Stängselvägen 39

Viksjö, Järfälla kommun Se på karta

5 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
160 m²
Biarea
67 m²
Tomtarea
521 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
32 198 kr/år
Antal besök
2 894

227 kvm totalyta. HISS!

Nya syskon kräver nya rum. Och när ni befinner er i en situation där ni behöver ett hus med minst fem sovrum, då tror vi oss ha det optimala boendet för er och er familj.

Här i barnvänliga Viksjö endast en kort promenad från skolor och förskolor samt Viksjö centrum med ett rikt utbud av butiker och restauranger väntar detta väldigt speciella utbyggda parhus med yteffektiv och flexibel planlösning och som även bjuder på något så ovanligt och lyxigt som en hiss. Endast en kort biltur bort finner ni även E18, IKEA samt Stockholm Quality Outlet.

Direkt innanför dörren hälsas ni välkomna av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. På entréplanet hittar ni även tre bra sovrum, ett hobbyrum som idag används som frisörsalong, en rymlig klädkammare, ett helkaklat badrum med tvättstugedel, det praktiska garaget samt ett förråd under trappan. Oavsett om ni tar trappan eller hissen upp slås ni sedan av det fantastiska ljusinsläppet och känslan av rymd som väntar i husets två mest använda rum. Ett vardagsrum och kök i halvöppen planlösning som rymmer långt fler än bara de som bor här. Från köket når ni den soliga balkongen och från vardagsrummet den mysiga tomten som ni säkerligen kommer spendera många lata sommardagar på. Här finns även två bra sovrum samt ett helkaklat badrum.

Här kommer familjen säkerligen att trivas länge och skapa många glada minnen tillsammans.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Leonardo Guevara

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Leonardo Guevara, Mäklarringen Järfälla
0723-11 00 05

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.