Folkungavägen 26

Väderstad, Mjölby Karta & restider

1 850 000 kr
VillaVilla

Precis i utkanten av fantastiskt mysiga Väderstad ligger denna gedigna villa.
Huset är en putsad villa och när du kliver in i den pampiga entrén möts du av en stor hall med utsikt rakt över till tomten genom panoramafönster. Du kommer dit genom att gå över den klassiska fiskbensparketten som sträcker sig genom största delen av entréplanet. Huset har stora rum vilket ger en härlig rymd och känsla i huset. På entréplan finns ett stort kök med mycket arbetsbänkar och ett trägolv av Kanadensisk lönn med plats för stort köksbord. Vidare in i huset följer en lounge med fiskbensparkett samt anslutning till stora matsalen genom den klassiska bevarade skjutdörren. På entréplan rymmer även kontor samt två stora sovrum med båda utgång till inglasad altan. Kliver du upp i husets dåvarande pigtrappa, som idag är renoverad kommer du upp till en rymlig övervåning med två stora förrådsgarderober. Här finns även ett 'masterbedroom' eller perfekt gästsovrum med egen toalett och handfat. En trappa ner i husets källare finns en fint iordningställd tvättstuga med tillhörande torkrum vilket gör en praktisk hantering i vardagen. Vidare i källaren finns bergvärmecentral och hydrofor för inkommande vatten. Källaren har flertalet rum för god användning, ett med betongväggar och nålfiltsmatta och ett med laminatgolv.

Husets inglasade altan som ligger på husets västra sida ger som ett extra rum inredd med matta på golv samt panel på väggar och tak. Dessutom ansluter uterummet till ett trädäck högt beläget. Detta läge ger dig kvällssol!

Samhället Väderstad ligger i utkanten av välkända Östgötaslättens härliga vyer. Väderstad har service såsom livsmedelsaffär, centralkrog, idrottspark, golfbana, skola mm. Dessutom ligger samhället nära E4 vilket ger goda pendlingsmöjligheter.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
128 m²
Biarea
146 m²
Tomtarea
1 168 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
35 446 kr/år
Byggår
1949
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Folkungavägen 26 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 850 000 kr
Driftkostnad
35 446 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 707
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 30 dagar sedan, den 18 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips