Stationsvägen

Vännäsby, Vännäs Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
163 m²
Tomtarea
855 m²

Vill ni förverkliga er dröm om ett nybyggt, lättskött och välplanerad villa? Missa då inte denna unika chans! I Vännäsby på fin tomt i mysigt villakvarter finns nu möjlighet att bygga Hjältevadshus modell Stil 163. Huset passar lika bra för familjevardagen som trevlig samvaro med släkt och vänner. Gör Stil 163 till ert eget genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov. Villa Stil 163 har ett modernt uttryck samtidigt som det ger en rustik känsla och passar lika bra i vit som svart fasad. Du får ett genomtänkt högkvalitativt hus med mycket låga driftkostnader. Komplettera med Carport.

Tomt säljs med entreprenadavtal på ett Hjältevadshus med isolerad oinredd övervåning. Kan kompletteras med carport.

Kostnad för vatten, avlopp, El, fiber, bygglov och utsättning. Dessa kostnader finner Du i produktionskalkylen.

I Vännäsby bor du barnvänligt och med fina strövområden. Här bor du med närhet både till stad och natur: Här finns matvarubutik och pizzeria. Goda kommunikationer gör bygden till ett attraktivt alternativ för de som inte vill bo inne i Umeå. Här bor du endast ca 20 minuter från Umeå med en härlig lugn och lantlig känsla.

Vännäsby skola har ca 300 elever från förskoleklass till och med årskurs 6 samt fritidshem. I anslutning till skolan finns Vännäsby förskola samt Vännäsby bibliotek.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Helen Norrman

Boporten AB
Mäklare Helen Norrman, Boporten AB
0720509351