Grägarp 125

Vimmerby, Vimmerby kommun Se på karta

2 750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
155 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
2 479 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1981
Energiklass
C
Driftkostnad
22 500 kr/år

Längst de vidsträckta vyerna, bland hundkex, lupiner och mandelblom finner vi denna funktionella enplansvilla - Grägarp 125. Ett lantliv med det lilla extra! Omsorgsfullt, välplanerat och bekvämt då allt finns samlat på ett och samma plan samtidigt som bostaden erbjuder dig möjlighet att sätta din egna prägel. Bostaden uppfördes år 1981 och byggdes ut 1993. Låg drift med bergvärme samt nyare fönster. Bostaden präglas av en rymlig hall, pannrum med bergvärme, ett ljust kök integrerat med det stora matrummet. Från matrummet nås sommarens favoritrum - det inglasade uterummet som förlänger årstiden. I anslutning till matrummet finner vi det mysiga och rymliga vardagsrummet med fungerande eldstad som är placerad mitt i rummet och skänker god värme samtidigt som den ger en härlig mysfaktor. Här är det mysigt att umgås med nära och kära, äta en god middag medan elden sprakar i eldstaden. I bostaden finns även fyra sovrum, gästtoalett samt duschrum.

Trädgården - Drömmen om att få bo i idyllisk avskildhet infrias här. Vackra miljöer, grönska och träd som ramar in och ger en magisk karaktär. Här bjuder man gärna in vännerna till grill och fest. Grannar finns i närheten men man rör sig ostört genom större delen av trädgården. Trädgården är trygg och trivsam. Här kan barn och djur springa fritt. Och räcker inte trädgården till finns skogen precis utanför med plats för sommarens lekar. Närhet till populära sjön NOSSEN.

Inte att förglömma - Trädgården om 2479 kvm är gedigen och rymmer flera byggnader såsom stort garage/verkstad, ett fint gästhus - en bonus för den som har gott om umgänge och vill dela med sig av sitt paradis. Uthus med förråd, jordkällare och vedbod.

Varmt välkommen till detta ostörda läge mot skogens lummiga ridå och ängarna som granne - Grägarp 125

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Kontakta mäklaren

Edyta Hammar

Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
Mäklare Edyta Hammar, Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
+46768035487