Fru vinas väg 13

Tröingeberg, Falkenbergs kommun Se på karta

3 875 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
167 m²
Tomtarea
607 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
39 350 kr/år

Välkomna till denna villa på 167 kvm med ett vidbyggt garage på Tröingeberg. Här bor ni lugnt och skönt på återvändsgata. Området är familjevänligt med väldigt lite trafik och baksidan av huset gränsar mot grönområde som bjuder in till barnens spring och lek. Här bor ni med närhet till centrum, vackra promenadstråk kring Ätran och cykelavstånd till Skrea Strand. Närhet till tågstation och E6:an gör det enkelt att pendla till andra städer.
Villan bjuder på stora sällskapsytor med en praktiskt planlösning. På nedre plan finner ni ett fräscht kök med utgång till den väl tilltagna altanen, en stor matplats med en mysig braskamin som ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet, helkaklat duschrum med elektrisk golvvärme, sovrum samt en stor groventré/tvättstuga med tillgång till garaget. På övre plan finner ni hela tre sovrum alla med garderober för praktisk förvaring samt ett stort fräscht badrum.
Villan har ett stort vidbyggt garage med stora förvaringsutrymmen och här inryms plats för en bil. På baksidan finner ni en stor trädgård som gränsar mot allmänning och grönområde. Trädgården bjuder på en väl tilltagen altan som vetter i två väderstreck som ger sol stora delar av dagen, här kan ni njuta av grillning med vänner och familj medans ni njuter av solens strålar. Området runt Tröingeberg erbjuder närhet till både förskola, skola och flera fina lekplatser. Här kan barnen växa upp i en trygg och säker miljö!
Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg

Kontakta mäklaren

Emil Johansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
Mäklare Emil Johansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Falkenberg
0721-411711