Skymningsvägen 12

Vännäs centrum, Vännäs Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
168 m²
Tomtarea
910 m²
Driftkostnad
15 000 kr/år

En av de sista centrala tomterna i Vännäs!

Nu finns möjlighet att förvärva denna centralt belägna hörntomt i centrala Vännäs. Gångavstånd till skola och förskola, kommunikationer, allmän service, affärer och restauranger. Nära till Vännäsbad och fritidsområde med elljusspår och fotbollsplan. Perfekt belägen för en småbarnsfamilj.

Här kan ni förverkliga er dröm om en nybyggd, lättskött och välplanerad villa på central tomt i Vännäs. I Vännäs på stor central hörntomt finns nu möjlighet att bygga Hjältevadshus modell Spira 168. Huset har en traditionell planlösning men en modern touch och smarta lösningar. Här får du plats med hela familjen och alla aktiviteter. Med plats för fredagsmys, släktmiddagar och barnkalas. Men också leksaker, slalomskidor och vinterkläder. Gör Spira 168 till ert eget genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov

Spira 168 har modernt och rymligt kök med plats för hela familjen. Du får ett genomtänkt högkvalitativt hus med mycket låga driftkostnader. Huset kan kombineras med carport/garage.

Tomt säljs med entreprenadavtal på ett Hjältevadshus, du som kund har dock möjlighet att byta husmodell om så önskas.

Kostnad för vatten, avlopp, el, bygglov och övriga byggherrekostnader finner ni i produktionskalkylen.

I Vännäs bor du barnvänligt och med fina strövområden. Här bor du med närhet både till stad och natur. Här finns matvarubutiker, tre kommunala grundskolor och en fristående grundskola, förskola till gymnasium. Goda kommunikationer gör bygden till ett attraktivt alternativ för de som inte vill bo inne i Umeå. Här bor du endast ca 30 minuter från Umeå med en härlig lugn och lantlig känsla.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Helen Norrman

Boporten AB
Mäklare Helen Norrman, Boporten AB
0720509351