Finnsta 221 C

Vänge, Uppsala Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
166 m²
Tomtarea
1 980 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
33 973 kr/år
Antal besök
4 552
Dagar på Hemnet
3

Endast 10-15 min från Uppsala finner ni denna fina, rymliga och välplanerade 1-plansvilla som uppfördes 2013 med sällskapsdel med delvis öppen planlösning och sovdel med upp till fem sovrum.

Planlösningen erbjuder välkomnande hall med klinkergolv vid entrén, badrum med dusch och inbjudande sällskapsdel med delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Från köket nås tvättstugan med groventré och i andra änden av huset återfinns sovdelen med fyra sovrum, varav ett med walk-in-closet, badrum med badkar samt rymligt allrum som vid behov av ett femte sovrum kan delas av. Avslutningsvis återfinns två uteplatser varav en i soligt söderläge med generösa mått och fri vy ut över ängsmark och fårhage. På den andra uteplatsen i västerläge njuter ni av kvällssolen. Huset är energieffektivt då hushållet endast förbrukar 10 800 kWh/år inkluderat både hushållsel och uppvärmning.

Tomten har gräsytor och grusade gångar med kantsten samt uppfart till garaget. Trädgården har bra potential med goda utrymmen för dig som är odlingsintresserad eller som kanske vill anlägga pool? Garaget har separat förrådsdel och vidbyggt cykelförråd. Fastigheten är fiberansluten via IP-only.

I Finnsta 221 C bor ni med ett lantligt läge med bekväm närhet till Vänge som har mycket att erbjuda. Här finns bl.a. förskola och skola (F-åk 6), bibliotek, restaurang och mataffär. Avståndet till Stora torget i Uppsala är 15 km och på vägen passerar ni efter 10 km Stenhagen centrum med allehanda servicemöjligheter med bl.a. Ica Maxi, Willys, Rusta och Systembolaget samt ett flertal andra butiker. För idrottsintresserade finns belyst motionsspår som under vintertid förvandlas till skidspår, idrottshall, tennisbanor samt Hagunda idrottsförening med bl.a. innebandy och friidrott. I naturreservatet Fiby urskog finns vacker natur och friluftsaktiviteter och på ett avstånd om ca 8 km finns Uppsala golfklubb. Kommunikationerna är mycket goda med cykelväg till Uppsala och en bilfärd tar 10-15 minuter samt bussförbindelserna via linje 848 är också bra med bussar varje halvtimme (varje kvart på morgonen).

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 24
  jan
  Sön 24 jan
  Bokad visning - anmäl dig via "Boka tid för visning" i presentationen
 • 25
  jan
  Mån 25 jan
  Bokad visning - anmäl dig via "Boka tid för visning" i presentationen
 • 25
  jan
  Mån 25 jan kl. 14:00–14:30
  Bokad visning - anmäl dig via "Boka tid för visning" i presentationen
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.