Kommande

Grimvägen 10

Vattmyra, Järfälla kommun Se på karta

7 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
99 m²
Biarea
99 m²
Tomtarea
673 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
24 010 kr/år
Kommande

198 kvm TOTALYTA! Har ni annat att sysselsätta er med på helgerna än att planera för ändlösa renoveringar och åka till byggvaruhusen? Utmärkt. För det kommer att dröja länge innan det är dags att bättra på något i det här huset.

Hallen hälsar er välkomna med ett härlig ljusinsläpp som sedan är genomgående i hela huset. Entréplanet bjuder på ett stort och härligt kök med generösa arbetsytor, en stor matplats samt utgång till den underbara altanen delvis under tak, ett lättmöblerat vardagsrum också det med utgång till den redan nämnda altanen, fyra bra sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch. En trappa ned väntar sedan rejäla ytor där endast fantasin sätter gränser för disponeringen. Här finns idag en mysig gillestuga, ett stort helkaklat badrum med badkar, en tvättstuga, ett väl tilltaget hobbyrum med egen utgång samt en rymlig klädkammare. Utanför huset väntar även två praktiska förråd.

Här bor ni i Vattmyras lummiga villaidyll på en plan tomt i bra solläge på behagligt promenadavstånd från skolor, förskolor, service, kommunikationer och natur. Och endast några minuter bort med bil har ni Barkarby Handelsplats med ett fantastiskt utbud av både butiker och restauranger.

Det här är ett hus som är perfekt för er som inte vill ta några omvägar utan vill sätta igång och skapa minnen tillsammans redan samma dag ni flyttar in.

Välkomna hem till Grimvägen 10.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Leonardo Guevara

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Leonardo Guevara, Mäklarringen Järfälla
0723-11 00 05

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.