Villagatan 17

Vingåkers kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
155 m²
Biarea
62 m²
Tomtarea
974 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Driftkostnad
70 538 kr/år

Denna välkomnande bostad erbjuder en bekväm och öppen känsla. Uppvärmning genom pellets panna håller boendet varmt under kyliga dagar. Köket är en pärla, installerat 2021 med moderna vitvaror från Ikea, som kombinerar funktionalitet med stil. Här finns allt för matlagning och samvaro.

Boendet har generösa utrymmen, inklusive fyra sovrum som ger gott om plats för familjen eller gäster. Ett separat hobbyrum och gillestuga ger möjlighet till kreativitet och avkoppling. Garaget är en praktisk tillgång för både fordon och extra förvaring.
De trevliga sällskapsytorna och uterummet är perfekta för både vardagligt umgänge och festligheter.

Omgivningen är lugn och fridfull, vilket skapar en avkopplande atmosfär för boende. Med närhet till natur och grönområden erbjuds möjligheter till promenader och lek. Samtidigt är det enkelt att ta sig till stadens bekvämligheter när det behövs.

Sammanfattningsvis är detta boende en perfekt balans mellan modern komfort och funktion. Med uppvärmning genom pelletpanna, ett nyare kök utrustat med de senaste vitvarorna från Ikea, generösa sovrum, hobbyrum och garage samt inbjudande sällskapsytor, är detta hemmet där bekvämlighet och livskvalitet går hand i hand.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker

Kontakta mäklaren

Johan Fager

Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
Mäklare Johan Fager, Fastighetsbyrån Katrineholm/ Vingåker
072-145 45 99
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas