Nyproduktion

Åda backar 71

Trosa Åda Backar, Trosa kommun Se på karta

7 400 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
162 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
895 m²
Byggår
2022
Nyproduktion

PASSA PÅ NU OCH FÅ MELLAN 285 000 OCH 370 000 KR RABATT!
Denna kampanj gäller de kommande sex försäljningarna, så hör av dig idag för att inte missa chansen!

Är du intresserad av denna hustyp finns nu möjlighet att boka en tid för visning invändigt.

I natursköna och trivsamma Åda Backar uppförs nu 31 villor i tre olika utföranden. Här bor du på en liten höjd, med optimalt solläge. Samtliga villor har en härlig och vidsträckt utsikt och beroende på tomtens placering har vissa även utsikt mot havet bortom ängarna. Projektet genomförs i sju etapper, som färdigställs successivt under 2022/2024, där den första etappen blir inflyttningsklar i juni 2022. Alla tre hustyper har ritats med möjlighet till hemmakontor i åtanke.

Här bor du ca en km från fina Åda Golf & Country Club där du kan åtnjuta 18-hålsbana, restaurang samt erbjuda långväga gäster en sovplats på hotellet. Alldeles vi infarten till området ligger busshållplatsen för buss 556, som antingen tar dig till Trosa Hamn eller Vagnhärad station. Det innebär att du har goda förbindelser till både Trosabussen och tåget om du tex ska ta dig till Stockholm. Två km från området finns Andervikens Båthamn, där du kan hyra båtplats och ytterligare en bit bort ligger den populära badstranden Komöte.

Vid köp av ditt kommande hus på Åda Backar behöver du inte om ett kostsamt byggnadskreditiv, som annars är brukligt vid denna typ av fastighetsköp. Slutbetalning sker först i samband med tillträdet till din nya bostad.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad

Kontakt

Jenny Magnefelt

Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
Mäklare Jenny Magnefelt, Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad
0720183279