Kommande

Kartografvägen 1

Västra Skälby, Västerås kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
143 m²
Tomtarea
959 m²
Driftkostnad
29 700 kr/år
Kommande

- Välplanerad planlösning
- Stilsäkra materialval
- Attraktivt läge på Västra Skälby

Nu ges möjligheten att förvärva denna nybyggda familjevilla om 143 kvm med lugnt och eftertraktat läge där inget lämnats åt slumpen! Boendet står klart 2023 och du har nu möjligheten att bli den första som inviger detta fantastiska hem där Du med enkelhet kan sätta din egen prägel. Här erbjuds en friköpt och lättskött tomt för underbara sommar- och vinteraktiviteter. Materialvalen väl utvalda och genomgående smakfullt med tidlös design. Utan att ha kompromissat med bekvämligheten så är huset utrustat med det senaste inom teknik i form av genomgående rostfria vitvaror från Miele samt genomgående vattenburen golvvärme.

Här bor du lugnt och barnvänligt med närhet till allt du önskar! Gångavstånd till förskola/skola och Erikslund shoppingcenter når du med en kort bilfärd samt direkt anslutning till E18 med Stockholm inom behändigt avstånd. Denna chans vill Du inte missa. Varmt välkommen till ditt framtida drömboende!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning. Välkomna att förälskas i ditt framtid drömboende!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Rebecca Norgren

Notar
Mäklare Rebecca Norgren, Notar
0721429091
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.