Väskinde Gällungs 432

Väskinde, Gotland Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
119 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
7 590 m²
Byggår
1907
Driftkostnad
58 642 kr/år
Antal besök
6 221
Dagar på Hemnet
13

Väskinde som ligger bara en dryg mil från Visby är en omtyckt socken för alla generationer. Det är en gemytlig stämning i socknen och "alla känner alla". Skolan som är väldigt uppskattad har verksamhet för barn mellan förskoleklass och upp till åk 6.

Fastigheten ligger centralt i Väskinde precis vid skolan och kyrkan. Det är lite känsla av Bullerbyn när man kommer in i trädgården med de röda stugorna och de vackra syrenhäckarna som sprider sin fantastiska doft och skuggar skönt. Njut av lunchen och trevligt sällskap på den härliga altanen i solen och blir det för varmt tar ni ett dopp i poolen. Framåt kvällen då kylan smyger sig på flyttar ni in i uterummet som rymmer både släkt och vänner.
Bostaden är i genomgående fint skick i ljusa och lugna toner. Den har renoverats löpande med god känsla för färg och design de senaste åren med bl a nya golv och dörrar, målade ytskikt, ny kyl och frys m m, det är bara att flytta in. Idag används bostaden så att man har fyra sovrum, allrum, vardagsrum, kök och badrum. Det större sovrummet på entréplan kan likväl användas som t ex matrum. På övre plan med sina charmiga vinklar och snedtak kan allrummet användas som kontor, lekrum eller ett varför inte ett sovrum till. Kanske använder ni en av stugorna till kontor eller sovrum till ett större barn.

Möjligheter finns att anpassa denna fina fastighet utefter era egna behov då det är så pass stort och med så många rum och hus/stugor på tomten.
Med fördel hyr ni ut en eller två stugor och får då en väldigt fördelaktig boendekostnad.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Gotland

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.