebyggelse och nutida komfort- och kvalitet i vacker symbios!

Entréplanets rumsfördelning och planlösning förändrats till stor del år 2006, då tog en ny öppen planlösning form. Renoveringen blev extra påkostad eftersom värmekällan byttes ut från oljeuppvärmning till uppvärmning via luft/vatten och golvvärme lades in i sällskapsrummet på källarplan samt i vardagsrum och kök. Köket från Hakers är socialt planerat med spishäll i köksön samt vitvaror i bekväm höjd. Här finns allt man kräver av ett renoverat hem!

Samtliga fönster har bytts ut i hela huset och en spaavdelning har tagit form på källarplan. Därtill har trädgården setts över i form av uterum, pool och trädäck via samtliga altandörrar. Trädgården i söderläge är en riktig oas under sommarhalvåret med sköna ytor för umgänge såväl dag som kväll! Förutom generösa sällskapsytor erbjuds 3 sovrum samt en gästtoalett och ett stort badrum på entréplan, ytterst välplanerat.

Bostadens källarplan har även detta förändrats sedan uppförandet år 1972 och är idag fördelat på sällskapsrum, sovrum, toalett, spaavdelning, tvättstuga, pannrum och skafferi. Sällskapsrummet har öppen spis vilket verkligen bidrar till mysfaktor och värme här nere på det egna våningsplanet, eftersom det finns mer än en trappa i huset kan detta våningsplan fungera perfekt för tonåringen. Den lyxiga SPA-delen i källaren är väl tilltagen och erbjuder både bubbelbadkar och dusch. År 2018 renoverades även en WC med minst lika fina materialval som i SPA-delen.

Garaget ligger praktiskt vidbyggt med huset och uppfarten har parkeringsmöjligheter för minst 3 bilar. Trädgården är till stor del insynsskyddad och avståndet in till Tomelillas utbud av butiker, service och matvarukedjor är det ynka kilometern. Läget är verkligen fenomenalt, precis i tätortens utkant med lika nära till naturupplevelser eller 18 hål på Tomelillas golfklubb, som in till stan. Varmt välkomna till Yngve Andréns Väg 18!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen

Kontakta mäklaren

Micaela Rydberg

Bjurfors Österlen
Mäklare Micaela Rydberg, Bjurfors Österlen
0701641927