Yttersjö 463

Yttersjö, Umeå kommun Se på karta

3 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
137 m²
Tomtarea
1 640 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
35 445 kr/år

Varmt välkomna till Yttersjö 463 och denna enplansvilla med eftertraktat läge och rofylld utsikt över sjön. Stor tomt med insynsskyddad baksida i söderläge och mycket plats för lek och planteringar. Rymligt garage med gjuten platta (förberett med värmeslingor) och gott om utrymme för bil samt praktisk snickeridel.

Bor du här behövs inget extra fritidshus, här kan du njuta av naturen samtidigt som alla bekvämligheter och närservice finns i byn. Huset är smakfullt renoverat med öppen och luftig planering, 5 sovrum och stor altan i söderläge. Rejäla, rustika plankgolv genomgående i hela huset och vy mot sjön från kök/matplats och vardagsrum. Gäststuga och stort, praktisk förråd. Villan är byggd med platta på mark och kombinerad uppvärmning med b.l.a luftvärmepump som ger låg energiförbrukning. Fiber finns indraget.

Yttersjö är en by i Umeå kommun som ligger ca 16 km väster om Umeå centrum. Byn har en aktiv fritidsförening, byn har fritids med förskola (förskolan föräldrakooperativet Solgläntan). Grundskola upp till klass 6 i Kasamark (skolbuss). Bykänslan finns kvar i Yttersjö och särskilt i området "Gammbyn" där denna fina villa ligger. Trots att Yttersjö klassas som tätort ger kombinationen av fritidshus, nyare villor och många barnfamiljer att den genuina bykänslan finns kvar.

Välkomna till Yttersjö!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

Kontakta mäklaren

Johanna Englund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
Mäklare Johanna Englund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
079-0656952

Visningstider

 • 16
  okt
  Sön 16 okt kl. 13:00–14:00
  Bokad visning med anmälan. Vänligen välj ankomsttid på mäklarens hemsida!
 • 18
  okt
  Tis 18 okt kl. 17:00–18:00
  Bokad visning med anmälan. Vänligen välj ankomsttid på mäklarens hemsida!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.